• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
:nazar: :nazar: - 06 Aralık - esra8608 - nişan - :nazar: :nazar:
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: :nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar: :nazar:
opuyorumnanaktan - 27 Aralık - uğurböcüğü - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 18 Temmuz - dreamlife - nikah - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Temmuz - dreamlife - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

böcük ve dream ekledim sizleride bak

Bu listeyi görmek beni heyecanlandırıyor..
em4561 gelir paylaşır inşallah yaşadıklarını,mutluluklar diliyorum..
İyisinizdir inşallah kızlar,düğün vakti yaklaştıkça stres artıyor..
Gerginim,mutluyum,mutsuzum.. galiba bunaldım biraz :delphin:

evet canım seninde az kaldı.
heyecanlanmamak mümkünmü.
sen neler yapıyorsun. hazırlıklar vs ne durumda..

evet canım seninde az kaldı.
heyecanlanmamak mümkünmü.
sen neler yapıyorsun. hazırlıklar vs ne durumda..

Çok bunaldım.Ben bu nişan olayları vs olmadan önce evlilik düşüncesine çok uzaktım.Ama şimdi tersine hemen evlenmek istiyorum.Öyle zormuş ki bu son zamanlar.
Herşey belirsiz,herkes gergin ama öyle görünmeyeye çalışıyor.
Gözümü kapasam açsam birden 6 şubat olmuş olsa,aradaki hiçbirşeyi yaşamasam.
Herkes söylüyordu son zamanlar çok gergin geçiyor diye,ne olabilir ki diye düşünüyordum.Haklılarmış,zaman geçmek bilmiyor..25 yıl mutlu mesut yaşadığım şu evden çıkıp biran önce kendi hayatıma başlamak istiyorum.
Herşey batıyor sanki,poff bir sordun bin ah işittin :sinifsinif:
kusura bakma canım...

eregli geçmiş olsun canım,ben de ne yapayım vallahi para biriktirmeye çalışıyorum eksikler durmadan aklıma geliyor nişanlımın da benimde kredi kartı limitlerimiz doldu da taşıyor bile :) Limitlerimiz biraz açılana kadar hiç olmazsa kenara köşeye para atayım diyorum.Çeyiz işine biraz ara verdim anlayacağın.

derinss cim ne diyeyim canım sabır versin Allah.bir an evvel atlatırsınız inşallah.sen rahata erince bizim gerginlikler başlayacak desene offf ki offff :(

derinss cim ne diyeyim canım sabır versin Allah.bir an evvel atlatırsınız inşallah.sen rahata erince bizim gerginlikler başlayacak desene offf ki offff :(

Teşekkür ederim canım..
Allah hepimize sabır ve güç versin.
Son 10 gün doğru düzgün güldüğümü bilmiyorum.
Nişanlımla tek bir problemim yok :nazar:
Ama mutsuzum,kendi halime kalmak istiyorum.
Boş konuşan,herşeye karışan,müdahale eden herkes sussun istiyorum.
Öyle bir dönem ki herkes benim istediğim olsun istiyor,bıktım..
Evlenmek sakin tek başımıza kalmak istiyorum,Allah hepimize mutlu etsin inşallah..

Nişanlılık gerçektende çok zor bir süreç kızlar ya. Seviyorsak idare etmekten başkada pek bi lüksümüz yok. Aslında fikrimce bunalmalar hep rutinlikten geliyor hani nişanlanıyoruz gizli saklı bişey yok herşeyi ortada yaşıyoruzya ondan galiba eskiden ama köşe bucak kaçıyorduk tanıdık falan görmesin diye heyecan oluyordu haliyle konuşulacak şeyler çoğalıyordu ama şimdi muhabbetlerimiz bile klasikleşti. :(
Adacımmm bi şekilde biriktiredurun öyleyse sıkıntı yapmayın hem kendinize. Ya bunu yazmasına yazıyorum ama varya nişanlanalı bayağı oldu tek kuruş bile birikmişimiz yok tek ortada çamaşır makinası, tv, buzdolabı var gözle görülür. Para barındırmak zor yawww ama sen başar canım.

Son düzenleme:
kıyamam sana ya.maalesef böle zmnlarda boş konuşan,ben biliyorum havalarında olan,kndni kına yengesi zanneden çok insan ortaya çıkıyor.
hepsini 1kaşık suda boğasın geliyor. ve hiç olmadık birine patlayabiliyorsun susmaya çalışırken.
o güsel günün heyecanı,zmnın gittikçe azalması vs herşey üstüste gelir.
bende çok panik,çabuk heyecanlanan,hemen herşeyi planlayalım ve sadece o plan uygulansın modunda biriyim.
olmadık bişi çıktımı avazım çıktığı kadar bağırıp ağlayasım geliyo.tabi yapamıyorum.
yani nişanımda çok oldum böle.tamamıyla bir duygu karmaşası sanırım.
mesela tabak,çatal vs ayarlanacak ben düşünmeye başlıyorum yetermi yetmezmi napsamki.
ikram hazırlanacak,kaçta kalksam yapsam,ne pişirsem diye düşünmeye başladım.
en sonunda kızdı bizimkiler.sen ne düşünüyosn biz yaparız,sen gelinsin otur kenarda,kndni hazırla sen yeter dediler.
o an aklım başıma geldi.kaydirigubbakcemile3 ve sadece hazırlanan şeyleri dağıtmak,gelene gidene hoşgeldin vs demek kaldı bana.
düğün zmnı nasıl olurum hiç bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
her nekadar mümkün olmadığını bilsemde söylemeden geçemiycem gereksiz insanların laflarını duyduğun anda unut.takma boşuna.
gereksiz yere kndni strese sokma.akışına bırak herşeyi.kaydirigubbakcemile5

selam kızlar nasılsınız
nisancım bizi sormuşsun iyiyiz biz bi 9 gün birlikteyiz alkisalkisalkis
aralıkta çok asker gidecek kızlar yığılma var
haziranda lisans mezunu olanlar bu ay gidiyo bnmki gibi
saat 3 de işten çıkıcam buluşacağız gezicez güzelce yemek falan yicez geceye kadar birikteyiz
sonra beni eve bırakır.
siz ne dertleşionus lem :delphin:

biz bişi dertleşemiyos. çünkü kk sorunlu.:mymeka:
canım ne güsel. vaktinizi hep birlikte geçirin gidene kadar.
gittiğinde tek tesellin bu anlar olacak.
Allahım şarkıya bakya. tamda zamanı.
izel ışıklı yol. seçtiğimiz filmleri birer birer yalnızmı izleyeceğim.. yapılırmı şimdi ya :çok üzgünüm:

Ne güzel çilekkk gezin bol bol önümüzdeki 9gündedeee. Ya bu site de şu soldaki salak reklamlarda çok gıcıklar bugün. Bi saatte bir açılıyor:(

adaer tskler cnm hele bı düğün yaklaşsın derım sıze eksığımı sımdık herkes bısılerımı alıyoo sağolsunlar

pınarpın nan anemm dedın ya benımkıde hep der haa aklıma o geldı
ayy ben heycandan öluyom heee
gelınlık dıkılıyo
davetıye sectık basılıyo cuma alcaz
nıkah şekerı cuma seccem ctesı alırız
h sonu halıları alcaz
mobılyalar gelcek
diğer hafta buzdolabı tv alıncak benım camasr bulasık arıtmam montaj olcak
bındallımı aldım gelınlıkcıde
kınalık gerecler alıncak
perdelerımı beğendım dıkılıyo
ımmmmm daha naptım unuttum

hadi bakalım güç bela girebilmişken siteye ugurcum maşallah diyeyim sanada güzelim.Bayağı bir şeyler halletmişsiniz :)

bakın odamın duvarına ne yaptın nasıl olmuş kızlar?

snv12507.jpg

gunaydınnn

ereglı masallah de nan:nazar: ayy öluyom yorgunluktan tatıldeyım işyerımde cok karışmış:bbo:

gracful bende ondan ıstıyom ama bı türlü bulamıyom yaa

adaer ınş cnm cok tskler

graceful canım nerden aldın? Ben de arıyorum ama sadece internetten satışı gördüm ve çok pahalı ne kadara aldın acaba.

sonunda gelebildim yaniakannehir
günaydınlar hepinize opuyorumnanaktan
böcük yetiştiremicem diyordun ama bak hallettiniz bile herşeyi.
grace çok güselmiş.benimde çok hoşuma gidiyo ama annem istemiyo.inş bende evlenince böle bişi istiyorum :kedi:

Back
X