Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam hayatım kaldırmam kızlar ya piskolojim bozuldu ne rüyalar görüyorum anlamlarına bakıyorum birden hayatınız alt üst olucak aniden bazı şeyler biticek yazıyor çok korkuyorum
slm kızlar akşam kayınvalidemlere yemeğe gidicez.gayet hoş hazırladım .iş çıkışı 8 gibi gitcez.nişanda yapılacaklar konuşulcak şans dileyin bana.umarım herşey yolunda gider.oo yemekti bulaşıktı hamarat gelin moduna girmem lazım:))
kız selam ben geldim
ayyy çok heyecanlıyım bugün kadıköyden nişan yastığı aldım hazır krem renginde
makas almadım daha yrn sabah alıp sarıcam da onun içinde kurdele aldım krem rengi
şimdi ben o kurdeleyi nsl sarıcam kaymıcak mı :sm_confused:
canım geldiğinde bana ulaş sana istediğin kadar dore renk ayakkabı bulurum indirimde yaptırırım. seni maltepede bi ayakkabıcıya yönlendiricem minibüs yolu üzerinde. bzm akrabamız oluyo bi kaç yerde şubeleri var.
benim ayakkabımda dore renk. görmüşsündür belki.
kızlar günaydınnnnmirmirmirmir
çooookk uykum var çok.mirmirmirmir
...........
anlayacağınız akşam çok eğlendik.. (kardşmi saymazsak)
gracem hoşgeldin ablacım...a.s.nasıl gidiyor hazırlıklar?
bencede lepiciğm. azönce annemle konuştum. sen kardşne bakıp üzme kndni. kndnden küçüğün lafına bakıp nie üzülüyon dedi. ama dikkat et babanda kıskanıyo ama sana bişe diyemiyo dedi. akşam nişanlın seni alıp gidince surat bi tuhaf oldu diyo. :gitme: napıcam ben bunlarla. üzerimde az yük var gibi bide kıskançlıklar. ama babam belli etmez saolsun. :1hug:
ablacığım sana da günaydın ... valla birşey yok hazırlığım filan... şimdilik yapılcak birşey yok ablacığım...:sm_confused: