Yalan , boşanma , kürtaj

Bu ne biçim hayat ya. Daha hala dönmeyi düşünüyor gibisiniz ama bir insan bunu kendine yapar mı? Kusura bakmayın da koca koca insanların iple kopukla ne ilgisi olur. Def edin gitsin...

Öldürecek kadar döven adamla nasıl evleniyorsunuz, nasıl soyunup aynı yatağa giriyorsunuz cidden anlamak mümkün değil.
Boşanın arkanıza bile bakmadan kaçın.

Size hiç üzülmüyorum ailenize yazık nasıl insansınız

Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Bu saçmalığa çocuğunuzu da alet etmeyin. Çocuğu doğuracaksanız illa verin anne babanıza onlar baksın. Sizden doğru düzgün anne baba olmaz kusura bakmayın.

Bende yarısına kadar okudum. Çok şaşkınım. Ben size bu durumda tavye veremem

Hepsini okuyamadım. Böyle adamların nesi size çekici geliyor anlamıyorum, adam resmen sizin etinizden, sütünüzden yararlanmış.

Kendi düşen ağlamaz.

Hadi siz salakmışsınız da aileniz de mi salak? Bu nasıl bir basiret bağlanmasıdır arkadaş? Koskoca konuda aklı başında bir insan yok.
adam kadınla birlikte yaşarken yaşamayı biliyor, parasını yemeyi biliyor,
ama ha bire "geçmişini öğrendiler bana gavat diyorlar" filan diye vuruyor bir yandan kadını (sanki evlenmek boşanmak suçmuş gibi ya da kadın gizlemiş gibi, "geçmiş"te kadın sanki cinayet işlemiş!) iyi biliyor bunlar nasıl manipüle edeceğini...

korkarım aileler de "kızımız sevmiş e zaten bu 2. evlilik biz alttan alalım" diyorlar, olay iyice çığrından çıkıyor

Kimseye bebeği aldır demem ama bu adamdan koca degil adam olmaz.
Fırıldak yalancının teki sakın inanmayın.

Hadi sizin koca koca diye gözünüz dönmüş, aileniz ne akla hizmet para yedirdi bu herife?
Adam ben çalışmayacağım iddiaya geçineceğiz dediğinde kabul etmiş resmen
Dayak, aldatma, kumar yalan her şeyi yaşamış evlilikte işin kötüsü bunlar daha nişanlı bile olmadan önce var olan şeylermiş

Asıl böyle dayakçı, iddia bağımlısı, yalancı, eve ekmek dahi getiremeyecek bir babaya çocuk yaparsanız çocuğun vebaline girmiş olursunuz.

Tek sorun, evli olduğunuz için kürtajda eş rızası isteyecekler, sizinki de yağlı kapıyı kaçırmamak için gidip o imzayı atmayacak size de bir sürü palavra sıkacak.

Bence sizin seçtiğiniz kliniğe gelip imza atması karşılığında 1000-2000 bir para teklif edin. İlk başta red etse bile bir haftaya sıkışır, iddia damarı tutar ve kabul eder. Hem siz de gerçek yüzünü görmüş tamamen emin olmuş olursunuz nasıl bir adam olacağından . Yasal süreci geçirmeden hızlı hareket edin ama.

Kız böyle olursa adam böyle at koşturur.
Ne var geçmişimde evlendim boşandım süttür git hayatımdan deseydi bunları yaşamazdı.
Hoş bunu diyebilecek kadını ne dövebilir ne parasını yiyebilirdi o ayrı konu

Ailesi hangi akla hizmet vari yoğu yediriyor o ilginç.

Geçmişin de geçmişin. Allah aşkına geçmişte en fazla ne yapmış olabilirsin? Diyelim ki Biriyle birlikte yaşadın, evlenmeden cinsellik yaşadın vs. Bunlar seni kirli biri yapmaz ki? Psikopat bir katil misin, zevk için insan mı öldürüyorsun, sapık mısın ki bu saçmalıkları seriyor önüne! Ne yaptıysan yapmışsın, her şey insan için. Hangi akla hizmet seni bu kadar manipüle etmesine izin veriyorsun. Boşan bu adamdan, boşanmazsan hem senin hem ailenin hayatını mahvedecek. Kendine gel!

+100000
Pırıl pırıl bekarlar var çevremde yok evlenmeden ev isterim, araba isterim, mobilyam şöyle olmalı tek taşım böyle olmalı diyen paragöz kızlardan bıkmış durumdalar.
Şu adama bak evleneceği kadını oturtacağı çulu yok, iş yok, kumarbaz üstüne dayakçı kadın ondan ayrılmıyor. Başkası yol parası gönderiyor.
Red pill saçmalıklarına inanmazdım ama cidden bazı kadınlar beni inandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…