• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın dosta hediye..

Açıkçası sizin gibi düşünerek yazmadım, sizin baktığınız taraftan bakınca da size hak verdim☺️ arkadaşımın herhangi bir şeye ihtiyacı yok ben sadece mutlu olmasını istiyorum. Hediye alınca mutlu olan bir insan (maddi boyutu küçük büyük fark etmiyor) Sevdiği ve sevmediği şeyleri iyi biliyorum o yüzden de kararsız kaldım. Yeni fikir olur diye konu açtım.
Cevizli sucuk alın.

Avize, lambader, ızgara tavası, yatak örtüsü, saat. Bana şu an sorsalar bunlardan birini al gel derdim. Herkes kendi istediklerini yazsın siz aradan seçin beğendiğinizi 😂😂

Şaka bir tarafa konser ya da oyun bileti alabilirsiniz. Vaktiniz varsa birlikte gitmek için yoksa onun yanına birini alıp gitmesi için. Güzel hediye bence.

Avize, lambader, ızgara tavası, yatak örtüsü, saat. Bana şu an sorsalar bunlardan birini al gel derdim. Herkes kendi istediklerini yazsın siz aradan seçin beğendiğinizi 😂😂

Şaka bir tarafa konser ya da oyun bileti alabilirsiniz. Vaktiniz varsa birlikte gitmek için yoksa onun yanına birini alıp gitmesi için. Güzel hediye bence.
Kendi isteklerimi yazıyom;
Bez, ıslak mendil, bez, biraz daha bez, ıslak mendil, bez, ıslak mendil.

Bu arada konu sahibi bir kutu mutluluk diye bir site var.umarim adını doğru hatirliyorumdur.orada güzel hediyelikler var,kutuların içinde tema tema hediyelikler var not defteri ,kupa ,mumluk, kalem,çorap vs gibi değişik değişik setler yapmislar.bir bakın isterseniz

Teşekkür ediyorum 👍

Bu arada konu sahibi bir kutu mutluluk diye bir site var.umarim adını doğru hatirliyorumdur.orada güzel hediyelikler var,kutuların içinde tema tema hediyelikler var not defteri ,kupa ,mumluk, kalem,çorap vs gibi değişik değişik setler yapmislar.bir bakın isterseniz
Hemen bakayım, teşekkür ederim.

Ben bu konularda hep nokta atışı yaparım, hafızam bir acayip….
Çok sevdiğim bir dostum eşiyle yaşadığı bir olayı anlatmıştı, eşi ben seni melek sanıyordum ama…..gibi bir cümle kurmuş dostum da bilmem kaç yıl geçse de unutamamış içine dert olmuş….doğum gününde melekli bir gece lambası hediye etmiştim ona mesela
Yeni dostluk kurduğum bir insana da ilk misafirliğimde saksılı çok hoş bir çiçek almıştım, dostluğumuz bu çiçek gibi kök salsın diyerek hediye ettim
Biraz ince düşünün

Back