evet kısss zorla alıştırırım ben onukaydirigubbakcemilenişanlı kızlar günaydıın.
psiqo demek eller alışmadı he kaşıntı bilem yapıyor ben de alışana kadar hekaydirigubbakcemile3
canım evet baya yazdık.uzun oldu.evet döktüm içimi inan rahatladım.gunaydın bayanlar amannn oku oku gınay geldi geçmişten amma konuşmuşsunuz hezemuszemus
psiqocummmmm janım hayırlı olsun hadi bakalım şimdi olayları okudum bitti fotolarına bakıjam ama birikmişlerin o gün patlaması bi yönden iyi bi yönden kötü olmus ama snucunda rahatlamışsın bosfer.. ama dediğin birşey ilgimi çekti 'normal insanlar gibi sevmek' sanırım bunu bende hiç beceremiyorum ve beceremicem de:sinifsinif:
grace yaaa ben göremedim seksü geceliğiniiii tekrar koyar mısınn? bohcanda cok cici maşallah bende o terliklerden almak için dükkan dükkan gezdirmiştim herkesi tüylü tüylü. hatta nişanlım 2 tüy için mi dolasıyoz normal alalım ben tüy takarım demişti ama görünce o da beğendi:lepi:
boşver yeşilim biz böyle geldik böyle gideriz.belki normal sevemedik ama bizimde bi farkımız var herkeste biz gibi sevemezşakkıdı