tşkür ederizzzçok güzel olmuş Allah doğumunda yardımcın olsun bende 31+5 günlük hamileyim. doktor beklenen tarih 26 haziran diyo ama bakalım kız bebekler daha erken doğarmış ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ben korkuyorum şahsen
Ne güzel olmuşlar hatun nasıl da güzel yapmışsın keşke hayırlı olsuna gelebilsem dedim içimden :)
Allah analı babalı büyütsün :)
ahhh cnmm tşkr ederimmmmpapatya0606 çok şirinler hakikaten ellerine sağlık, ne güzel böyle şeyleri kendinin yapması tebrik ederim. ayrıca bebişinde çok şanslı kendisi için böyle şekerler hazırlayan şeker gibi bir anneye sahip
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bende kısmetse temmuzda doğum yapıcam bende düşünüyorum kendim yapmayı bitanesini daha yakından çekebilirmisin canım sana zahmet incelemek istiyorum a.s.
tşkür ederimm hihoyyyt amin inşallahhh cnmmçok güzeller harikalar sizi kutluorum iyi bir iş çıkartmışsınız....Allah bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş..:CüvCüv:
Allah saglikla sihhatle kucagina almak nasip etsin,ne guzel hazirlanmissin,peki hepsini senmi ordun,,,
massallah sanada,kizinadaa.s.