• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

nnisanyagmuruu canım umarım liste işine yarar.

esra bebeğim dur sakin ol vallahi hiç birşey olmuyor.sen salonda bu kadar telaş yaptın getirecekler götürecekler bir şekilde rayına oturuyor herşey ya ben ne yapsaydım.Benim nişan evde oldu temmuz sıcağında 70 kişi sığmaya çalıştı eve Allah'tan karşı komşumuz erkekleri evine aldı da rahatladı ev biraz.Kayınvalidem daha yeni alınan koltuğu oturduğu gibi kırdı (130 kg da kendisi) daha ne sayayım.Fikir olsun dersen şuradaki resmin üzerine tıkla bak canım.Ayrıca yazıyıda okursan nasıl bir heyecan yaşanıyor ve herşey geçiyor anlamış olacaksın.Çabuk bak adresi sileceğim sonra ADANIN GEZİLERİ: TAÇLANDIK...

gunaydın bayanlar....

nisan yağmurcum listeler çok hoş görünüo..kaydirigubbakcemile5 ... daha bana çok yaa..:sinifsinif:

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bi bakmışın bi sabah yanında kocan var :kedi:
hemde o sabah bizimki kadar uzak değil. sadece 23 gün var.

O listenin dolmasını beklersem bi 17 ay daha beklemem farz olurkaydirigubbakcemile3 (tööbe ya:)). Nisan bebem yapma sakın hırpalama kendini o listeyi karalamak için

lepi hakkat kız ama nasip işi bunlar.
önüne geçemiyonki.
ben hep derdim. yaşıtım olmasın,askerliğini yapsın uğraştırmasın beni ama bak hem yaşıtım hemde askerde şuan.
artık büyük konuşmamaya çalışıyorum.. yoksa böle oluyo:roflol:
ay evet büyük konuşmamak gerek ne olduysa büyük konuşşmaktan oldusositososito

gunaydın bayanlar....

nisan yağmurcum listeler çok hoş görünüo..kaydirigubbakcemile5 ... daha bana çok yaa..:sinifsinif:

bizi de eklesen listeye nisan 2011 nisan de banakaydirigubbakcemile3
habire liste sonu olurum benkaydirigubbakcemile3
adaa:jeyyar: seni gördüüüm:jeyyar:nişan fotolarını gördüüümmm:jeyyar::jeyyar:
elbisen bal rengi sanırım güzelmişvereliniortak

adaer evet cnm. seninkinden yola çıkarak bende exele taşıım listemi.
güsel bişi oldu.
nişanlım aradı az önce. deprem olduya aydında.
iyiyiz demek için aramış.allahım sen onu koru neolur :Saruboceq:

Şunum bunuma kocam dicemmm pu ha ha KOCAkaydirigubbakcemile3 O günleri görürmüyüm ki acep

Adacımm seni ve bal rengi elbiseni ben neden göremiyorumm. Lİnkte foto göremedim ama duygularını ne de güzel anlatmışsın canım.
Ya bu çilek nerelerde geziyolardır muhtemelenn:)

te allam yaa gene sorun oluyo sitede:delphin:

yağmırım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz kocam olcak yanımda ınş
ayy az kaldı yaa
işten bı ayrılsam dığer 1 hafta kolay gecer off daha 2 hafta sonra cıkcam

Adacımm seni ve bal rengi elbiseni ben neden göremiyorumm. Lİnkte foto göremedim ama duygularını ne de güzel anlatmışsın canım.
Ya bu çilek nerelerde geziyolardır muhtemelenn:)

Canım ne güzel demişsin ya işte duygularını ne güzel anlatmışsın diye işte o sayfada ki resmin üzerine tıkla resim büyüyecek :) o zaman görürsün

Gördüm gördüm !
Tatlımm çok yakışıyosunuz:nazar: Ne tatlışsın kız sen öyle.

Uğur naber nan?j Karı-koca olayı hhe yuppi abu yubi yubi pu ha haha :D

Back
X