![]()
bu model cok güzel benimki de taşlı sadece 1 sıra ayy gelsin yüzüğüm koyarım resmini size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
bu model cok güzel benimki de taşlı sadece 1 sıra ayy gelsin yüzüğüm koyarım resmini size
ben de bu tarz istiyorum ama bakalım.... bazen de acaba bu mu diyorum bunlarda parmakta tam alyans gibi çok şık duruyor...
![]()
![]()
bu nasıl bayanlar?
![]()
bu nasıl bayanlar?
kızlar yaa fotoğraflarda gözlerim çok parlak çıkmış çok moralim bozuluyo baktıkça((
aslında yakından öle değilde yanii nebilim fotolarda kötü çıkmışş ufff mafoldumben
Ben de oradaki kadınlara soruyorum denedikçekaydirigubbakcemile3
Buarada canım İST'demisin.
ben genelde bakırköye kadıköye bakıyorum ama hep aynı modeller var nereleden alınabilir nişan kıyafeti uygun şekilde.
ben bitane beğendim kabaık bile değil 450 idi marka diye:gitme:
yok kısslar eklediğim fotolarda stüdyo fotolarını daha görmedik izmite gitcez kısmetse haftaya ayy sahiden o kaa oynuyolarmı fotolarla?
lepi ben pendikte çok gezdim ve sadece bir yerdekiler hoşuma gittii.. fiyatları 400-350 arasında değişiyordu ve çok hoşlardı... hemen çarşıda kuyumcular var camiye doğru giderken ...bir tane köşedki kuyumcunu üstündeki yer tavsiye ederim... baya güzel modeller var...