- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
tabii gerçek söylenmeli ama korku insana yalan söyletiyor maalesef şu an bide askerde psikolojisi iyi değildir bir tartışma yaşasanız gönlünü alacak durumda değil sevdiği için kaybetme korkusu olduğundan istemesede yalan söylemiş bellikiDediğin gibi düşünmüş olabilir, yalan en sevmediğim şey, ne olursa olsun gerçeği söylemeliydi. Ama zaten askerde diye üstüne gitmedim kapattım konuyu
Haklısın asker olduğu için psikolojisi iyi değil, konuyu uzatmam yine benim yıpranmama neden olucak. En iyisi sakin kalıp susmak canımtabii gerçek söylenmeli ama korku insana yalan söyletiyor maalesef şu an bide askerde psikolojisi iyi değildir bir tartışma yaşasanız gönlünü alacak durumda değil sevdiği için kaybetme korkusu olduğundan istemesede yalan söylemiş belliki
Merhaba herkese, kafam o kadar karışık ki konu açma gereği duydum yine. Erkek arkadaşım askerde bu gün facesine girdim. Kimleri aratmıs diye bakayım dedim, iki kızı aratmıs sakince sordum bana dedi ki, çok yakın arkadaşlarım aradı bu gün, sözlenmiş merak ettim kim diye baktım dedi. Bende birisi evliydi dedim oda yeni evlenmiş dedi. Arkadaşlarından neden bakmadın dedim. Facesi yok dedi. Neyse telefonu kapattık, nedense içimde şüphe kaldı, ve baktım yeniden. bana yeni evlendi demişti kız evleneli 1 sene olmuş. ayrıca kocasının da facesi var ve erkek arkadasımla hiç ortak arkadaşları bile yok. Yalan attığı açıkça belli salak yerine koydu resmen ve bende onu dinledim. 3 yıllık bi ilişkimiz var. inşallah mantıklı bi açıklaması vardır. Güvenimi kaybetmekten korkuyorum. 4 te nöbeti var nasıl tepki vereyim kızlar? Yanlış tepki vermekten korkuyorum
Yaşadıklarına çok üzüldüm canım, umarım karşına dürüst biri çıkar. Dediğin gibi herşeyi asker psikolojisine getiriyor, ama ya ben; o üzülmesin kırılmasın diye herşeyi sineye çekip, kendimi aslımı kaybediyorum. Yine unuttum bu olayıda tatsızlık çıkmasın üzülmesin diye. Sabır istiyorum Allah tan geçsin artık bu süreç.Biz kızlar çok detaycıyızdır. Bu bir gerçek bunda anlaşalım. Ne olursa olsun her konu içimizi kemirir durur.
2,5 yıllık ilişkim vardı. Herif askere gitti. Nedense her şey askere gidince son buldu. Facebook kullanmadığını dile getirirdi sürekli ama kullanıyormuş beyefendi. Tabii direkt şifre istedim verdi.
Kurcaladım ne var ne yok ''Diğer'' klasöründe bir bayanla yazışmalarını gördüm askere gitmeden onun psikolojisi yüzünden tartıştığımız günlerdi. Bayan buna ''Ebru Güneş'in şarkısı Ben olmayınca..'' şarkısını atmış.
Dedim bu işte bir şeyler var. Direkt herifi arayıp: ''Yazışmalar var burada, nedir kimdir'' diye sormadım asla. Bekledim.. bekledim. Kızın adını soyadını kendi adresimden arattım binbir çeşit kız çıksada hepsine teker teker yazdım. Biri nasıl olduysa bana direkt ''Bak canım ben tesadüflere inanmam. Neden eklediğini söyler misin sorun mu oldu..?'' diye girdi. İşte bulmuştum bu o kız idi. Sonra konuşmaya başladık.
Askere gitmeden bunlar buluşmuş. Ve bu kız eski sevgilisiymiş. Düşün artık. Bizim zamanımızda kaldı ki ''Hareketler Dökümü'' yoktu. Kızla baya baya konuştuk.
Ben buna yazdım... ''Askere gitmeden buluşmuşsunuz.... sana şarkı atmış. Telefonlar verilmiş.. :)'' ''Üstelik arkasından atıp tuttuğun sevmediğin aşık olmadığın eski sevgilin... :)'' diye yazdım. ''Neden haberim yok, neden böyle yaptın diye sormadım bile.. asla huyum suyum değildir. Detaycı ol direkt herife söyleme akıllı olun.
Yalan söylemiş. Askerse asker ne psikolojisinden bahsediyorlar ? O psikoloji düşkün olduğu uçkurları olmasın ?
Yalan söyleyen bir herif asla ve asla düzelmez devamı gelir.
Birisinin facesine bakması değil sorun bana yalan söylemesiYa gunumuzde birinin faceine bakmak aldatmak kadar kotu bisey olduda benimmi haberim yok?
Birisinin facesine bakması değil sorun bana yalan söylemesi
Sabah konuştuk ve sakince dedim 1 yıl olmuş evleneli çocukları bile var diye. Hemen döndürdü ben yeni öğrendim dedim sana dedi. Oysa dün yakın bi arkadaşım demiş ti. yine anlattı ama ben dinlemedim, çünkü o kadar bellidi ki, yine yalan söylüyordu. çabalamaktan yorulup tamam dedim sadece. Ve yine ben suçlu oldum ona güvenmedim diye.Bence yalan soyledigini bilmesini sagla yani ona acik acik soyle bana yalan soyledin kiz 1 yillik evliymis falan diye soyle o sirada tepkisine bak kekelemeye vs. Baslarsa baska seyler pesinde demektir guvenini kaybetmekte gayet hakli olursun diledigin tepkiyi ver cunku haketmis demek ki
Tezcanlıyım işte mantıklı düşünüp hareket edemedim yine, ve bu yüzden ağzına geleni söyledi inanmadığım için. tamam dedim üstelemedim,Yoruldum çünkü dün geceden beri düsünmekten canımsana yalan söylediğine eminsin madem aptal yerine kondum diyorsun neden tepki verip seni kandırması için fırsat veriyorsun ki cnm bnm. bırak aklı kimdeyse nöbette bol bol onların resimlerine baksın sen ne üzüyosun kendini
Boşvermek en iyisi zaten düsünmemeye çalışıyorumaffetmek için bahane arıyo olabilir misin ? boşver bırak kafanı doldurma ya
Allah korusun ya ilk defa yalanını yakaladım devamı gelmez inşallahbugün evlisine yarın bekarına...
Yalan söylemeseydi en fazla 10 dk söylenirdim kapatırdım konuyu, gerçi yine kapattım ama yalan söylemesi ağrıma gitti. Meraktan baktığını biliyorum ama keşke gerçeği söyleseydi kırılmıcaktım bu kadarYa meraktan bakmistir nolacak siz hic mi bakmiyosunuz birilerini merak edip? Bosuna ortaya cikarip adami yalan soyletmeye, yuz goz olup saygiyi yitirmeye ne gerek var
ben de böyle düşünüyorum...hep aynı yalan arkadaşım baktı:)şu an bence vereceğin hiçbir tepki yanlış değil adam resmen yalan söylemiş şimdi başka arkadaşım da bakmış der
Allah korur da kullarda hiç rahat durmuyorrAllah korusun ya ilk defa yalanını yakaladım devamı gelmez inşallah