Yalan attı bana :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
Merhaba herkese, kafam o kadar karışık ki konu açma gereği duydum yine. Erkek arkadaşım askerde bu gün facesine girdim. Kimleri aratmıs diye bakayım dedim, iki kızı aratmıs sakince sordum bana dedi ki, çok yakın arkadaşlarım aradı bu gün, sözlenmiş merak ettim kim diye baktım dedi. Bende birisi evliydi dedim oda yeni evlenmiş dedi. Arkadaşlarından neden bakmadın dedim. Facesi yok dedi. Neyse telefonu kapattık, nedense içimde şüphe kaldı, ve baktım yeniden. bana yeni evlendi demişti kız evleneli 1 sene olmuş. ayrıca kocasının da facesi var ve erkek arkadasımla hiç ortak arkadaşları bile yok. Yalan attığı açıkça belli salak yerine koydu resmen ve bende onu dinledim. 3 yıllık bi ilişkimiz var. inşallah mantıklı bi açıklaması vardır. Güvenimi kaybetmekten korkuyorum. 4 te nöbeti var nasıl tepki vereyim kızlar? Yanlış tepki vermekten korkuyorum

Ya tam yatiyodum,nöbeti tutsun biz hayirlisiyla uyanalim o zaman de ne diceksen
Erkek arkadaşımla nöbette konuştuğumuz için tavrımı belli ederim istemesemde. Bunun için konu açtım buraya, zorla yorum istemiyorum canım zaten ben. saatimi varmış buraya konu acmanın

şu an bence vereceğin hiçbir tepki yanlış değil adam resmen yalan söylemiş şimdi başka arkadaşım da bakmış der

Erkek arkadaşımla nöbette konuştuğumuz için tavrımı belli ederim istemesemde. Bunun için konu açtım buraya, zorla yorum istemiyorum canım zaten ben. saatimi varmış buraya konu acmanın
Onun için demedim yaa,şimdi morali bozulur nöbeti bırakır falan E sonuçta hepimizi koruyorlar, ucu bize dokunmasın :)

şu an bence vereceğin hiçbir tepki yanlış değil adam resmen yalan söylemiş şimdi başka arkadaşım da bakmış der
İlk defa böyle bisey oldu canım acıyor resmen ben ona nasıl güvenirdim, şimdi nasıl koşulsuz inancam ona.

Bence çok büyütme takipte kal evliymiş kız belki gerçekten arkadaşıdır öylesine aklına gelmiş bakmıştır sende aklına takma Die beni aradıda sözlenmiş merak ettim demiş olabilir yada onuda geç herhangi biri olabilir Ha unut demem ama ramazan günü bide asker nöbette çok mantklı konuşmayıp seninde kalbini kırar belkide tamamen luzumsuz yere tartışma çıkar sen bence sadece takip et bi daha aratmışmı yada msj falan varmı Die

Dolandırmadan sor böyle böyle dedin 1 yıllık evli diye. Ama sakin kal çünkü o suçlu psikolojisine bağlayıp üste çıkmak için hiddetlenebilir. Sen bağırıp çağırıp haklıyken haksız olma.

3 yıllık ilişkiniz var durup dururken neden iki yabancı kıızı aratsın, arkadaşları bahsetmiştir o kızlardan merak edip bakmıştır bence bişey sorma gözlemle birdaha yaparsa sorarsın hesabını.

Öyle yapmalıyım yoksa huyudur, haksızken bile beni haksız çıkarmaya bayılır. İnşallah kabullesin suçunu yoksa daha çok acıcak canım

Aynen yine aynı ses konuyla sakince sorucam ne tepki vericek ne dicek merak ediyorum
Öfkene sinirine hakim ol canım eğer o zaten suçluysa emin ol hemen sesi yükselecek kendini aklamak için bağırıp seni suçlu psikolojisine sokmaya çalışacak kanma sakın ne kadar sakin konuşursan o kadar iyi olur

Dediğinde mantıklı, ama yalan atması çok ağrıma gitti ona öyle koşulsuz inanıyorken. kafam çok karısık dediklerine mantıklı asker ve nöbette bilmiyorum ne yapcağımı canım

Haklısın canım sakin kalmalıyım ne olursa olsun

Dur.
Ilk olarak sunu bi belirle.
Yeni evlendi derkn kasti neymis?
Onu sor bi. 3 ay 5 ay 1 sene?

'Sen bana yalan soyledin yeni evlendi dedin bir senedir evliymis ama bu ne?!' Diye sorarsan gelip sana " e tamam 1 sene yeni evlenmis oluyor? Sen beni nasil yalancilikla suclarsin?? " demesi olasi.

Hakliykem haksiz yere dusme.
Ve belkide bisy var.
Uyandirma uyuyan guzeli.
Tum delilleri saklar bisy varsada bu davranisindan sonra.

Canım aynen sakin bir şekilde sor üste çıkmasın.insan onca zaman güvenince ve böyle bişey karşısına çıkınca korkuyor bir hata mı yaptı nasıl yapar diye.dedigi gibi arkadaşları dediği için de bakmış olabilir. yada eski kız arkadaşı falanda olabilir bi bakayım ne yaptı diye.askerdeyken en alakasız kişileri ve konuları düşünebiliyorlar malesef. verdiği cevaba göre bakarsın duruma.guzel bir açıklama yaparsa da takipte kalırsın. Açık verir nasılsa

Dediğin gibi ilk baş sakince sorucam. Düşünmekten Yoruldum şu an. Düşünmeden konuştuğum insanla kaç saatir nasıl konuşsam diye düsünüyorum, ve bu canımı acıtıyor. O benim en yakınım dostum, herkesten çok güvendiğimdi. değdimi bi yalanla bu kadar güzel olan duyguları zedelemsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…