Yalan , boşanma , kürtaj

İnanın zerre önemsemiyorum kimse benim yaşadıklarımın şahidi değil , sadece şunu dedim sizin aklınızdan geçen ama fiile geciremediginiz o büyük hamleyi ben yaptım evet o basanma cesaretini ben gösterdim aylardır bir aradayiz hepiniz cehenneme dönmüş hayatınızı anlatırken ufflayip pufflarken sorun yok benim boşanmış olmam sorun dedim demişsiniz ya çok acıdım haline diye ben size açıyorum dedim sustular

İkinci değil onuncu evliliğin bile olsa direk boşan kurtul zararın neresınden dönsen kardır . Genelleme yapmıyorum mutlaka istisnalar vardır ama ben bu araç alım satım yapan hiçbir adamın iflah olduğunu görmedim şu yaşıma kadar ne kadar yalan dolan varsa onlarda

Ama oyle demeyin koca önemlifkfkfk. Cehennem olsun hayatları, kocasız kalmasınlar yeter.

Ama oyle demeyin koca önemlifkfkfk. Cehennem olsun hayatları, kocasız kalmasınlar yeter.
Hayır bana aciyanlarin kartlari ve online banka işlemleri eşlerinin telefonunda şimdi gelde kahrolma onlar cefakar fedakar kadınlar bizler ise iki zorluğa gelemeyen özgürlük aşığı onların kocalarına her an musallat olabilecek potansiyelde kadınlar , okula eşi gelmiş kadının herkesle tanistirip beni es gecti canim ya çok meraklısı olsaydım bende onun genci cevigi ve daha yakışıklısı vardı pacalarina yapışıp bırakmazdim diyecektim de degmezdi

Öfff bi de bktan kocalarını kapışacaklar gibi tavırları yok mu? Hiç esirgemeyin lafınızı, o şebelek kocalarinızın hayattaki tek başarısı çalışan kadınla evlenip maaşına el koymak, çok gözüm kalsa çocuğumun babası bekliyor hazır kıta, sizin hıyarlardansa o yine iyidir deyin. Çok gözlerinde büyüttükleri kornişon turşusu kocaları onlar olmasa ölür küflenir be ahah.

Elimi sallasam ellisi diyesim varda yok canım birini donunu daha yıkamak son istediğim şey Ege'nin küçük bir kasabasında kendi evi arabası olan imranilerek bakılan hayatımı tekrar zehir edemem , baba özlemi bile yok kızımın on numara bir dedesi ve anne annesi var büyük aile kavramı da oturuyor . İsminden önce medeni durumumu söyleyecek kadar cahil kalmış bir gurup :) hepsi orta yasin üstü çok iyi bir puanla atanmış tek genç benim yoksa ben onlar için potansiyel bir tehtit miyim

Affetmeye devam edin ....

Hatta bır hocaya falan gidip 10.000 50000 kadar bir para verip işi garantilesinler nazar onemli

1. Ne borcunuz var demedi mi aile sürekli para bulup borç örtüyor. Ailenizde saf sizin kadar
2. Evlenip boşanmak mi suçtu kendinizi bu kadar hiçe saydınız
3. Çocuğun vebali diyorsunuz . O cehenneme çocuk getirmekte vebaldir... yazık ki ne yazık insan kendine bunu neden yapar.
Deli gibi dayak ye , adama hala bel bağla çocuk yap. Ne yapacağımı bilemem de. Çok lazımdı muhteşem ilişkinize çocuk . Size ikinci bir tavsiye karşı cinsten soguyun belli ki dayak yemeyi, sefiller gibi yaşamayı aşk sanıyorsunuz.

Keramet evlendikten sonra başlarsa

Üzülmeyin boşverin, eşimi kaybettiğimde ben de benzer şeyler yaşadım. Ben de küçük bir kasabaya taşınmıştım oğlumla. Ne zaman bakkala girsem, bakkalın karısı beni görür görmez hemen gelir kocasının başında nöbet beklerdi. En zoruma giden de bırak kocasını karşı cins olarak görmeyi, arkadaş olarak bile merhabam olamazdı zaten. İnsanın onuru kırılıyor ama. Gizli ithamda bulunuyorlar adı konmamış.

Belliki siz yine dayak yiyerek yari ac yarı tok hayatinizi surdureceksiniz. Cocuguda hastalikli hayatiniza alet etmeyin. Aldirabiliyorsaniz aldirin. Dunyaya getirdiginiz cocugun siddet gormesi, ac kalmasi, ustunde bir ayakkabisinin olmamasida günah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…