• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda evlenmiş olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ne kadar bütçe harcadınız???

sadece mobilya soruyosan canım....10.800 tuttu....tepe home dan aldık biz her şeyi....

Aldıklarımızı sayim ben

salon takımı(3 kişilik-2 kişilik bi tane de tek kişilik)
yemek odası (6 kişilk masa gerektiğinde 8 kişilik oluyo acılıyo,6 sandalye,konsol)
salona orta sehpa

oturma odası(3 kişilik ve 2 kişilik)
oturma odasına orta sehpa
tv ünitesi
3 lü zigon sehpa

yatak odası

karyola(yatak hariç)
gardrop
şifonyer
2 komodin

bir de vestiyer....:31::31::31:

Tepe home de her bütçeye göre bişey var...ve herkesin zevkine göre....:16::16:

tebrik ederim valla biz tepehome de gezmediğimiz mağzası kalmadı ama o fiyata sadece yatak odası var nasıl buldun yani imkansz gibi bir şey çünkü...o kadr eşyayı o fiyata alman .. Tebrikler valla

Biz izmirden aldık mobilyaları ve 13.250 tl tuttu.İçinde yatak odası takımı (yatak hariç), yemek odası takımı,koltuk takımı ve orta sehpa var.Buzdolabı,çamaşı makinesi ve bulaşık makinesinede 3850 tl harcadık,ıvır zıvır derken arkadaşlar evlenmek için bir 20 bini gözden çıkarmak gerekiyor,allahtanki annem küçüklüğümüzden hazırlamış çeyizlerimizi :)

ben istanbuldaym belki adana diyedr ... ama ürünleri çok güzel ve kaliteli biliyrum güle güle kullan :)

10-12 X 2 OLUR BAL HATUN MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM..

BİZDE 15 BN AYIRMIŞTM TÜM EŞYALARA SONRA ALMAYA ÇIKINCA UCUZ OLANIN NE KADR KÖTÜ OLDUĞUNU GÖRÜNCE BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKIYOSN ... BEN 6 AY MAAŞIMIN İÇİNDEN 1TL BİLE ALMADM ALDIĞIM EŞYA BORÇLARINA YATRDM ...AMA ALLAH EVLENEN GERÇEKDEN YARDIM EDİYR MERAK ETME ..BİZ HER AY BU AY NASIL ÇIKICAK DİYORUZ AMA BİR BAKMIŞZ ÇIKMIŞIZ.. BİRDE HAZİRANI ÇIKARSAK :):):D:D:D :d:d:d

:9: başa gelen çekilir be bacım ne yapacan mecbuuuurrr :10:

karamsar olma cnm allah ev kurana yardım ediyor çok şükür:34:

bende aynen böyle düşünüyorum canım .. ama bazen üzülüyorum. yatak odası 4000 den ucuzuna güvenemiyorum. ii bişey istiyosan en az 4 bin..ama beğendiklerim 5 -6 bin :(

3-4 bin koltuk takımları...çok uğraşmıyayım tozla diye tv ünitesi küçük olsun dedik 1000 tl yi geçmez sanırım..
yemek odası ile bide köşe takımı istiyordum ama ikisinden biri olacak galiba sadece....diğerleri olmadan 10000 i geçti bile...daha halilar perdeler beyaz eşyalar vs yok :(

kızlar yukardaki mesajda yazdığım fiyatlar normal mi
yatak odası 5000 civarı
oturma odası 3-3.5
yemek odası 2.800-3500
köşe takımı 2500-3000
tv ünitesi 600-1250

pazarlıksız bu fiyatlar...köşe veya yemek takımını şimdilik alacağım ikisinden biri..misafirim olacak ilerde mutlaka..yer sıkıntısı yaşamak istemiyorum..

beyaz eşyalarda da;
tv 2000-2500
buzdolabı 1500-2250
çamaşır 1500-2000
kurutma 1250-1750

aralığındaki ürünlere bakıyorum ayrıca :(

bende aynen böyle düşünüyorum canım .. ama bazen üzülüyorum. yatak odası 4000 den ucuzuna güvenemiyorum. ii bişey istiyosan en az 4 bin..ama beğendiklerim 5 -6 bin :(

3-4 bin koltuk takımları...çok uğraşmıyayım tozla diye tv ünitesi küçük olsun dedik 1000 tl yi geçmez sanırım..
yemek odası ile bide köşe takımı istiyordum ama ikisinden biri olacak galiba sadece....diğerleri olmadan 10000 i geçti bile...daha halilar perdeler beyaz eşyalar vs yok :(

Canım biz şöyle karar verdik. Önce birz daha uygun olan kiralık bir eve çıkacağız (şayet babam bize ev almazsa inşallah öyle bir ihtimalimiz var ev alabilir babam). Kiradayken 2+1 yeterli olur. Salom takımı+koltuk takımı+tv ve benim ailemin almadığı beyaz eşyalar alınacak inşallah 12 bini geçmez tüm alacaklarımız...

kızlar yukardaki mesajda yazdığım fiyatlar normal mi
yatak odası 5000 civarı
oturma odası 3-3.5
yemek odası 2.800-3500
köşe takımı 2500-3000
tv ünitesi 600-1250

pazarlıksız bu fiyatlar...köşe veya yemek takımını şimdilik alacağım ikisinden biri..misafirim olacak ilerde mutlaka..yer sıkıntısı yaşamak istemiyorum..

beyaz eşyalarda da;
tv 2000-2500
buzdolabı 1500-2250
çamaşır 1500-2000
kurutma 1250-1750

aralığındaki ürünlere bakıyorum ayrıca :(

canım istikbale bak bi bana orası daha uygun geldi bide dayanıklı yani... bende yazayım dur beğendiklerimi...

Eğer evimiz olursa ;

Oturma odası için:

+2 çekyat : 1.600
+Tv ve ünite : 1.500
+halı: 500
+perde: 200

Salon için:

Yemek takımı: 3.000
Koltuk takımı: 3.500
halı: 1.000
perde: 500

Beyaz eşyalar için ise zaten çamaşır makinası+bulaşık makinası+fırın'ı bizde kız tarafı alıyor... Biz sadece buzdolabı alacağız.

Buzdolabı: 2.000

Şimdi buna göre aksesuarlar ve ıvır zıvır hariç : 13.800 tl

Şayet kira olursa da en az : 11.500 falan

hemen hemen aynı fiyat işte :31: aman valla stres oldum be

Oturma Grubumuz , Yemek masamız ve sandalyeleri , Yaşam ünitesi 5 bin'e Çetmen Mobilyadan aldık.

Yatağımızın bazasını ve başlığını 1.200 'e aldık. Bed Line den indirimdeydi. Yatak odamın dolabını makyaj aynamı ve komidinleri eniştem 900'e kendi yapıcak :)

Buzdolabını Siemens'ten 2 bine
Çamaşır makinasını Siemens'ten 90o e
Bulaşık makinasıda profilodan oda 900 e aldık.. daha birsürü eksiğimiz var.. yeni evlenecek arkadaşlara ve tabikide bana allah yardım etsin inşallah :) :50::50::50:

Eğer evimiz olursa ;

Oturma odası için:

+2 çekyat : 1.600
+Tv ve ünite : 1.500
+halı: 500
+perde: 200

Salon için:

Yemek takımı: 3.000
Koltuk takımı: 3.500
halı: 1.000
perde: 500

Beyaz eşyalar için ise zaten çamaşır makinası+bulaşık makinası+fırın'ı bizde kız tarafı alıyor... Biz sadece buzdolabı alacağız.

Buzdolabı: 2.000

Şimdi buna göre aksesuarlar ve ıvır zıvır hariç : 13.800 tl

Şayet kira olursa da en az : 11.500 falan

hemen hemen aynı fiyat işte :31: aman valla stres oldum be

canım istikbal e de baktım. fiyatlar piyasa ile aynı hemen hemen..tepe home da da güzel şeyler var gezdim fiyatlarda uygun.mesela bi yatak odası beğendim 5bin civarı bi de indirim varmış ..oturma odası filan da var ama onları çok beğenmedim tepe de...
10-12 bin arası tututyor...köşe almıcam sanırım...eviin durumuna göre ilerde alırız nasipse...ufak taksitlerle öderiz olmazsa ... nakit almayı planlıyoruz ve düğünümüzü kendimiz yapacağız.. çalışan insanlarız ve ailelerimizi zorda bırakmak istemedik..tabii nakit olunca hesabı ii yapmak lazım...ipin ucu kaçmasın

umarım sende gönlüne göre alırsın canım :)

canım istikbal e de baktım. fiyatlar piyasa ile aynı hemen hemen..tepe home da da güzel şeyler var gezdim fiyatlarda uygun.mesela bi yatak odası beğendim 5bin civarı bi de indirim varmış ..oturma odası filan da var ama onları çok beğenmedim tepe de...
10-12 bin arası tututyor...köşe almıcam sanırım...eviin durumuna göre ilerde alırız nasipse...ufak taksitlerle öderiz olmazsa ... nakit almayı planlıyoruz ve düğünümüzü kendimiz yapacağız.. çalışan insanlarız ve ailelerimizi zorda bırakmak istemedik..tabii nakit olunca hesabı ii yapmak lazım...ipin ucu kaçmasın

umarım sende gönlüne göre alırsın canım :)

Amin canım :69:

oturma odası,salon takımı ve yatak odası kelebek mobilyadan sıkı bir pazarlıkla 20.000TL
beyaz esyalarin tamamı (ankastre) siemens'ten 5250TL
Tv Samsung 1800 TL

oturma odası,salon takımı ve yatak odası kelebek mobilyadan sıkı bir pazarlıkla 20.000TL
beyaz esyalarin tamamı (ankastre) siemens'ten 5250TL
Tv Samsung 1800 TL

Güle güle otur canım...ama mobilyaların biraz pahalı olmuş sanki...

Selam kızlar... Rabbim herkese hayırlı yuva kurmayı nasip etsin... Yuvasını kuran arkadaşlarımıza da ağız tadı huzur ile oturmayı nasip etsin inşallah...

Benim sorum şu arkadaşlar:

Yakın zamanda evlenen ya da evlenecek olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ( salon takımı,koltuklar,beyaz eşya vs.) ne kadar para ayırdınız???

Bence birbirimize destek olmalıyız :29:

canım biz kız tarafı olarak yatak odasına 5 bin fırın çamaşır mak. bulaşık .mak.taoplam 3 bin tencere takımı yemek takımı günlük misafırlık yemek takımı çatal kaşık fln 2 bin süpürge kuçuk evalatlarine bin ira harcadık erkek tarafıda buzdolabi ve tv ye 6 bin yemek odası mısafır odası köşe takımına 11 bın verdiler ama daha küçük şeylerde var alıncak

canım biz kız tarafı olarak yatak odasına 5 bin fırın çamaşır mak. bulaşık .mak.taoplam 3 bin tencere takımı yemek takımı günlük misafırlık yemek takımı çatal kaşık fln 2 bin süpürge kuçuk evalatlarine bin ira harcadık erkek tarafıda buzdolabi ve tv ye 6 bin yemek odası mısafır odası köşe takımına 11 bın verdiler ama daha küçük şeylerde var alıncak

Hayırlı olsun canım

Oturma Grubumuz , Yemek masamız ve sandalyeleri , Yaşam ünitesi 5 bin'e Çetmen Mobilyadan aldık.

Yatağımızın bazasını ve başlığını 1.200 'e aldık. Bed Line den indirimdeydi. Yatak odamın dolabını makyaj aynamı ve komidinleri eniştem 900'e kendi yapıcak :)

Buzdolabını Siemens'ten 2 bine
Çamaşır makinasını Siemens'ten 90o e
Bulaşık makinasıda profilodan oda 900 e aldık.. daha birsürü eksiğimiz var.. yeni evlenecek arkadaşlara ve tabikide bana allah yardım etsin inşallah :) :50::50::50:

Allah hayırlı ugurlu etsin canım senin yine iyiymiş hem 3 ay kalmış düğününe benim 3 ay kala hiç bişeyim yoktu :1:
gerçi halen yok :ssz::1:

Allah hayırlı ugurlu etsin canım senin yine iyiymiş hem 3 ay kalmış düğününe benim 3 ay kala hiç bişeyim yoktu :1:
gerçi halen yok :ssz::1:

canım vallahi ben biraz sabırsız bi gelinim :)))) ocak ayında götürdüm aldırdım vallahi :)))

canım vallahi ben biraz sabırsız bi gelinim :)))) ocak ayında götürdüm aldırdım vallahi :)))

Allah içine sindirsin acele etme herşey zamanı gelince bi bakıyosun olmuş bitmiş stres yapma Allah yardımcımız olsun

Back