Yaknda doacak kzmn ekerleri

SiremimS

İremim~Eslemim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
11.270
1.279
merhaba arkadaşlar allah nasip ederse haziranın ilk haftası doğacak kızıma yaptığım bebek şekerlerimiz
bakın bakalım nasıl olmuş
birtek yazı yazılıp zımbalancak tülee
gerisi tamamm
:CüvCüv: :ecrin_bebek:
a.s.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Allah sağlıkla, sıhatle, hayırla tamamına erdirsin canım.. şekerler harika olmuş ellerine emeğine sağlık. aldım bitane şimdiden :)

Saadet çok cici olmuşlarrr... doğumunda şeker gibi olsun inşallahhhhh

çok güzel olmuş Allah doğumunda yardımcın olsun bende 31+5 günlük hamileyim. doktor beklenen tarih 26 haziran diyo ama bakalım kız bebekler daha erken doğarmış ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ben korkuyorum şahsen

Ne güzel olmuşlar hatun nasıl da güzel yapmışsın keşke hayırlı olsuna gelebilsem dedim içimden :)
Allah analı babalı büyütsün :)

tşkür ederizzz
cnmm
bnm sezeryan olcak
ilk haftası haziranınn
sanada hayırlı doğumlarrrr tatlımmm
Ne güzel olmuşlar hatun nasıl da güzel yapmışsın keşke hayırlı olsuna gelebilsem dedim içimden :)
Allah analı babalı büyütsün :)

aminn cnmmm tşkür ederimmm
buyur gel hayatımmm

tşkür ederim cnmm
evettt
kendi el emeğiim
harika oluooo ide beğenildiysee diycek yok keyfimeee :))))

ellerine sağlık canım pek güzel olmuşlar
bebişinle sağlıklu mutlu günler dilerimmm

papatya0606 çok şirinler hakikaten ellerine sağlık, ne güzel böyle şeyleri kendinin yapması tebrik ederim. ayrıca bebişinde çok şanslı kendisi için böyle şekerler hazırlayan şeker gibi bir anneye sahip

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bende kısmetse temmuzda doğum yapıcam bende düşünüyorum kendim yapmayı bitanesini daha yakından çekebilirmisin canım sana zahmet incelemek istiyorum a.s.

ahhh cnmm tşkr ederimmmm
hayırlı doğumlar sanada fıstık
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bende kısmetse temmuzda doğum yapıcam bende düşünüyorum kendim yapmayı bitanesini daha yakından çekebilirmisin canım sana zahmet incelemek istiyorum a.s.

tşkrlerrr cnmmm
ok ekliyorum sennn içinnn
a.s.

çok güzeller harikalar sizi kutluorum iyi bir iş çıkartmışsınız....Allah bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş..:CüvCüv:

Allah saglikla sihhatle kucagina almak nasip etsin,ne guzel hazirlanmissin,peki hepsini senmi ordun,,,
massallah sanada,kizinadaa.s.

çok güzeller harikalar sizi kutluorum iyi bir iş çıkartmışsınız....Allah bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş..:CüvCüv:
tşkür ederimm hihoyyyt amin inşallahhh cnmm
Allah saglikla sihhatle kucagina almak nasip etsin,ne guzel hazirlanmissin,peki hepsini senmi ordun,,,
massallah sanada,kizinadaa.s.

aminn tek temennimmm inşallah cnmm
evet cnm hepsini bennn ördümmm
kızım içinnnnn :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…