Bana da atar mısınız :)Ben kendime pandoranın muadili bileklik aldım. 925 ayar. Charmları da satılıyor. İndirimle bi bileklik 2 charmı 700e aldım. Sade bileklik olarak da çok şık. O da 400 tl civarı. İsterseniz link atarım.
Cevizli sucuk alın.Açıkçası sizin gibi düşünerek yazmadım, sizin baktığınız taraftan bakınca da size hak verdimarkadaşımın herhangi bir şeye ihtiyacı yok ben sadece mutlu olmasını istiyorum. Hediye alınca mutlu olan bir insan (maddi boyutu küçük büyük fark etmiyor) Sevdiği ve sevmediği şeyleri iyi biliyorum o yüzden de kararsız kaldım. Yeni fikir olur diye konu açtım.
İyi bir saat alırdım bu bütçe ile1000 TL ve üzeri
o zaman dinlediği bir gruba,şarkıcıya sahne biletiİhtiyacı yok bir şeye her şeyi var nasıl anlatsam ihtiyacınız olmaz ama olsa hoşunuza gidecek bir şey arıyorum
Kendi isteklerimi yazıyom;Avize, lambader, ızgara tavası, yatak örtüsü, saat. Bana şu an sorsalar bunlardan birini al gel derdim. Herkes kendi istediklerini yazsın siz aradan seçin beğendiğinizi
Şaka bir tarafa konser ya da oyun bileti alabilirsiniz. Vaktiniz varsa birlikte gitmek için yoksa onun yanına birini alıp gitmesi için. Güzel hediye bence.
Cevizli sucuk mutlu eder ama ya, kaçarı yok.Onun da kilosu 120 lira
Alt değiştirme örtüsünü es geçmeKendi isteklerimi yazıyom;
Bez, ıslak mendil, bez, biraz daha bez, ıslak mendil, bez, ıslak mendil.
Değil mi hele ki doğal üzüm suyuyla olandan olacakCevizli sucuk mutlu eder ama ya, kaçarı yok.️ ️
Sevdiği bir diziyse hoşuna gider. Bu markanin baska ürünleri de olabilir. MAKEUP REVOLUTION Far Paleti - Revolution X Friends Limitless The Television Series Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLBen hiç makyaj yapmadığım için bu konuda hangisi iyidir güzeldir bilemiyorum. Önerebileceginiz var mı? (Doğal güzellikten yanayım)
mizah anlayışınız takdire şayanCevizli sucuk alın.
Teşekkür ederimİyi bir saat alırdım bu bütçe ile
Teşekkür ediyorumAvize, lambader, ızgara tavası, yatak örtüsü, saat. Bana şu an sorsalar bunlardan birini al gel derdim. Herkes kendi istediklerini yazsın siz aradan seçin beğendiğinizi
Şaka bir tarafa konser ya da oyun bileti alabilirsiniz. Vaktiniz varsa birlikte gitmek için yoksa onun yanına birini alıp gitmesi için. Güzel hediye bence.
Çok teşekkürlerSevdiği bir diziyse hoşuna gider. Bu markanin baska ürünleri de olabilir. MAKEUP REVOLUTION Far Paleti - Revolution X Friends Limitless The Television Series Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hemen bakayım, teşekkür ederim.Bu arada konu sahibi bir kutu mutluluk diye bir site var.umarim adını doğru hatirliyorumdur.orada güzel hediyelikler var,kutuların içinde tema tema hediyelikler var not defteri ,kupa ,mumluk, kalem,çorap vs gibi değişik değişik setler yapmislar.bir bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?