• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli Kuzenimin Dügün Resimleri :)

senin kzuen mankenlik falaln mı yapıyor arkasındaki arkadaşlrı da onun gibi baya bakımlı saç kaş falaln:)
Allah mesut etsin canım kuzeninle eşini

yok canim mankenlik yapmiyor, almanyada kaliyoruz, artik böyle türk gencleri almanyada, günlük tarzlari böyle :)

Birşey söylemek istedim.Bu düğün Almanyada mı oldu?Yurt dışında yaşayan Türklere benziyorlar.Cixler biraz.Ama bir de arkadaşlar kopya gibi ilk resimdekiler.Solaryum yanığı olmuşlarkaydirigubbakcemile3
Bu arada bir ömür boyu mutluluklar.

Evet canim dügün almanyada oldu, almanyadaki türk gencleri böyle, günlük tarzlari hep bakimlilar yani, solaryum falan, hepsi birbirine benziyor o yüzden :D

allah mutlu etsin, ne demek istedigini anladim ben :) bende almanyadanim. almanyanin neresinde oldu dügün? dügün mekani Schloss da yapilmis sanirim?
gelinlik cok güzel

hehe sinirli degildir aslinda benim kuzen, ama cok sert bakislari vardir, insani korkutan cinsten, ama ici öyle degildir, gercekten cok sicak kanlidir, hehe tirnak yiyormu yemiyormu bilemicem orasini haha ama cok dikkatli bakmissiniz :)

hallo guten tag:) evet ordaki erkekler bakımlı olur ich verstehekaydirigubbakcemile3

allah mutlu etsin, ne demek istedigini anladim ben :) bende almanyadanim. almanyanin neresinde oldu dügün? dügün mekani Schloss da yapilmis sanirim?
gelinlik cok güzel

hehe dügün baden württemberg Heilbronn'da oldu canim, yok schloss ta yapilmadi, fotoshooting icin sadece oraya gittiler :)

Back