günaydın kızlar.. nasılsınız bakalım.
çeyizler serilmiş, bohçalar süslenmiş, resimler eklenmiş..bayramınız güzel geçmiş anladığım kadarıyla.
çok şükür bende güsel bi bayram geçirdim. nişanlım 2 gün çarşıya çıktı.
bayramın 2. ve 4.günü. ama 2.gün anneanneme gitmek zorunda olduum için ve kuzenimn net var diye bildiğimden oraya gittik. ve net kesikmiş.göremedim nişanlımı.:sinifsinif:
bayramın 3.günü nişanlımın anneannesine gittik.annem merdiven çıkamadığından kayınvalidemlerle hepberaber orda buluştuk,bayramlaştık.
k.validemin kardşnin eşiyle ve onun yaramaz ufaklıklarıyla baya iyi anlaşıyoruz.
bu denli iyi anlaşmam ve sevilmemden dolayı ailem çok mutlu oldu.sonuçta büyükler seviyo görünebilir ama 2,5 yaşında bi çocuğun seni uzun zmn geçsede aradan unutmaması çok başka bişey.:kedi:
neyse dün nişanlımın çarşı izni vardı yine. ben bir heves kalktım hazırlandım pc açıp nişanlımı bekliycem.
oda ne pc bozuk.açılmıyo akannehir

klava: mafoldumben ağla ağla bi hal oldum.
sora kayınvalidemi aradım nişanlım aradımı naptı diye.kalk gel ne ağlıyosn dedi.
hemen kalktım gittim. k.validem çıktı odadan bizi yalnız bıraktı.:kedi:
doya doya konuştukopuyorumnanaktan annemler dün evde değillerdi.
nişanlım tutturdu bize gideceksin.evde yalnız kalma. k.validem halam ve yengemde aynı ısrarda bulununca akşam yemeğe k.valideme gittim.
beraber yemek yaptık.biyandanda dedikodu kaydirigubbakcemile3 k.validem ve kayınpederimle başbaşa ilk yemeğimdi.
baya bi heyecan vardı.8de annemler gelip aldı beni.
ay çok konuştum.çenem düştü yine kaydirigubbakcemile3
size bide bayramlıklarımı ekliyim ben:kedi: :kedi: