Yalan attı bana :(

Canım aynen sakin bir şekilde sor üste çıkmasın.insan onca zaman güvenince ve böyle bişey karşısına çıkınca korkuyor bir hata mı yaptı nasıl yapar diye.dedigi gibi arkadaşları dediği için de bakmış olabilir. yada eski kız arkadaşı falanda olabilir bi bakayım ne yaptı diye.askerdeyken en alakasız kişileri ve konuları düşünebiliyorlar malesef. verdiği cevaba göre bakarsın duruma.guzel bir açıklama yaparsa da takipte kalırsın. Açık verir nasılsa
Dediğin gibi canım merak etmiştir belki. ama neden yalan söyledi, beni salak yerine koyarak. Bu canımı acıtıyor o benim kendimden çok güvemdiğim insandı. 10 dk boyunca o yalanı attı ve bende yine inandım ona. 3 senenin verdiği güveni bi yalanla zedeledi zaten en çok üzüldüğüm bidaha ona inanmıcak olmam. Saat 4 e geliyor. Elim ayağım birbirine karışıyor korkuyorum ilk defa olacaklardan.

Eğer suçlar gibi konuşursan direk kavgaya dönüşür hiç bir şey öğrenemezsin.o baktığı kızlar için mi arkadaşım dedi.madem öyle niye ekli değiller onda.yeni değil bir yıllık evliy birisi de.hatta merak mı ettin eskilerden biri mi diye sor Çok saçmalarsa.kizmayacak gibi sor ki laf alabilesin

Eğer suçlar gibi konuşursan direk kavgaya dönüşür hiç bir şey öğrenemezsin.o baktığı kızlar için mi arkadaşım dedi.madem öyle niye ekli değiller onda.yeni değil bir yıllık evliy birisi de.hatta merak mı ettin eskilerden biri mi diye sor Çok saçmalarsa.kizmayacak gibi sor ki laf alabilesin
Yok onların eşlerimiş arkadaşı ama işte nedense kızlara bakıyor beyfendi. Aynen sakin kalıp sorucam ki harlamasın sen bana güvenmiyomusun diye. Saat 4 biraz sonra yazıcak. Kalbim çıkıcak yerinden. Beni suclamasından korkuyorum.

Yok onların eşlerimiş arkadaşı ama işte nedense kızlara bakıyor beyfendi. Aynen sakin kalıp sorucam ki harlamasın sen bana güvenmiyomusun diye. Saat 4 biraz sonra yazıcak. Kalbim çıkıcak yerinden. Beni suclamasından korkuyorum.

Kızların eşleri ekli mi peki sevgilinin facesinde.ordan girebilirsin konuya eşleri arkadaşım dedin ama ekli değiller sende falan diye. bide iki kız aratmış tabiki aa ne güzel demiyorum da tek biri olsa aklında kalan biri dicektim .hani takıntı yaptığı unutmadığı diye ama iki kişi olunca belki de meraktan işte.

Kızların eşleri ekli mi peki sevgilinin facesinde.ordan girebilirsin konuya eşleri arkadaşım dedin ama ekli değiller sende falan diye. bide iki kız aratmış tabiki aa ne güzel demiyorum da tek biri olsa aklında kalan biri dicektim .hani takıntı yaptığı unutmadığı diye ama iki kişi olunca belki de meraktan işte.
Meraktan yapmıştır biliyorum ama yalan atması beni üzen oldu. Yoksa bu kadar uzatmazdım canım. Bi şekilde giricem konuya kavga etmeden sakince konuşmak istiyorum istediğim gibi olur insallah.

Gün geçmiyor ki bir askere gitmiş erkekten yalan yada sadakatsizlik haberi almayalım... Oraların havasından mıdır, suyundan mıdır artık bilemiyorum... Ama ortada ayan beyan bir yalan var ve benim burnuma hiç hoş kokular gelmedi. Yinede şimdilik çok büyütme derim. Sessiz kal, takipte kal, bu kızların erkek arkadaşınla geçmişlerini öğrenmeye çalış. Gerekiyorsa ortak arkadaşlarına sor soruştur. Zaten senin sessizliğinden ve tepkisizliğinden medet bulup bu tip icraatlarını arttıracaktır, işin kolaylaşır. Herşey bir ortaya çıksın da ,o zaman konuşuruz vermen gereken tepkiyi..

Gün geçmiyor ki bir askere gitmiş erkekten yalan yada sadakatsizlik haberi almayalım... Oraların havasından mıdır, suyundan mıdır artık bilemiyorum... Ama ortada ayan beyan bir yalan var ve benim burnuma hiç hoş kokular gelmedi. Yinede şimdilik çok büyütme derim. Sessiz kal, takipte kal, bu kızların erkek arkadaşınla geçmişlerini öğrenmeye çalış. Gerekiyorsa ortak arkadaşlarına sor soruştur. Zaten senin sessizliğinden ve tepkisizliğinden medet bulup bu tip icraatlarını arttıracaktır, işin kolaylaşır. Herşey bir ortaya çıksın da ,o zaman konuşuruz vermen gereken tepkiyi..
Bu gün konuştuk ve tahmin ettiğim gibi üste çıkıp ağzına ne geliyorsa saydı. Arkamdan iş ceviriyosun bile dedi. O kadar sakin konusmustum oysa. İsimle hitap ettim diye erkeklik taslısıyosun dedi. Kendimi savunmam bile yanlıs ona Tanıyamıyorum artık onu ben burada onun günlerini sayarken o benim canımı acıtıp güçsüz kılıyor beni. Keşke sessiz kalsaymışım içimdeki kuruntu daha az bitirmisti beni.

ya merak etmiş bakmıştır
ben de burayı okuyup korktuğumdan bi kaç arkadaşım var liseden merak ediyorum ne yaptıklarını evlendiler mi falan ama eşim yanlış anlar diye açıp bakamıyorum

Merhaba herkese, kafam o kadar karışık ki konu açma gereği duydum yine. Erkek arkadaşım askerde bu gün facesine girdim. Kimleri aratmıs diye bakayım dedim, iki kızı aratmıs sakince sordum bana dedi ki, çok yakın arkadaşlarım aradı bu gün, sözlenmiş merak ettim kim diye baktım dedi. Bende birisi evliydi dedim oda yeni evlenmiş dedi. Arkadaşlarından neden bakmadın dedim. Facesi yok dedi. Neyse telefonu kapattık, nedense içimde şüphe kaldı, ve baktım yeniden. bana yeni evlendi demişti kız evleneli 1 sene olmuş. ayrıca kocasının da facesi var ve erkek arkadasımla hiç ortak arkadaşları bile yok. Yalan attığı açıkça belli salak yerine koydu resmen ve bende onu dinledim. 3 yıllık bi ilişkimiz var. inşallah mantıklı bi açıklaması vardır. Güvenimi kaybetmekten korkuyorum. 4 te nöbeti var nasıl tepki vereyim kızlar? Yanlış tepki vermekten korkuyorum
Yalan atılmaz söylenir.

sen hiç geçmişteki arkadaşlarını merak etmez misin?

neler yaptıklarını vs. kötü niyetli bakmış olmayabilir.

böyle bir iki isimden kavga çıkaracaksanız birbirinize şifrelerinizi vermeyin olsun bitsin.

zaten çok gereksiz şu şifre paylaşımı.

ya o değil de. ben hiç hayal edemiyorum mesela sevgilime 'facebook'ta şunları aratmışsın ne iş?' demeyi falan. o bana sorsa da 'sana mı sormam gerekiyordu?' diye sert çıkarım herhalde. bilemedim. güveninizi boşa çıkartacak insan elbet bulur bir yolunu zaten, böyle ufak şeylere takılmayın bence.

Kendini hakli cikarmaya calisirsa zaten asiri tepki verecektir..
Yslan söyledigide gün gibi ortada ..

ya merak etmiş bakmıştır
ben de burayı okuyup korktuğumdan bi kaç arkadaşım var liseden merak ediyorum ne yaptıklarını evlendiler mi falan ama eşim yanlış anlar diye açıp bakamıyorum
Merak etmesinde bi sorun yok zaten kötü bisey yapmadığını biliyorum. ama beni saf yerine koyup bana gerçekmiş gibi bir yalan söyledi. Aramızda bizim ne olursa olsun yalan olmazdı. Bu şaşırttı beni küçük bile olsa güvenimi kırdı.

ya o değil de. ben hiç hayal edemiyorum mesela sevgilime 'facebook'ta şunları aratmışsın ne iş?' demeyi falan. o bana sorsa da 'sana mı sormam gerekiyordu?' diye sert çıkarım herhalde. bilemedim. güveninizi boşa çıkartacak insan elbet bulur bir yolunu zaten, böyle ufak şeylere takılmayın bence.
Aratmam aslında öyle şeyleri, ama işte şeytan dürttü baktım. Oda görse eminim çok daha büyük bir tepki verirdi. Onları aratmasını sorun etmiyorum zaten en fazla, 1 saat kızar takılmazdım. Ama yalan söyledi, hayal kırıklığına uğrattı beni.

sen hiç geçmişteki arkadaşlarını merak etmez misin?

neler yaptıklarını vs. kötü niyetli bakmış olmayabilir.

böyle bir iki isimden kavga çıkaracaksanız birbirinize şifrelerinizi vermeyin olsun bitsin.

zaten çok gereksiz şu şifre paylaşımı.
Bende merak ediyorum tabiki, hatta bakıyorum da, ama ona o görmeden daha söylerim. bu gün bu arkadaşımı merak ettim diye. Bakmasını sorun etmiyorum zaten, ama yalan söyleyip, beni saf yerine koyması canımı sıkan.

sen yanlış anlama diye yalan söylemiştir çünkü direk baktım dese ortalık karışır belki eski tanıdığıydı o kızlar aklına düşmüş bakmıştır olamaz mı ilk duyduğun yalanda güvenini kaybetme sık olursa kaybetmelisin

sen yanlış anlama diye yalan söylemiştir çünkü direk baktım dese ortalık karışır belki eski tanıdığıydı o kızlar aklına düşmüş bakmıştır olamaz mı ilk duyduğun yalanda güvenini kaybetme sık olursa kaybetmelisin
Dediğin gibi düşünmüş olabilir, yalan en sevmediğim şey, ne olursa olsun gerçeği söylemeliydi. Ama zaten askerde diye üstüne gitmedim kapattım konuyu

X