E
EU3
Ziyaretçi
Macig elin değmişken beyaz olanıda benim kulübeme yaptır kaydirigubbakcemile3
ya lafımı olurrr kaydirigubbakcemile3 bayıldımmm şeker yaaa çok güzel yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Macig elin değmişken beyaz olanıda benim kulübeme yaptır kaydirigubbakcemile3
amanınnn nldu sanaaaa:1shok: yapma cnm yaa böle karamsar olmaaa
Canım neden öyle düşünüyorsun :teselli:
ağlıyorum zaten şuan annemle buaralar limoni gibiyiz onun dedikleri bana benimkiler ona batıyor.
Gene istemedeki sözdeki gibi olmaya başladı.
demediğim şeyler önüme sunuluyor.
İstemediğim şeyler yapılmak isteniyor düşüncesizlikler çok.
Çok fazla üstüme geliniyor yemin ediyorum şuan sözlümün moralin sıfır etmeyeceğimi bilsem yapmayalım nişan falan diyicem ama sakinleşmeye çalışıyorum işte
:teselli: canım bi sinirle hemen nişan mı ertelenir :mymeka:
Sağlıklı bi şekilde düşün.
Böylesi şeyler olabilir.
Annen belki sen evleneceğin için üzülüp böyle davranıyo olabilir. :sm_confused:
Hemen karamsarlığa kapılma ya :teselli:
ya cnım böle düşünme.. hassas bi dönemden geçiosunuz böle şeylerin olması çok doğal.. senin yapman gereken moralini bozmamak we nişanının hayalini kurmak en güzel şekilde hazırlanmak, elinden geldiğince kırmadan isteklerini söle we annenede anlat üzüldüğnü falan cnm benim..
değil başka bişey var anlamıyorum ne birtürlü.
Nryse sakinleşirsem şnşallah sakince düşüncem iki senedir alışamadı evleneceğime.
Başta yaptıklarını gene yapıyor bana kardeşime öle değil ama şuan oun nişanı olsa bukadar konuşmayacak eminim
Canım sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum.
Nişanlını onaylamıyor muki ailen yada annen.
O yüzden de belki böyle davranıyodur.
Hani istemiyosa :sm_confused:
hem samsunluyum hemde burda yaşıorum cnmm... süperler dimi yaaa bayıldım bende walaaaamafoldumben
aa hemşerimi buldum zemuszemus bende Samsunuluyum canım cok özledim yaa oraları inşallah buyaz gelmeyi planlıyoruz kuzanim düğüne de var :lepi:
acaba benm annemde bir tuhaflık mı var benim annem aksine tamamen kızlar çok destekk veriyor benmle her detayı düşünüyor yanımda oluyor her konuda çok mutlu![]()