• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli Kuzenimin Dügün Resimleri :)

allah mesut etsın canım kuzenın cok aykışıklıymış gelın hanım da guzel yanııı

cook tatlilar ya opuyorumnanaktan birde böyle genc cift olunca daha bi tatli olmuslar ALLAH mutlu mesut etsin

kızlar sıze burda bır resım paylasılmış ama sız guzel çirkın ayrımı yapmışsınız ayrıca bır ınsanın dış guzellıgınden çok ıç guzellıgı önemlıdır ayrıca her evlı çıft bırbırlerıne yakışıcak dıye bır kural varda benmı bılmıyorum.bence daha guzel yorumlar yapalım bazı kelımeler konu sahıbı ıçın kırıcı olabılır sahsen ben çok uzulurdum

En guzelı evlenmış çiftte mutluluklar dılemek

Buraya resim konuluyorsa herkes istedigi yorumu yapar bence, kimse kimseyi kisitlayamaz, hepimiz ayni seyi yazmak zorudnayizda benmi bilmiyorum????

Herkes tebrikler cok güzel allah mutlu etsin yazsa ne özelligi kalir bölye seylerin???
Ayrica herkesin kendine göre bir tarzi ve tavri vardir ona göre de yorum yapar.
Neyse....

Ikiside cok gencmis, acele etmisler evlenmek icin.
Bu yakisikli damati , gelin zor tutar:))))

Mutluluklar.

Buraya resim konuluyorsa herkes istedigi yorumu yapar bence, kimse kimseyi kisitlayamaz, hepimiz ayni seyi yazmak zorudnayizda benmi bilmiyorum????

Herkes tebrikler cok güzel allah mutlu etsin yazsa ne özelligi kalir bölye seylerin???
Ayrica herkesin kendine göre bir tarzi ve tavri vardir ona göre de yorum yapar.
Neyse....

Ikiside cok gencmis, acele etmisler evlenmek icin.
Bu yakisikli damati , gelin zor tutar:))))

Mutluluklar.

Canim tabiki de herkes düsüncelerini yazmakta özgür,isteyen begenir isteyen begenmez,yorum yazmak herkesin hakki, ama alt tarafta etiketler kisminsa sonradan eklenenlere üzüldüm acikcasi, gercekten cok kirici seyler vardi, yani gelin ile damat yakismiyor birbirine gibi seyler degil, o kadar basit birseyi tabiki de kirici bulmam, ama yazilanlar baskaydi,yorumlari kastetmiyorum,sadece etiketler kisminda yazilanlari diyorum yerimseniben

Allah bozmasın bu mutlu aile fotoğrafını inşallah...

ama ilk resimdeki arkadaki kardeşler ne öyle yaa korktum birden eyvahedigeldismile

öyle bakımlı erkekler beni bozar =) mutluluklar dilemek düşer
bazı arkadaşlar yakışmamışlar fln diye yorumlar yapmış
tabii resimdeki gelinle damat burada olmadığı için böyle yazmışlar
eğer resimdeki konu sahibi üye olsaydı eminim ki çok yakışmışsınız yazılırdı zemuszemus
yalan mı =)

Bir de damat gelinden daha bakımlı.Bu da arkadaşların gelini pek güzel görmemelerine neden olmuş.Ayrıca şöyle birşey de var genelde yakışıklı erkeklerin yanında pek güzel kızlar olmaz. bayanssulusmile

Kaş almak solaryum vs gibi şeyler bakım sayılmaz ve bir erkeğe de yakışmıyor, çok kadınsı geliyor böyle şeyler ama biz burda insanları değil evliliği konuşacaksak şayet, son derece uyumlu bir çift... Bence gelin de gayet güzel... :nazar:
Yalnızca yaşları çok küçük...
Allah mesut etsin diyelim...boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Back