Nişan Yakın zamanda nisanlanacaklar gelin bakayım buraya:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Başka başlıklarda toptan kutu satan yerleri yazmıştı kızlar canım. Ordan toptan alırsan kendin evde çıktısını alıp etikeleri yapıştırabilirsin. Güzel hatıra olur herkes için

Eklentiler

• $nisan_sekeri1.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 140
mrh kızlar benimde nasipse bir ay sonra nişanım olacak müzik bulamıom hareketli sslow dans nişan tepsisimi yazdıgımı karar veremedim yardımmmmmmmmmmmmm:26:

canım ben evde yapacağım için müzik pek düşünmedim ama yine de yardımcı olmaya çalışırım slow olarak yabancı mı türkçe mi düşünüyosun? ben nişan tepsisi kullanıcam açıkçası nişan yastığı çok cazip gelmiyor hem düz olmadığı için onu tutacak kişi için sıkıntılı olabilir ama tepsiyi istediğin şekilde süsleyebilirsin..tabi tercih meselesi canım.

sonunda topic biraz canlanmış:) hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar:) ben bir süredir iş yogunlugundan başlığa uğrayamadım. nişan mekanımız belli oldu bu süreçte ve tarih 26 mayıs:)

kızlar benım 20-30 kişiyle felan evde olucak 1 ay sonra felan, pasta kesmeyı dusunuyorum yanına kurupasta ve meyvesuyu nasıl fıkır sızce?
birde misafirlere mendıl felan mı dağıtılmalı ne dersınız o konuda kararsızım.
birde bir hafta once felan isteme olucak.gümüş tepsı corap mendıl felan babam benı verdıkten snra onlara mı verılmelı onlarda mı kalmalı.bu aşamayı atlatanlar nasıl oldu anlatabılır mı kzlar

çorap mendil filan ben pek anlayamadım canım ne sordugunu:44:

Mendilin kenarına isimlerinizi ve tarihinizi yazdırabilirsiniz. Çok cici bi hatıra olur Bizim buralarda nişanda mendil, havlu falan dağıtmıyorlar. Ama sözle birlikte olacak nişanım öyle olursa yine bu sitede bir arkadaşın yukarıdaki gibi minik kavanozlara kahve koyduğunu görmüştüm onu düşünüyorum şimdide Bakalım şubat sonu gibi konuşuldu nişan için değişiklik olmazsa artık

canım hanı söz gunu mendıl filan dagıtılıyor ya gelenlere, dıyorum kı ıstemede de bu sekılde bır seyler verılıyor mu?

canım bizde de öyle bir adet yok. benim kız isteme ve söz aynı anda oldu. misafirlere minik sepetler dağıttık içlerinde lokumlar,şekerler olan. etiket bastırdık onlara, çok hoş oldu. ama sende ikisi farklı zamanlarda olacaksa, kız istemeden sonra birşey dağıtma bence, kız tarafı zaten kızı verecekti imajı çizmesin sözde dağıtırsın.

merhabalar..kızlar birşey sorucam. Misafirlere hatıra olsun diye küçük süslenmiş kutuların içine şeker yada lokum koyup dağıtıcam ama nerden başlayacağımı bilmiyorum..O küçük kutuları nerden temin edebilirim bilen var mı acaba? İstanbul'da olsam her türlü bulunurdu, ama İstanbul'da oturmuyorum. Yani nerelerde satılır bu konuda da bi fikrim yok açıkçası..

canım ben istanbulda oturdugum için kendim gidip almıştım tahtakaleden... ama dur aklıma birşey geldi sana özel mesaj atıyorum şimdi.

canım hanı söz gunu mendıl filan dagıtılıyor ya gelenlere, dıyorum kı ıstemede de bu sekılde bır seyler verılıyor mu?

ben onu sözde dağıttım ve herkes çok şaşırdı beğendi :) istemeye geldıklerınde çikolata dagıttık biz çikolata getırmişlerdi onu dagıttık :)

Merhaba kızlarr :)) benimde nişanım 27 ocak da inş. dünde nişan alışverişini yaptık Allahın izniyle herşey hazırrrr beklemedeyim :)) çok heyecanlı yaa.. benim nişanım salonda aynı düğün gibi olacak onun için böle hatıralık bişey yapmama gerek yok sanırım.. Herkesin herşey gönlünce olur inş..... :))))))))

benim de nişanım 3 şubat ve düğün gibi olucak..bazen keşke evde sözle beraber taksaydık alyansları diyorum..çok heyecanlıyım :)

Hayırlı olsun canım benimde Mayıs'ın 11'in de olacak. nişan alışverişinde ne aldınız ben onları öğrenmek istiyordum.

kızlar fikrinize ihtiyacım var..misafirlere hediye olarak ne dağıtıcam karar veremedim..bana yardımcı olur musunuz? önce kutularda nikah şekeri düşündüm, sonra dedim düğünde bademli nikah şekeri zaten dağıtıcam diye o fikirden vazgeçmek üzereydim..aslında magnetlerden hiç düşünmüyordum ama fiyatlarına falan bakınca aslında uygun geldi, siz ne dersiniz? nişanda magnet dağıtmak hoş bi jest olur mu? ya da tülle süslenmiş mendil mi dağıtsam? kızlar fikirlerinize ihtiyacım var acilll..çünkü zamanım az..

Kızlar nişanlandımm geldimmm =) Öncelikle nişanımmm çok güzelddiii , Halit paşa iyi iş çıkardı ( garsonlar bahşiş die fazla can sıksa da ) .. Gündüz dış çekimim vardı vee hava yağmurluydu ama yılmadık güzel bi çekim çıkardık kii hala hastayım =) Süleymaniyede dış çekimden sonra yine ara sokaklarda bi cafede çekime devam ettik , sonrasında nişan yerimize geçtik , biz salona girmeden önce misafirlerimize bizzat benim hazırladıgım slaytımız izletildi , kii kahkaha seslerinden çok beğenildğini anladım =) sonrasında biz salona girdik ondan sorası malum zaten pastaydı takıydı vs derken , çok sıcak bi ortamdı yanıma her gelen çok samimi bi ortam var harika dedi , yiyecekler çok beğenildi özellikle pasta ve çay çok övgü aldı =) Ancak bir kez daha inandım ki ayaklarınızın yerden kesildği kadar mutlu oldugunuz günlerde aksilikler mutlaka oluyor , mesela nişandan bir gün sonra nişan video kasetimizin sıkıstıgını ve çekim yapmadıgını öğrendik , üzüldük ama nazarlık dedik napalım , doğru insanla yanyanaysanız ve bütün gün gözünüzü sizden ayırmayıp sizi daha da mutlu etmek için elinden gelen herşeyi yaptıysa dış faktörler sizi üzemiyo , bizim de öyle oldu çok şükürr umarımm hepinizinki harika geçer ben düğün şafagımı sayfama basladım bile =)

NOT : içinde yıldız şeklinde renkli şekerlerin ve kahve çekirdeklerinin oldugu minik kavanozlar hediye ettik misafirlerimize , ayrıca çiçeğimi kendim hazırladım herkes bayıldı , nişan tepsimi makasımı bohçaları takı kurdelalarını kendim yaptım iyiki de kendim yapmısım hepsi içime çok sindi , henüz burada resim paylaşamıyorum o yüzden şimdilik anlatmakla yetiniyorum kızlar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…