Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

kızlar bu nasıl???? Hiç anlamıyorum walla. Banada bişey önerin. Sevgilim ve kendim için. Bu arada avoncum sağ olsun beni mağdur etti siparişlerimi vermemiş artık satmaktan vazgeçmiş ve ben daha yeni ürünler ne zaman geliyor diye sorunca öğrendim. Karıya sinir olmaktan vazgeçtim. Böylelikle strawberry çok daha cazip geliyor ama vaktinde gelmicekkk:(
00814435005.jpg

Birde bunun mavisi var parfümede konu açtım ama sadece bi kişi cevap yazmış yani yegane buradan başka bi topicden fayda yoka.s.. önerin bebem bişey?j

cnm ben hiç anlamam parfüm olayından.
nişanlımla çıkmaya başladıktan sora ilgimi çekmeye başladı ve kayınvalidem avon sattığı için avonu biliyorum bi ben.
yardımcı olamıycam,üzgünüm...

canım hiç bilmiyorum. kayınvalidemlere bağlı. heran hadi kalk gidios diyebilirler ama gitmeyiz diye düşünüyorum.
şöyle 1-2 ay daha geçsin öle gideriz.
kayınpederim aradı.ben aramıyom hadi sen niye aramıyon beni diyo -tatlicadiarzu-
hık mık ettim kaldım. sora lafı değiştirdi allahtanda kurtardı beni.kaydirigubbakcemile3

Bencede. Benim kayınpeder Allahtan incelemez öyle pek fazla arama sorma vs . Gönüller bi arada olsun derkaydirigubbakcemile3

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
KK Pro Üye_CiLek_, TIYTIY

tıytıy hg kaydirigubbakcemile3

aramıyon diyo ama daha dün konuştuk kıs. cuma ve cmrtside bi aradaydık yani.kaydirigubbakcemile3
böle hoşuma gidiyo bnm doğrusu. hiç beni arayıp sormamalarından iyidir yani.

kızlar bu nasıl???? Hiç anlamıyorum walla. Banada bişey önerin. Sevgilim ve kendim için. Bu arada avoncum sağ olsun beni mağdur etti siparişlerimi vermemiş artık satmaktan vazgeçmiş ve ben daha yeni ürünler ne zaman geliyor diye sorunca öğrendim. Karıya sinir olmaktan vazgeçtim. Böylelikle strawberry çok daha cazip geliyor ama vaktinde gelmicekkk:(
00814435005.jpg

Birde bunun mavisi var parfümede konu açtım ama sadece bi kişi cevap yazmış yani yegane buradan başka bi topicden fayda yoka.s.. önerin bebem bişey?j

tatlım internetden kendi sipairşini kendin verseydin kadını ne soktun araya

ya bana neden kimse yardımcı olmuyorrrrr

eregli yok cnm daha almadım
cuma günü gelecekmiş bakarım hoşuma giderse alırım
yeter ne gerek var onunla mı uğraşcam :roflol:

Back
X