Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende deseydin bizim tarafta damadı incelerle onlarda beni çok seviyor.
insan kızıyor ama bişey denmiyor ki dimi yaa
canım söyle çeksinler eğer çekmezlerse sen açıldıktan sonra çekersin.
bizde de takılanlar laf olduydu kuzeni vardı kuzeni dediğin 37 38 yaşlarında bir kadın. 50 tl takıcak çanta içine topluyorduk ayyy dedi ben damadın cebine koyucam. ağlamaklı olmuştum o an sanki 50 tl ne kaldım senin. nişanlıma söyledim yer yok die öle demiştir dedi o farketmedi o an çünkü halbuki çantanın içie koyuyordu herkes. bu takı problemi her zaman yaşanıyor. o tip patavatsızlarda her nişanda düğünde oluyor hazırlıklı olun kızlar
hmm ne var ne yok diye sormaya geliyor.. sen kaç kişilik nişan yapıyorsun cicim elinden gelen takar gelmeyeden zorla alamazsın ki hoş... durumu iyi olan takr ama bence takı olmasın diye konuşmayın yine de siz..
canım söyle çeksinler eğer çekmezlerse sen açıldıktan sonra çekersin.
bizde de takılanlar laf olduydu kuzeni vardı kuzeni dediğin 37 38 yaşlarında bir kadın. 50 tl takıcak çanta içine topluyorduk ayyy dedi ben damadın cebine koyucam. ağlamaklı olmuştum o an sanki 50 tl ne kaldım senin. nişanlıma söyledim yer yok die öle demiştir dedi o farketmedi o an çünkü halbuki çantanın içie koyuyordu herkes. bu takı problemi her zaman yaşanıyor. o tip patavatsızlarda her nişanda düğünde oluyor hazırlıklı olun kızlar
ne uyuz bir durum... benimkinin tarafındada pek iç açıcı durumlar olmayacak gibi geliyor...durumları pek iyi değil sanırım...ama bana ne yapılırsa karşılığı onalara döner yani bu iş böyle..
ayy halini tahmin edebiliom zeynommm.
insan o an laf sölemek istiooo.
ki biz istesek lafı öle bi gediğine koyarız ama sevioz dieee iştee
ayy valla kızlar yaa resmen pazarlık apanlar var altında bilezikte düğünde.. ay ne bilim yaa nasıl konuşuyorlar nasıl söylüyorlar... anlayamıyorum... ya bizde bir eksklik var ya millette...
kızlar anlatamam o kadar çok üzüldüm ki 1 hafta kendimi toplayaadım amacıda işte eğer nişan bozulursaa taktığım para bizim tarafta kalsın kız vermez fln die.
ama nişanlım verdi sonra onu bana istemem dedim.işte baktım üzülüyor gittik evimize bişeyler aldık toplanan paralarla
kadında alt tarafı 50 tl takıyo kelepçe taktı sanki:) ama şöyle düşündüm 50 tl lık değeri varmış