- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
Ben olsam o çiçeği kurutur sonra üzülürdüm mesela arkadaşlığımız kök salamadı diyeBen bu konularda hep nokta atışı yaparım, hafızam bir acayip….
Çok sevdiğim bir dostum eşiyle yaşadığı bir olayı anlatmıştı, eşi ben seni melek sanıyordum ama…..gibi bir cümle kurmuş dostum da bilmem kaç yıl geçse de unutamamış içine dert olmuş….doğum gününde melekli bir gece lambası hediye etmiştim ona mesela
Yeni dostluk kurduğum bir insana da ilk misafirliğimde saksılı çok hoş bir çiçek almıştım, dostluğumuz bu çiçek gibi kök salsın diyerek hediye ettim
Biraz ince düşünün
Bunu şahsi algılayayım mı acep?Ben olsam o çiçeği kurutur sonra üzülürdüm mesela arkadaşlığımız kök salamadı diye
Benim yakın arkadaşım bana buluşmalarımızda çiçek alır böyle zarif bir buket ama böyle bilindik çiçeklerden değil farklı şeyler ben çok mutlu olurum belki arkadaşınız da olurMerhaba hanımlar,
Çok çok yakın canım ciğerim dostum arkadaşım yoldaşım var. Uzun zaman sonra bir araya geleceğiz ve ben ona güzel bir hediye almak istiyorum. Bu hediye kişisel de olabilir ev hediyesi de. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kaliteli güzel farklı hoş bir şey olsun istiyorum ekonomik olarak da makul olabilecek bir şey istiyorum. Fikirlerinizle bana yardımcı olursaniz çok mutlu olurum.
Ahahah yok şahsi algılama. Bazı insanlar çiçek bakamıyor, mesela ben. Ne yaparsam yapayım o çiçekler eninde sonunda kuruyor. Kaç orkide telef ettim, kaç menekşe öldürdüm sayamam. O yüzden artık bana çiçek almayın diyorum. Üzülüyorum çünkü ölünce.Bunu şahsi algılayayım mı acep?
Bu arada çiçek kurudu gerçekten, bakamamış bizimki, kendi elimle yoldum attım bitkiciği
Benim çok çiçeğim var, çiçek de sebze de yetiştirebiliyorum, yalnızca orkide ve menekşe kurutuyorum, ne yapsam ne etsem beceremedim bu ikisini, bence en zor bitkiler bunlar, başka birşey denesen belki yaşar, ben fesleğenle reyhanla başladım baktım ölmediler güle geçtim sonra karanfil….atomu parçalamış aya ayak basmış gibi hissettim kendimiAhahah yok şahsi algılama. Bazı insanlar çiçek bakamıyor, mesela ben. Ne yaparsam yapayım o çiçekler eninde sonunda kuruyor. Kaç orkide telef ettim, kaç menekşe öldürdüm sayamam. O yüzden artık bana çiçek almayın diyorum. Üzülüyorum çünkü ölünce.
Ahahaha yok değilim ama maraşlı bir arkadaşım hep getirirdi sağ olsunDeğil mi hele ki doğal üzüm suyuyla olandan olacakmaraşlı mısınız
Konuşanlara gitsinlerAvize, lambader, ızgara tavası, yatak örtüsü, saat. Bana şu an sorsalar bunlardan birini al gel derdim. Herkes kendi istediklerini yazsın siz aradan seçin beğendiğinizi
Şaka bir tarafa konser ya da oyun bileti alabilirsiniz. Vaktiniz varsa birlikte gitmek için yoksa onun yanına birini alıp gitmesi için. Güzel hediye bence.
Ama geriye sadece tuvalete emanet bırakılırCevizli sucuk mutlu eder ama ya, kaçarı yok.️ ️
Kendim almadım ki hiç çiçek. Hep hediye bunlar geliyor. Cesaret edemiyorum almaya. Evim güneş görmüyordu ona bağlıyorum, yeni evde deneyeyim bir de.Benim çok çiçeğim var, çiçek de sebze de yetiştirebiliyorum, yalnızca orkide ve menekşe kurutuyorum, ne yapsam ne etsem beceremedim bu ikisini, bence en zor bitkiler bunlar, başka birşey denesen belki yaşar, ben fesleğenle reyhanla başladım baktım ölmediler güle geçtim sonra karanfil….atomu parçalamış aya ayak basmış gibi hissettim kendimi
Gümüşler çabuk kararıyor çelik muadilleri varsa onları tavsiye ederimBen kendime pandoranın muadili bileklik aldım. 925 ayar. Charmları da satılıyor. İndirimle bi bileklik 2 charmı 700e aldım. Sade bileklik olarak da çok şık. O da 400 tl civarı. İsterseniz link atarım.
Merhaba hanımlar,
Çok çok yakın canım ciğerim dostum arkadaşım yoldaşım var. Uzun zaman sonra bir araya geleceğiz ve ben ona güzel bir hediye almak istiyorum. Bu hediye kişisel de olabilir ev hediyesi de. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kaliteli güzel farklı hoş bir şey olsun istiyorum ekonomik olarak da makul olabilecek bir şey istiyorum. Fikirlerinizle bana yardımcı olursaniz çok mutlu olurum.
AA çok yaratıcı ince fikir. SahanesinizBen bu konularda hep nokta atışı yaparım, hafızam bir acayip….
Çok sevdiğim bir dostum eşiyle yaşadığı bir olayı anlatmıştı, eşi ben seni melek sanıyordum ama…..gibi bir cümle kurmuş dostum da bilmem kaç yıl geçse de unutamamış içine dert olmuş….doğum gününde melekli bir gece lambası hediye etmiştim ona mesela
Yeni dostluk kurduğum bir insana da ilk misafirliğimde saksılı çok hoş bir çiçek almıştım, dostluğumuz bu çiçek gibi kök salsın diyerek hediye ettim
Biraz ince düşünün
Bunlar benim aklıma hiç gelmezdi mesela, o nedenle iyi ki sormusum siz de güzel fikrinizi iyi ki paylasmissiniz. Çok teşekkür ederim, not aldımGeçen hafta yakın arkadaşımın doğum günüydü ve ona karışık masaj paketi almıştım çok beğendi çok ihtiyacı olduğunu söyledi :))
Diğer yakın arkadaşıma da birlikte gidebileceğimiz kano eğitimi hediye etmeyi planlıyorum.
bana hediye olarak uçak simülatörü deneyimi hediye edilmesini isterdim.
Yukarıda yazdıklarım ve istediğim hiçbir hediye 1000 tl'yi geçmiyor.
Ben de seviyorum onları. Güle güle kullanınBen kendime pandoranın muadili bileklik aldım. 925 ayar. Charmları da satılıyor. İndirimle bi bileklik 2 charmı 700e aldım. Sade bileklik olarak da çok şık. O da 400 tl civarı. İsterseniz link atarım.
Benimkiler hiç kararmıyor. Üstelik kararsa da diş macunu ile eski haline geliyor. Doktor tanıdığım cerrahi çeliklerin bile ülkede orijinal olmadığını söylemişti piercingim için. İlk tercihim gümüş o yüzden.Gümüşler çabuk kararıyor çelik muadilleri varsa onları tavsiye ederim
Teşekkür ederim ❤Ben de seviyorum onları. Güle güle kullanın
O zmn nikel rodyum tavsiye ederim ama yine de siz bilirsinizBenimkiler hiç kararmıyor. Üstelik kararsa da diş macunu ile eski haline geliyor. Doktor tanıdığım cerrahi çeliklerin bile ülkede orijinal olmadığını söylemişti piercingim için. İlk tercihim gümüş o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?