Yakın dosta hediye..

Ben olsam o çiçeği kurutur sonra üzülürdüm mesela arkadaşlığımız kök salamadı diye

Geçen hafta yakın arkadaşımın doğum günüydü ve ona karışık masaj paketi almıştım çok beğendi çok ihtiyacı olduğunu söyledi :))
Diğer yakın arkadaşıma da birlikte gidebileceğimiz kano eğitimi hediye etmeyi planlıyorum.
bana hediye olarak uçak simülatörü deneyimi hediye edilmesini isterdim.

Yukarıda yazdıklarım ve istediğim hiçbir hediye 1000 tl'yi geçmiyor.

Benim yakın arkadaşım bana buluşmalarımızda çiçek alır böyle zarif bir buket ama böyle bilindik çiçeklerden değil farklı şeyler ben çok mutlu olurum belki arkadaşınız da olur

Kendi yakım arkadaşıma da yakın zamanda blazer ceket almıştım. Çok sevinmişti. Hangi kadının yeni bir blazer cekete ihtiyacı olmaz ki

Bunu şahsi algılayayım mı acep?
Bu arada çiçek kurudu gerçekten, bakamamış bizimki, kendi elimle yoldum attım bitkiciği
Ahahah yok şahsi algılama. Bazı insanlar çiçek bakamıyor, mesela ben. Ne yaparsam yapayım o çiçekler eninde sonunda kuruyor. Kaç orkide telef ettim, kaç menekşe öldürdüm sayamam. O yüzden artık bana çiçek almayın diyorum. Üzülüyorum çünkü ölünce.

Benim çok çiçeğim var, çiçek de sebze de yetiştirebiliyorum, yalnızca orkide ve menekşe kurutuyorum, ne yapsam ne etsem beceremedim bu ikisini, bence en zor bitkiler bunlar, başka birşey denesen belki yaşar, ben fesleğenle reyhanla başladım baktım ölmediler güle geçtim sonra karanfil….atomu parçalamış aya ayak basmış gibi hissettim kendimi

Konuşanlara gitsinler

Kendim almadım ki hiç çiçek. Hep hediye bunlar geliyor. Cesaret edemiyorum almaya. Evim güneş görmüyordu ona bağlıyorum, yeni evde deneyeyim bir de.

Ben kendime pandoranın muadili bileklik aldım. 925 ayar. Charmları da satılıyor. İndirimle bi bileklik 2 charmı 700e aldım. Sade bileklik olarak da çok şık. O da 400 tl civarı. İsterseniz link atarım.
Gümüşler çabuk kararıyor çelik muadilleri varsa onları tavsiye ederim

- Kitap
- Tiyatro bileti
-Konser bileti
- Masaj paketi
Aklıma ilk gelenler bunlar ama arkadaşınızı en iyi siz tanırsınız yine neleri sever, sevmez

AA çok yaratıcı ince fikir. Sahanesiniz

Bunlar benim aklıma hiç gelmezdi mesela, o nedenle iyi ki sormusum siz de güzel fikrinizi iyi ki paylasmissiniz. Çok teşekkür ederim, not aldım

Zevkine veya ihtiyacı her şey olur bence.

- Yemeyi seviyorsa butik çikolatacıdan bir kutu çikolata - şeker
- Kahve makinesi - Arçelik Telve miydi?
- Makyaj yapıyorsa seveceği renklerde far paleti
- So chic'ten takı :) Trendyolda indirimlileri de var, yeni sezon da var

Ben kendime pandoranın muadili bileklik aldım. 925 ayar. Charmları da satılıyor. İndirimle bi bileklik 2 charmı 700e aldım. Sade bileklik olarak da çok şık. O da 400 tl civarı. İsterseniz link atarım.
Ben de seviyorum onları. Güle güle kullanın

Gümüşler çabuk kararıyor çelik muadilleri varsa onları tavsiye ederim
Benimkiler hiç kararmıyor. Üstelik kararsa da diş macunu ile eski haline geliyor. Doktor tanıdığım cerrahi çeliklerin bile ülkede orijinal olmadığını söylemişti piercingim için. İlk tercihim gümüş o yüzden.

O zmn nikel rodyum tavsiye ederim ama yine de siz bilirsiniz ben zahmetli şeyleri sevmiyorum da
Kararınca fircala filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…