Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni nişanlanmış biri olarak:lepi: ben de geldim aranızaaa
kuşumm eklesen daha yardmcı oluruz ama elbisen yoğun fuşya ise kesinlke fuşya sürme... kontras yaparsın elbisenin içindeki en az renk hangisisyse onu kullanırsın renk olarak..
canım bak opera çarşısında çok güzel abiyeler var üst kat tamamen abiye mağazası ama pazar günü sakın gitme çünkü kapalı. cumartesi günü çıkın. ben aşağıya rıhtıma doğru inerken solda bi mağazadan aldım kıyafetimi. iç çamaşırı olarakta bahariye caddesinde kompedan var oralarda bir sürü çamaşırcı var. kompedana bakabilirsin üst katta gecelik takımları var 3 lü set halinde. kompedanın karşısında da cozmo home var oradanda makyaj çantası ve malzemelerine bakabilirsin. gerçi biz maltepeye geldik onları aldık. ayakkabıyı terliği çantayı maltepeden aldık. yani her girdiğimiz mağazayı tanıdığımız ve nakit aldığımız için baya bi indirim yaptılar.
kadıköyden sadece gecelik takımı ve elbiseyi aldık. kadıköy pazar günü ölü canım :roflol:
magic valla süper
bu arada Samsun lumusun yoksa ordamı yaşıyorsun ?
ne nişan hevesim kaldı ne bişey hep ağlamak zorundamıyım benmafoldumben
artık alışverişe de gitmek istemiyorum elbise almak da
mümkünse sadece evlenip gideyim gelinliğin bile olmasın
ne nişan hevesim kaldı ne bişey hep ağlamak zorundamıyım benmafoldumben
artık alışverişe de gitmek istemiyorum elbise almak da
mümkünse sadece evlenip gideyim gelinliğin bile olmasın
canlarım aklıma bişey geldi gelin ayakkabısnın altına yazılıyor ya isim nişandada yazılıyormu :):):):