Yakup avşar'ın tasarımı sizce yaptırmalımıyım arkadaşlar

ayseall çok ama çok telekkür ederim gzel yorumların için... hemen yaptırmayı düşünmüyorum sadece aynaya bakınca beni huzursuz ediyor. 1 yıl sonra tam anlamıyla kararımı vericem..belki bu süre içinde düşüncelerim değişir diye düşünüyorum..yoksa bıçak altına yatmak için gerçekten büyük bir cesaret gerekiyor...her ne kadar kolaay ve herkesin yaptırdığı bir ameliyat olsada. peki yurt dışında ki insanların doğal burnumu yoksa estetikmi onu merak ettim..

cnm o kadar iyi anlıyorum ki ben de öyleydim, sanki insanlar konusurken burnuma bakıyor gibi hissediyordum, ya da sokakta birileri bana bakıyorsa burnuma mı bakıyorlar oluyordum, kötü bir psikoloji yani, eger bu kadar taktıysan bence olabilirsin, cünkü bu is artık psikolojik bir boyut almıs sende keyfilikten öteye gecmis

Eliznilcim, yurtdışındaki insanların genetik olarak burunları o yapıda. Yani sanki bir burnu almışsın hepsine yapıştırmışsın gibi duruyor. Çünkü melezlik yok genelde aynı beyaz ırkın bireyleri evleniyor, kendilerine tıpa tıp benzeyen nesiller doğuyor. Oysa bizde melezlik var, çerkezi, egelisi, doğulusu, lazı, balkan göçmeni ve daha pek çok değişik grup insan var ve hepsinin genetik yapısı farklı*ve o yüzden bizim ülkemizde çok daha güzel insanlar vardır bu farklı genlerin evliliğinden dolayı. Yani melezlik vardır. Tabii ki senin kararın olacak bu, rahat etmen önemli. Ama benim kendi fikrimi sorarsan derim ki senin aklına takman gereken hiç birşey yok. Yurtdışında olsaydın kesinlikle bu ameliyatı yaptırmazdın diye de düşünüyorum. Bazen insanların ufacık farklılıklarıyla çok dalga geçilir ülkemizde, maaalesef ben bunu yaşadım. Mesela ben uzun boyumdan utana utana büyüdüm herkesin dalga geçmesi yüzünden, hatta kırık burnum için söylenenleri hiç yazmayayım bile.. İnsan biraz büyüdüğünde, kendine güveni daha da oturduğunda estetik ameliyat kararı*vermesi daha doğru olur diye de düşünüyorum. Öptüm canım

resimleri kaldırdım arkadaşlar...sağlıklı günler:::

Son düzenleme:
cnm yaa yandan burnunun kemeri hic de fazla degil yani bence ameliyata hic gerek yok, bende asırı kemer var sandım yandan, bence hic kafana takacagın bir burun degil

canım maşallah çok güzelsin eğer sorun ediyorsan yaptır derim ama rahatsız olucağın bir durum yok gerçekten.

canım valla burnun çok güzel bnm kemerim böyle olsaydı yaptırmasdım gerçekten ama , bu tamamen senin psikolojinle ilgili insan içinde öyle büyütüyor ki bunları kim ne derse boş oluyor yani.. Sende Eğer gerçekten istiyorsan bunu ve kafya çok takıyorsan yptır tabiki.. bu arada gözlerine maşallah diyelimm

eliznil selam canım nasılsın görüşmeyeli ben yeni isimle kayıt yaptım dediği gibi:)
canım çok tatlısın bak burdaki kızlarda teyit etti burnun yaptırmasanda çok güzelsin zaten
,ama senin ne kadar kafaya takmış olduğunu ben biliyorum
ayrıca seninde benimki gibi fotolarda burnun çok göze çarpmıyo
benimde yandan çekilince ayynnen seninki gibi minimal bi kemer var
ama ben taktım kafaya yapcam mutlaka
çünkü yüzüme göre büyük bi burnum var
sende mutsuzsan ve iyi bi doktor bulabilirsen yap derim

mrb burnunuz bence hiç kötü diil ama kafanıza takıosanız estetik yaptırın derim çünkü estetik tamamen kişiyle ilgili bi durum yani başkasına göre gayet güzel olabilir ama sizin psikolojinz kendinize güvennz açısından önemli bi durum. tasarım çok güzel. yakup avşarın yaptığı burunları da incelemenizi öneririm. ben çok beğeniorum estetisyenliğini.

burnun iyi bence ne ucu düşük ne yamuk hafif kemer herkes de var o da doğallıktan de yaşa gitsin:)

resmi kaldırdım arkadaşlar güzel yorumlar için tekrar teşekkür ederim sağlıklı günler ...

Selam Eliznil! Mesajı iki sene önce yazdığınızın farkındayım... Fakat Yakup beye ameliyat olmayı düşündüğüm için ameliyatı ona yaptırdınız mı yaptırmadınız mı, yaptırdıysanız memnun musunuz değil misiniz çok merak ediyorum. İyi günler... /Julietta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…