• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

yeşilim ne güzel çeyizlerin ya.
esra seninde bohçaların çok güzel.
ya bunlara bakmak okadar zevk verioki anlatamam.
böcüğün evini de gördüm.
böle hayallere dalıom
bi günde benimde çeyizim serilecek evim olacak die.
Ay Allah yüzünüzü hep güldürün kızlar ya hep mutlu olun
bizede nasip etsin Allah inşallah

yeşşilimmm güle güle ağız tadıyla kullan canimcim hepsinii her şey çok gzell ben bütün dantellerimi dağıttım hiç dantelim yok sevemedim bir türlü o olayları kaydirigubbakcemile3

böcük hayırlı olsun mutluluklar telaşın çok ee kısa sürede karar alıp uygulamak daha bir tatlı maşşallah canım Allah ağız tadıyla yuvanızı kurmayı nasip etsin... :nazar:

hepınız sagolun kızlar

böcumm şimdi evıne bakıyorum maşşallah nerde janım bu ev ne tarafta kalıyor? bızden hızlı cıktınız valla ben daha mobılya bakmadım
sadece yatak odamı aldık
12112009589.jpg

12112009590.jpg

Yeşillllllllllll o peçeteler ne güzel öyle kız.
Uğur ya o ev ve mobilyalar hepsine bayılldım şimdiden itinayla güle güle kullanın:) [/COLOR

Kaç saattir anam ağladı yaws sitede bişey var sanırım benim pc saten ayar.
Çilekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, diğer bebelerrrr nerlerdesiniz?j

yemyeshill ceyizin hayirli olsun sekerim Allah bir an once yuvana kavustursun seni :)

esra cim bohcalara baktim cok guzel olmus hepsi,gule gule kullanin hepiniz.

ugur bocugu sekerim simdi bakacagim mobilyalara ve eve :)

bocugum mobilyalarini gordum simdi :) hepsini cok begendim Allah agiz tadiyla kullanmak nasip etsin canim benim.Ayrica kose koltugun benimkine benziyor yalniz ben salonuma koyacagim cunku benim evim kucuk :(

grac.. cnm cok tskler

ereglı tskler cnm

yemyesıl hayrlı olsun kaca aldınız
ayrıca hızlıyızdır:jeyyar: masallah bıze

iyi geceler kıslar
böcüğüm evim çok güzel cnm aldıklarını güle güle kullan mutlu mesut bi şekilde kocişinle

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 02 Aralık - em4561 - nikah - opuyorumnanaktan
:nazar: :nazar: - 06 Aralık - esra8608 - nişan - :nazar: :nazar:
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
:nazar: :nazar: - 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan - :nazar: :nazar:
opuyorumnanaktan - 06 Şubat - derinss - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - adaer - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan - 24 Nisan - OmrumunSahibi - düğün - opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.
çeyizler serilmiş, bohçalar süslenmiş, resimler eklenmiş..bayramınız güzel geçmiş anladığım kadarıyla.
çok şükür bende güsel bi bayram geçirdim. nişanlım 2 gün çarşıya çıktı.
bayramın 2. ve 4.günü. ama 2.gün anneanneme gitmek zorunda olduum için ve kuzenimn net var diye bildiğimden oraya gittik. ve net kesikmiş.göremedim nişanlımı.:sinifsinif:
bayramın 3.günü nişanlımın anneannesine gittik.annem merdiven çıkamadığından kayınvalidemlerle hepberaber orda buluştuk,bayramlaştık.
k.validemin kardşnin eşiyle ve onun yaramaz ufaklıklarıyla baya iyi anlaşıyoruz.
bu denli iyi anlaşmam ve sevilmemden dolayı ailem çok mutlu oldu.sonuçta büyükler seviyo görünebilir ama 2,5 yaşında bi çocuğun seni uzun zmn geçsede aradan unutmaması çok başka bişey.:kedi:
neyse dün nişanlımın çarşı izni vardı yine. ben bir heves kalktım hazırlandım pc açıp nişanlımı bekliycem.
oda ne pc bozuk.açılmıyo akannehir :oklava: mafoldumben ağla ağla bi hal oldum.
sora kayınvalidemi aradım nişanlım aradımı naptı diye.kalk gel ne ağlıyosn dedi.
hemen kalktım gittim. k.validem çıktı odadan bizi yalnız bıraktı.:kedi:
doya doya konuştukopuyorumnanaktan annemler dün evde değillerdi.
nişanlım tutturdu bize gideceksin.evde yalnız kalma. k.validem halam ve yengemde aynı ısrarda bulununca akşam yemeğe k.valideme gittim.
beraber yemek yaptık.biyandanda dedikodu kaydirigubbakcemile3 k.validem ve kayınpederimle başbaşa ilk yemeğimdi.
baya bi heyecan vardı.8de annemler gelip aldı beni.
ay çok konuştum.çenem düştü yine kaydirigubbakcemile3
size bide bayramlıklarımı ekliyim ben:kedi: :kedi:

işte bayramlıklarım bunlar.
cimg32900000.jpg
[/URL][/IMG]
buda yakadaki fırfırlar.siyah olduğundan pek belli olmamış..
cimg32922222222.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Cici gelin nisan günaydınnn !(klasik heçç sevmesemde sana çok yakıştırdımmmmm canım güle güle giyin:)) Kızlar günaydınn !!!Walla hiç birinize nazarlar değmesin aga:nazar::nazar: Uğur uleyn o ev kira ne kadar mobilyalar falan ne tuttu bayağı hoş gözüküyor çünkü.

Son düzenleme:
günaydın ereğli :kedi:
nasılsın canım

böcük bende şimdik baktım evine eşyaalarına. çok güsel görünüyo herşey.
allah mutlu mesut sağlıklı oturmak nasip etsin inş.opuyorumnanaktan

Boğazlarım dolmaya başladı nisan yaws onun dışında teşekkürler iyiyim genel olarak bebek. Kayınvalidelerle sardı mı akşamın?j Alış alışşş öteki annenle babana:)

Back
X