• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda evlenmiş olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ne kadar bütçe harcadınız???

mobilya paketleri var 7 ile 10 arasında hatta 5 bine bile var çokda güzel bence eskiden karşıydım güzel olmaz filan diye bi kaç arkadaşım erkek tarafının durumundan dolayı paket aldılar ama valla on numara eştaları hatta şimdide iyiki böyle almışım diyo hatta ben evenirkende paket düşünüyorum gerçi babam benmim mobilyacı pek taraftar değil ama güzel marka olunca güzel oluyo

mobilya paketleri var 7 ile 10 arasında hatta 5 bine bile var çokda güzel bence eskiden karşıydım güzel olmaz filan diye bi kaç arkadaşım erkek tarafının durumundan dolayı paket aldılar ama valla on numara eştaları hatta şimdide iyiki böyle almışım diyo hatta ben evenirkende paket düşünüyorum gerçi babam benmim mobilyacı pek taraftar değil ama güzel marka olunca güzel oluyo

Modalife paketlerinden pek memnun kalan görmedim :23: Ama Evgör sitesinden aldı arkadaşım çok memnun yine bilindik markalarında var cazip fiyatlıları. Aslına bakarsak eşya biraz şans e kullanım işi :31:

aynen canım sen en pahalısını aldın diyelim kötü kullandıktan sonra ne işe yarar ki ya zaten kuluz ya elbet eskicek biz bile eskiyoruz düğün zamanı masraf çok zaten atlattıktan sonra Allah imkan verir daha iyisi alınır yeterki sevdiceğimizle hayat huzurlu olsun :48:

aynen canım sen en pahalısını aldın diyelim kötü kullandıktan sonra ne işe yarar ki ya zaten kuluz ya elbet eskicek biz bile eskiyoruz düğün zamanı masraf çok zaten atlattıktan sonra Allah imkan verir daha iyisi alınır yeterki sevdiceğimizle hayat huzurlu olsun :48:

Aynen öyle canım.. Zaten ilk etapta ev sahibi olmadan kalkıp bir sürü eşya almanında mantığı yok bence... Biz zarurilerden başlayacağız. Yaptığımız hesaba göre maksimum halısı perdesi beyaz eşyası mobilyası falan 16 bin olacak en fazla.:31:

tatlım o kadar tutmaz bile bence ama siz hepsini mi hesapladınız onu bilmiyorum. kızaten ya yatak odası yada oturma odası düşüyo buzdolabı hariç diğer beyaz eşyalar bizde :D halılar ve perdeler bizde ortak alınıyo

tatlım o kadar tutmaz bile bence ama siz hepsini mi hesapladınız onu bilmiyorum. kızaten ya yatak odası yada oturma odası düşüyo buzdolabı hariç diğer beyaz eşyalar bizde :D halılar ve perdeler bizde ortak alınıyo

Yatak odasını kızın ailesi alıyor, bizde saçı derler kızın amcaları dayıları evin eşyalarından alır. Eğer çamaşır mak. bulaşık mak, fırında alınırsa bu iş tamamdır :27:

Bizim aldıklarımızda bunlar belki yardımcı olabilirim;
Yemek odası 6,000 tl (masa+6 sandalye+2 ad. kaşıklık+tv ünitesi+konsol)
salon koltuk tk 3,500 tl
oturma grubu 3,500 tl
yatak odası 6,000 tl (gardrop+yatak+baza+başlık+2 ad. komodin+tuvalet ayna-masası+ boy aynası)
tüm halılar 2,000 tl
tüm tül-perdeler 2,000 tl
çamaşır mak. 1,200 tl bosch
bulaşık mak 950 tl bosch
fırın 1,200 tl bosch
buzdolabı 2,000 tl bosch
mutfak masası+ 6 sandalye 650 tl
orta sehpa ve zigonlar 850 tl tutuyordu hediye et dedik etmedi ama 300 tl ye anlaştık:)))
yani büyük eşyalarımız toplam 30.000 tl civarı tuttu canım.
kalitesine göre değişiyor mutlaka daha ucuzlarıda var ama 1 kere gelin oluyorsun yeni gelin evine de en güzeli yakışır dimi amaaaa

Bizim aldıklarımızda bunlar belki yardımcı olabilirim;
Yemek odası 6,000 tl (masa+6 sandalye+2 ad. kaşıklık+tv ünitesi+konsol)
salon koltuk tk 3,500 tl
oturma grubu 3,500 tl
yatak odası 6,000 tl (gardrop+yatak+baza+başlık+2 ad. komodin+tuvalet ayna-masası+ boy aynası)
tüm halılar 2,000 tl
tüm tül-perdeler 2,000 tl
çamaşır mak. 1,200 tl bosch
bulaşık mak 950 tl bosch
fırın 1,200 tl bosch
buzdolabı 2,000 tl bosch
mutfak masası+ 6 sandalye 650 tl
orta sehpa ve zigonlar 850 tl tutuyordu hediye et dedik etmedi ama 300 tl ye anlaştık:)))
yani büyük eşyalarımız toplam 30.000 tl civarı tuttu canım.
kalitesine göre değişiyor mutlaka daha ucuzlarıda var ama 1 kere gelin oluyorsun yeni gelin evine de en güzeli yakışır dimi amaaaa

Hayırlı olsun güle güle otur :)

Bizde böyle aldık. Tek tek yazacak olursam;

Salon takımlarımız 5.000 tl.
Yemek odamız 3.500 tl.
Yatak odamız 3.000 tl.
Oturma odamız 2.500 tl.
Tv 2 tane aldık. 5.000 tl.

Buzdolabımız 2.500 tl.
Çamaşır makinam 2008 yılında alınmıştı. 1.880 tl.
Bulaşık makinam 2.000 tl.

Son düzenleme:
Bizde böyle aldık. Tek tek yazacak olursam;

Salon takımlarımız 5.000 tl.
Yemek odamız 3.500 tl.
Yatak odamız 3.000 tl.
Oturma odamız 2.500 tl.
Tv 2 tane aldık. 5.000 tl.

Buzdolabımız 2.500 tl.
Çamaşır makinam 2008 yılında alınmıştı. 1.880 tl.
Bulaşık makinam 2.000 tl.

bulaşık makinanız kac progrmlı ve markası nedirkine :15:

Çizgi Mobilya yatak odası

Çizgi Mobilya yemek takımı

Çizgi Mobilya koltuk takımı

kızlar bunlar kampanyalı ürün hepsi 5.000 tutuo sizce nasıl modeller

Modelleri hoş ama ben kahve tonlarını sevmiyorum pek :( fiyatı çok uygun ama iste insan güvenemiyor...

Kızlar mobilya falan alacağıniz zaman google amcaya misal x mobilya şikayet var yazın tüm seceresini döküyor ortaya :1:

Modelleri hoş ama ben kahve tonlarını sevmiyorum pek :( fiyatı çok uygun ama iste insan güvenemiyor...

Kızlar mobilya falan alacağıniz zaman google amcaya misal x mobilya şikayet var yazın tüm seceresini döküyor ortaya :1:

bnde yatak odasına falan ısınamadım bide kupları cok kabaca gibi off ya cok karışıkm işler cokkkkk:10:

Son düzenleme:
ben anlıyamadm canm düğünden sonra nasıl iade ediceksn .. öyle olmazki... bir kere gerri almazlar özellikle moblyaları...
yatak odasını kuruyrlar o sonçda deforme oluyr sökülürken ister 10 yıl geçsn ister 1 gün geçsn eşit görüyrlar almazlar yani ..
birde bence buna izin verme ... evlendikden sonra zaten karışamzlarki .. borcunu biz ödicez dee... sende çalışmıyrsan gir bir işe öde kimseye eyvallah etmeyin ... yani sırf pahalı diyee... olay tabi benm anladgm gibi ise bence izin verme bu kadr karışılmasına

yanlış anladınız esyalarımız daha kurulmadı biz sadece sipariş verdik

kızlar biz herşeyi ikeadan aldık o kadar uyguna çıktık ki anlatamam biz gayet spor ve modern az eşya aldık her gören bayılıyor sıradan evleri sevmiyoruz eşimle.
mesela:

salon:
2 adet klippan 2 kişilik koltuk aldık düz siyah 2si 800 tl
1 yan sehpa beyaz 20 tl
beyaz tv ünitesi 250 tl
tv samsung 1100 tl
halı gri-beyaz gislev modeli 50 tl
lambader 70 tl

amaçsız bir hol vardı evde aşırı büyük ama baya kafa patlatıp çok hoş dizayn ettik:
8 kişilik beyaz masa 650 tl
6 beyaz sandalye 840 tl
2 adet venge rengi raf yaptık 60 tl
bambu sandalye 50 tl
bambu sandalyenin üstüne takımı olan minderi ve üstüne koyun postu aldık 60 tl
ortaya yuvarlak kırmızı halı 200 tl
lambader 60 tl

yatakodası:
istikbalden aldım safran modeli yatak dahil 3300 tl

küçük oda:
çalışma masası beyaz ikeadan 60 tl
dekoratif dönen siyah beyaz desenli sandalye 250 tl
beyaz kitaplık 250 tl
yerlere de 2 adet siyah büyük minder ve kırmızılı küçük kilim attım çok tatlı oldu :)

beyaz eşyamız da
vestel bulaşık mak. 3 programlı (fazlasını kullanmam) 700 tl
vestel buzdolabı 1200 tl
vestel ankastre 3lü set 1500 tl
bosch çamaşır mak. 7 kilo 1400 tl

perdelerimi de salon ve yatak odası english homedan yaptırdık 250 tl filan tuttu indirim vardı. mutfağa 70 tlye stor aldım koçtaştan. küçük odaya da renkli bordo rengi jaluzi taktık 2 kanat şeklinde cam çünkü onlar da 80 tuttu.

yani toplamda 13-14 bin tlye tüm eşyaları beyaz eşyayı perdesi halısı yatak odası çıkarttık ve çok da hoş oldu...

Back