• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

böcük bak ayakkabının altına ismimi isterim ,yaz mutlaka.
ve silinecek biyere yaz bak,sora evlencez diye beklemiyelim dimi kaydirigubbakcemile3

Palette giyse bu kkdaki kızların adı sığmaz. Ama en iyisi nisana bi jest yap uğurcum e bi güzellikte bana yaparsın artıkın minnacıkta olsa bi yere sıkıştır çaktırmadan bizikaydirigubbakcemile3

göremeyenler için ekleyeyim dedim :)

eregli sağol canım o senin tatlılığın :kedi:

offf sıkıldım bu kk nın hata vermesinden yaaa :(

Elbisende çok güzelmiş adacım:nazar:
Bi kızın adım adım tüm geleneklerle evlenmesi kadar güzel bişey yok bence anne-babalar içinde olsa gerek ne büyük mutluluktur yaws. Bu güzelliklerden noksan kaldıkları için kaçan kızlar ne şanssız :( Neysem alakaya maydonoz konu oldu benimkide:roflol:

al bendende okadar adacım. sıktı valla.okadar yazıyoruz çıkmıyo.
ereğli öldürdün kız beni gülmekten. geç anladım palet olayını :roflol:

08065580602.jpg

kızlar şuna bi bakıverin. Nasıl?j
Bide şey ben hiçç anlamam makyajdan. Avonun fondöteninde en açık numarayı kullanıyordum bunlarda naapmalı hiç bi fikrim yok. Makyaj fukarası bana far ve fondöten önerseniz nasıl makbule geçer yani

cnm inan bende hiç anlamam fondöten olayından.
özel günlerde kullanıyorum bi. onuda daha 1-2 senedir falan yani.

Eneee böcük gelmiş. Kız böcük sen anlarsın nasıl bu? Ya da bana bişey öner aga yaw.

bende avon kullandım cnm sanırım sende almond kullanıyorsun
anlamam dıyon ama en guzel fontötenı buluyon hacı
10 numaradır este bu konuda guvenebılırsın
avon halt yemış yanında cnm
far olarakta mac flormarın farlarını sevıyorum ben en son bıde stıla ve smash box aldım harıka

ada maşallahım var haa:nazar: cok guzel bı yüzn var tombış tombışş ay yerım yanaklarını senın
hep mutlu olun ınş cnm:nazar:

tmm nan yazarım sızlerıde durun daha ayakkabı almadım
alınca tek tek yazcam artık sığmazsanız artık bacaklarımdan yukarı doğru yazmaya devam
banyo ederken cıkar nasılsa:roflol:

Elalemin kızlarını niye yazıyon bacaklarına diye zılgıtı ye sonra lazdan:D Şimdi ok veriyosun al bunu diyosun di mi aga ?????????? Yarın alcam ona göre????

ereğlı bakıyomda pek zengunsun olm son zamanlarda marka takılıyon ne iş:jeyyar:
mıllı pıyango desek daha cekılmedı anacım
bıde bana alıver nan hacı

küçük küçük yazarım uygun bulduğum her yere yazcam:roflol:

Nan tipim bozuk napiim bişeye benzemem lazım en kısa zamanda. Zenginliğe gelincede al beni vur sana borç harç hala bunlarda onlara dahil :gitme: Bi paralanıyım piyangoyu bi göreyim söz kozmetik fabrikası açcam sana adıda : K. K. Uğur olcek ay buda kaka gibi oldu kaydirigubbakcemile3 Uğurcum sana bi soru bıldır nedir karadenizde kullanılır bilemezsen nişanlına sor o da bilemezse bi bilene sor:teytey:a.s. Eşyalar yerleşti mi eve hacı o malikanenin kirası ne kadar öyle çok güzel evin canımya eşyalar hele:nazar:

açmayan ne olsun nan
bıldır mı ben bılmem uşağa sorarım cnm oda bılemezse boşarım zaten tüüü
dıyerek
yok yerlesmedı dün mobılyacı gelıp köişe takımının koycakları odayı ölçmuşler
h sonu yada en gec haftaya gelır
perdelerde haftaya takılcak
halılarıda h sonu hallederız
ceyısımde ancak 20 sınde gıder ozmn yerlesır yanı ben öle dıyorum
400 tl kirası cnm

Back
X