Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Tşk ederim canım..Bencede ne gerek var hem dev gibi olanına..Zaten kirada olacağız...
Hem ordaki bütün dolapların boyu böleydi uzaktan çektim ondan da küçük görünmüş olabilif ben beğendim sonuçtaaaa kullanacak olanda benim hıh onaa

günaydınnnn

paptyam ben cok beğendım bence hıc kucuk deıl komıdınlerın cok hoş zarif aynı benım gıbıkaydirigubbakcemile3yanı cok modern ve hoş
güle güle kullanın cnm
kac gayme bu

Tşk ederim canım..Komidinler küçük ama dediğin gibi zarif duruyor.Perdesi yatak örtüsü (çok güsel şık bir yatak örtüsüde aldım mürdüm renkli) eminimki çok şık durur..Zevkime güveniyoomm...
Canım 3000 aldık ama içinde süpürge makinasıda var..oda 350 tl

çilek nerelerdesin canım.
bellimi nişanlının gideceği yer.
çok merak ediyorum cnm.
inş iyi biyer olur,rahat edebileceği biyer olur:Saruboceq:

kısa dönem 158 gün
sınıfı muhabere yani haberci demekmiş
herkes rahat bi yer diyo ama bilemiyorum biraz içim rahatladı

dadaş dıyarı
hayırlısı olsun cılekım
taz zzamanda gıdıp gelcek ınş
bızım burda bırıne kars cıkmış kısadonem

papatyam eklemıştım ama cok gerıde kaldı sanırım yaa
bulursam eklerım gene
2200 tl aldık bız yatak baza baslık dahıl:lepi:

adaer, nisanım, böcük teşekkürler kızlar
rabbim tüm askerlerimizi korusun.

selam kısçeler nasılsınız yeşil de evleniyo demek bu h.sonu hayırlısı olsun bunebu da evleniyo bu h.sonu herkes yuvasına uçuyo h.sonuda benim tarihim netleşcek inşallah

slm kıslar nasılsınız ben yeni kalktım yemek yedim hemen buraya geldim 2 saat sonra yine işe gidicem

papatya cnm mobilyan çok güzel cnm iyi günlerde kullan

nisanım ne düşünceli kayınvaliden varmış çok şanslısın:hulya:

çileğim askerine hayırlı tezkereler diliyorum tez zamanda gidip gelsin inş:Saruboceq:
allah bütün askerlerimizi korusun :Saruboceq:

esracım h geldın cnm
off kötü yaa böle iş olsa bı dert olmasa bı dert

şekerım hayırlısı olsun ınş

saol böcüğüm vardiyalı olması kötü biraz
normal çalışma saatimiz 8 saat orası güzel ama mesaili olunca kötü oluyo 12 dsaatken gece baya zorluyo biraz daha sabredeyimde nikah çıkışıyla çıkıcam allah kısmet ederse ya haziranda yada ramazan bayramından sonra o kımı belli deil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…