Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef cnm seneye kaldı düğünüm mafoldumben aslında bu sene olcaktı gelinliğimi falan hep almıştım çeyizide tamamlamya çalışıoduk ama iş olmadığı için kaldı..
her işte bir hayır vardır canım... sen bizden önce gideceksin ... darısı başımıza... :Saruboceq:
her işte bir hayır vardır canım... sen bizden önce gideceksin ... darısı başımıza... :Saruboceq:
15 -16 agustos-ppamuk
8 agustos-em4561
graceful tanımıyrm canım ben arkadaşları bizim topic ten mi benmi kaçırdım yaa. arada kaçırıyrm çünkü yazılanları .
cadısılaa nerelerdesin napıyorsun nasıl gidiyor hazrlıklar?
vallaa birgün çok var daha diyorum çok sakinim ... birgün de ayy şu kaldı bu kaldı diyorum heyecanlanıyıorum ama burda tarihleri benden daha yakın arkdaşlar varr .. asıl onlarda heyecan vardır..
magic seninde herşeyin hazır durumdadır şimdi bu seneye göre hazırlandığın için... nasıl br düğün düşünüyorsunuz ?
ben çıkıyrm kızlar ya moralim çok bozuk yatım biraz da kafamı toplayayım.
hepinize iyi geceler.
rüyanızda nişanlı olanlar nişanlısını sözlü olanlar sözlüsünü görür inş. :)
hadi kızlar kaçtım ben bye bye
geldimm cnmm yettim burdayım 1 haftadır izndeydim giremedim pazartesş iş başı hazırlıklar bitti hayatım bekliyorum 25 ini dünde nişan alışverişine çıktık
davetiyeler dağıtıldı salon tutuldu elbise aykabıda hazır
ufak bir nazar değdi herkese gösterdim elbisemii arkasındaki kurdelası nasıl olduysa kaybolmuş yarın o rengi bulmaya çalışıcam :)
çok ii anlıorum seni bende öleydm wala :))
aslında çok eksiğim war çeyiz konusunda ama acele etmiycem herşey değişio yeni yeni şeyler çıkıo oyüzden düğüne yakın alcam..
bizim 2 tane düğün olcak cnm. ben samsunluyum nişanlım antalyalı. burdakini nikah istioruz davetli falan. antalydaki düğün olcak. düğünde aslında klasiğin dışına çıkalım dioruz ama tam bilmioruzki neler yapabiliriz. bikaç fikir war aslında aklımızda, mesela antalyadaki düğünümüz deniz kenarında açık bi mekanda olcak ve istioruzki oraya bi perde yansıtalım sinema gibi biz salona girmeden önce çocukluğumuzdan başlayan we beraberliğimiz boyunca olan bütün fotoları slayt şeklinde gösterelim. ayrıca düğün mekanı tam deniz kenarı olduğu için mekana arabayla değilde denizden tekneyle gelmekte çok hoş olur die düşündük :lepi:
opuyorumnanaktanben çıkıyrm kızlar ya moralim çok bozuk yatım biraz da kafamı toplayayım.
hepinize iyi geceler.
rüyanızda nişanlı olanlar nişanlısını sözlü olanlar sözlüsünü görür inş. :)
hadi kızlar kaçtım ben bye bye
magic bu senin için tatlım :kedi:
![]()