Yakın tarihte nikahlanan birileri?

tipistipis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
711
509
33
Merhabalar. Çevremde evlenicek kimse olmadığı için danışamadım. Aranızda yeni evlenen nikahlanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Yarın nikah tarihi almaya gidicez. Bayramdan sonra her yer açılıyor diyorlar. Nikahı haziran gibi almak mantıklı olur mu ? Birde yeni nikahlananlar kaç dk izin veriyorlar ? Ve kaç kişi ?
30 kişiye izin varsa 31. Kişiyi dışarı mı atıyorlar yani polis mi var sayım mı yapılıyor ? Bir türlü anlam veremedim. Şimdiden teşekkür ederim

Biz yakın tarihte nikah yaptık belediye nikah salonunda. Nikâh için 40 kişi sınırı vardı, HES kodu ile aldılar. Bir kaç kişi ekstra alınmıştı çünkü benim aile büyüklerinden dışarıda kalan olmuş o sırada çünkü. 10-15 dk vs sürüyor nikâh, sonrasında da yine o kadar süre fotoğraf için süre veriliyor. Polis yok ama görevliler var bu durumu organize eden.

Telefon edip bilgi isteyin, aklınızdaki soruları sorun. Her nikah salonunun kendisine göre kuralları olabiliyor. Mesela burda büyükşehir sadece 15 kişi kabul ediyordu, ilçe 40 kişiydi.

Merhabalar. Çevremde evlenicek kimse olmadığı için danışamadım. Aranızda yeni evlenen nikahlanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Yarın nikah tarihi almaya gidicez. Bayramdan sonra her yer açılıyor diyorlar. Nikahı haziran gibi almak mantıklı olur mu ? Birde yeni nikahlananlar kaç dk izin veriyorlar ? Ve kaç kişi ?
30 kişiye izin varsa 31. Kişiyi dışarı mı atıyorlar yani polis mi var sayım mı yapılıyor ? Bir türlü anlam veremedim. Şimdiden teşekkür ederim
Ben geçen sene evlendim hazirandaydı garanti olsun diye temmuza aldım. O kadat güzeldiki kınam nikahım çekimim. Nikahta da baya kişi aldılar oturdular ayaktada kaldılar takıda oldu. Duruma göre değişir etraf çok kötü şuan ben yaptığımda 800lerdeydi vaka. Siz hazirana değilde bence temmuza alın

2 hafta önce bir arkadaş evlendi ve bütün ailesi kendisi de dahil korona oldu 🤷‍♀️ yaklaşık 30 kişi kadar

Belediyeye göre değişiyor, her yerin farklı kuralları var. Direkt başvurmayı düşündüğünüz belediyeye sorun, polis ya da güvenlik olmuyor ancak görevliler sıkı tutuyor, sürekli uyarı yapılıyor. İleri tarihe gün alırken de söylüyorlar, kurallara göre yapılacak, kurallar değişebilir hatta nikah yapılamayabilir diye.

10 gun once ilk yasak gelen hafta sonunda dugun yapti komsum ogluna. 100 kisilermis salonda. O kadar izin verilmis. Sokaga cikma yasagi vardi o gun ama ilk haftasonu oldugundan davetiyeyle cikabilmis herkes.

Düğünde, nikahta v.s toplu yerlerde bulaş olanlara üzülmüyorum.
Aşılıyız, aşı koruyor diyenlerde varmış, aşı korumuyor.
Kuzenimin arkadaşı oğlunu nişanlayacakmış,
kız hemşire ve iki aşıyı da olmuş ama yeni tip virüse yakalanmış, nişandan bir gün önce hastanelik olmuş.
Hala nikah nişan, kongre, toplantı, dışarda yemek derdinde olanlara acımıyorum ve acaip kızgınım.

10 gun once ilk yasak gelen hafta sonunda dugun yapti komsum ogluna. 100 kisilermis salonda. O kadar izin verilmis. Sokaga cikma yasagi vardi o gun ama ilk haftasonu oldugundan davetiyeyle cikabilmis herkes.
100 kişi mi 😧😧 Polis nasıl basmamış bu düğünü? Çok garip.

Benim nikah yapmak isteyenlere sözum yok. dugun degil sonucta bir yılı gecti daha kotu oldu pandemi onumuzu goremiyoruz ertelesinler de nereye kadar ertelesinler? tabi tedbir alınıp misafir sayısı abartılmamalı.

konu sahibi haziran ya da temmuza alabilirsin tarihi. bizim buradaki nikah salonunun cok guzel agaclikli bir bahcesi var. normalde de taki toreni ve fotograf cekimi bahcesinde yapılıyordu. Belediyenin nikah salonunun bahçe imkanı varsa arastır bahcede olsun nikah fotograf cekimi vs. haziran temmuz gibi havalar sıcak olur daha güzel olur hemde tedbirli olunur.

X