Ben kendime pandoranın muadili bileklik aldım. 925 ayar. Charmları da satılıyor. İndirimle bi bileklik 2 charmı 700e aldım. Sade bileklik olarak da çok şık. O da 400 tl civarı. İsterseniz link atarım.Merhaba hanımlar,
Çok çok yakın canım ciğerim dostum arkadaşım yoldaşım var. Uzun zaman sonra bir araya geleceğiz ve ben ona güzel bir hediye almak istiyorum. Bu hediye kişisel de olabilir ev hediyesi de. Ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Kaliteli güzel farklı hoş bir şey olsun istiyorum ekonomik olarak da makul olabilecek bir şey istiyorum. Fikirlerinizle bana yardımcı olursaniz çok mutlu olurum.
Açıkçası sizin gibi düşünerek yazmadım, sizin baktığınız taraftan bakınca da size hak verdimBu hediye önerisi konuları bana çok tuhaf geliyor. Çok samimi olmadığınız biri olsa söz konusu kişi bir başkasına akıl danışmanızı anlayabilirim ama bu kadar yakın dostunuzu siz tanırsınız, biz değil. İlgi alanını, ihtiyacını, neyi sevip neyi sevmediğini bilmiyor musunuz?
Teşekkür ediyorum öneriniz için, belirli bir hobisi yok maalesefBir hobisi varsa ona yönelik bir şey olabilir. Yazmayi, çizmeyi seviyorsa güzel bir kalem seti gibi. En son resim çizen arkadaşıma bundan almıştım
Ben böyle farklı bir şey olmasını istediğim için fikir amaçlı açtım konuyu. Herhangi bir ihtiyacı yok hediyenin her türlüsünü sever. Şimdilerde çok farklı değişik güzel şeyler varya sanal alemde belki bir şey yakalarım diye düşündümHediye kişisel bir şey. hem sizin bütçenizle alakalı hemde karşıdaki insanın zevkiyle alakalı. Atıyorum birisi bana dyson saç şekillendiricisi alsa mutlu olmam keşke süpürge alsaydı derim başkası saç şekillendiricisi ister. Atıyorum bazısı takı toka sever bazısı kitap. Arkadaşınızın nelerden hoşlandığı önemli
Anket öneriniz mantıklı, aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.Tanıyan sizsiniz,biz nasıl onereliriz ki..
Ayrıca sizin buna ayiracaginiz bütçeyi nasıl tahmin edebiliriz ki..Kimine 1000 TL ağır kimine 5000 TL fındık fıstık şu zamanda.
Böyle durumlada kararsizsaniz arkadasinizin sevdiği 4-5 ürünü seçip anket açmanız daha mantıklı bence.
En azından şu yüzden al yahut bu nedenden alma diyebilir insanlar.
Ama tanımadıgimiz birine önerilen hediyenin ; doğmamış çocuğa don bicmekten farkı yok.
İhtiyacı yok bir şeye her şeyi var nasıl anlatsam ihtiyacınız olmaz ama olsa hoşunuza gidecek bir şey arıyorumihtiyacı olan bir şeyi almayı tercih ederim.
yoldaşınsa neye ihtiyacı var bilirsin bence.
Ne kadar para vereceksiniz söylemeden öneri de bulunmak zor . Yani ne kadar bütçe ayırdınız hediye için
Bir far paleti alın madem.İhtiyacı yok bir şeye her şeyi var nasıl anlatsam ihtiyacınız olmaz ama olsa hoşunuza gidecek bir şey arıyorum
1000 TL ve üzeriNe kadar para vereceksiniz söylemeden öneri de bulunmak zor . Yani ne kadar bütçe ayırdınız hediye için .
Çok sevinirimBen kendime pandoranın muadili bileklik aldım. 925 ayar. Charmları da satılıyor. İndirimle bi bileklik 2 charmı 700e aldım. Sade bileklik olarak da çok şık. O da 400 tl civarı. İsterseniz link atarım.
Güzel model yakalarım ins.Biri bana gümüş bileklik alsa hiç de fena olmazdı
Ben hiç makyaj yapmadığım için bu konuda hangisi iyidir güzeldir bilemiyorum. Önerebileceginiz var mı? (Doğal güzellikten yanayımBir far paleti alın madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?