Yakınım ölünce beni yalnız gönderen koca...

Ailenizle sorunlu, onlara kızgın veya kırgın olabilir ama eş olarak gerçekten sevip saygı duyuyorsa size böyle davranamaz bence.

Boşanın yada boşanmayım demek gibi bir lüksüm yok ama eşinizin gözünde sizin değerinizi tekrar bir ölçüp tartın ondan sonra sağlıklı bir karar verirsiniz.

Allah herkesi merhametli insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim.

Tabiki daha beter olur. Bakıyor eş laf etmiyor sineye çekiyor bu benden vazgeçemiyor diyerek daha çok taviz bekliyor. Taviz tavizi doğurur, bunun aksini hiç görmedim ben.
Aynen öyle. Bu saçma davranınışının karşılığında bi yaptırımı olmadıgı sürece bunu artırarak devam ettirir. Zaten vicdan ve merhamet olan insanlar öyle davranmazlar, e olmayana da bi ceza uygulamak gerekir

Seven insan en azından eşini teselli eder. Biletini alır , izin işlemlerinde yardımcı olur. Kadın ölmüş gitmiş kin tutmanın mantığı yok da zaten yapacağı herhangi bir şeyi ailen için değil senin için yapmış olacaktı. Onu da yapmamış. Normal şartlarda illa gelmesi de gerekmiyor bak belki çok kötü şeyler oldu da e zaman seni niye ailesiyle görüşmeye zorluyor?

Olmazmş yalnız gidemezmiş e ben nie yalnız gidiyorum yook kendine asla laf söyletmez hep kendini haklı görür. Anlatıyorum ince ine sanki karşımda duvar var dediğim dedik.

Amin. Vicdan merhametin olmadığı yerde buna önem veren biri için kalmak çok zor

Babaannemi hiç görmedi bile...

Kadın, Erkek farketmeksizin merhametsiz insanla yaşamak çok zor... Yarın bi gün sana bişey olur bu adamın evlenirken verdiği "Hastalıkta, Sağlıkta" sözüne riayet edeceğini sanmıyorum. Gerisi senin bileceğin iş....

Babaannemi hiç görmedi bile...
Acınız var, başınız sağolsun o yüzden konuyu çok değiştirmek istemiyorum ama siz en başında eşiniz hatalı olduğu halde annenizden babanızdan kızınızı üzdüğüm için sizden özür dilerim dedirtmeden dönmeyecektiniz eşinize. Yapmasaymış o zaman ailenize anlatacağınız boyutta büyük bir hata. Hem suçlu, hem güçlü. Laf anlatmaya çalışmayın. Böyleleri laftan anlamaz. Ama ben sizin yerinizde olsam beni sevmiyor mu bu adam diye bir düşünürdüm ve küserdim. Ki küsmek hiç huyum değildir. (Yani gerekmedikçe muhatap olasım gelmezdi)

İki haftadır tek kelime etmiyorm başka odada takılıyorm mümkün oldugunca karşılaşmıyorum. Evlilik çok yeniydi dönmek durumunda kaldım

Aynen bu düşüncedeyim. Haklı olduğumu düşünüyorum.

Ölene kadar kini devam edecek evliliğiniz zehir olacak yol yakınken çocuk yokken dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…