Kızlar Lider, Kilim ve İstikbalde kampanya var dikkatinize
mobilya paketleri var 7 ile 10 arasında hatta 5 bine bile var çokda güzel bence eskiden karşıydım güzel olmaz filan diye bi kaç arkadaşım erkek tarafının durumundan dolayı paket aldılar ama valla on numara eştaları hatta şimdide iyiki böyle almışım diyo hatta ben evenirkende paket düşünüyorum gerçi babam benmim mobilyacı pek taraftar değil ama güzel marka olunca güzel oluyo
aynen canım sen en pahalısını aldın diyelim kötü kullandıktan sonra ne işe yarar ki ya zaten kuluz ya elbet eskicek biz bile eskiyoruz düğün zamanı masraf çok zaten atlattıktan sonra Allah imkan verir daha iyisi alınır yeterki sevdiceğimizle hayat huzurlu olsun
tatlım o kadar tutmaz bile bence ama siz hepsini mi hesapladınız onu bilmiyorum. kızaten ya yatak odası yada oturma odası düşüyo buzdolabı hariç diğer beyaz eşyalar bizdehalılar ve perdeler bizde ortak alınıyo
Bizim aldıklarımızda bunlar belki yardımcı olabilirim;
Yemek odası 6,000 tl (masa+6 sandalye+2 ad. kaşıklık+tv ünitesi+konsol)
salon koltuk tk 3,500 tl
oturma grubu 3,500 tl
yatak odası 6,000 tl (gardrop+yatak+baza+başlık+2 ad. komodin+tuvalet ayna-masası+ boy aynası)
tüm halılar 2,000 tl
tüm tül-perdeler 2,000 tl
çamaşır mak. 1,200 tl bosch
bulaşık mak 950 tl bosch
fırın 1,200 tl bosch
buzdolabı 2,000 tl bosch
mutfak masası+ 6 sandalye 650 tl
orta sehpa ve zigonlar 850 tl tutuyordu hediye et dedik etmedi ama 300 tl ye anlaştık:)))
yani büyük eşyalarımız toplam 30.000 tl civarı tuttu canım.
kalitesine göre değişiyor mutlaka daha ucuzlarıda var ama 1 kere gelin oluyorsun yeni gelin evine de en güzeli yakışır dimi amaaaa
teşekkür ederim canım hiçbişey istediğim gibi olmuyor malesef ama Allah büyük vardır bir bildiği
Hayırlı olsun güle güle otur :)
Bizde böyle aldık. Tek tek yazacak olursam;
Salon takımlarımız 5.000 tl.
Yemek odamız 3.500 tl.
Yatak odamız 3.000 tl.
Oturma odamız 2.500 tl.
Tv 2 tane aldık. 5.000 tl.
Buzdolabımız 2.500 tl.
Çamaşır makinam 2008 yılında alınmıştı. 1.880 tl.
Bulaşık makinam 2.000 tl.
Çizgi Mobilya yatak odası
Çizgi Mobilya yemek takımı
Çizgi Mobilya koltuk takımı
kızlar bunlar kampanyalı ürün hepsi 5.000 tutuo sizce nasıl modeller
Modelleri hoş ama ben kahve tonlarını sevmiyorum pekfiyatı çok uygun ama iste insan güvenemiyor...
Kızlar mobilya falan alacağıniz zaman google amcaya misal x mobilya şikayet var yazın tüm seceresini döküyor ortaya
ben anlıyamadm canm düğünden sonra nasıl iade ediceksn .. öyle olmazki... bir kere gerri almazlar özellikle moblyaları...
yatak odasını kuruyrlar o sonçda deforme oluyr sökülürken ister 10 yıl geçsn ister 1 gün geçsn eşit görüyrlar almazlar yani ..
birde bence buna izin verme ... evlendikden sonra zaten karışamzlarki .. borcunu biz ödicez dee... sende çalışmıyrsan gir bir işe öde kimseye eyvallah etmeyin ... yani sırf pahalı diyee... olay tabi benm anladgm gibi ise bence izin verme bu kadr karışılmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?