Yakın arkadaşla araya giren sogukluk

Ayseeeonerr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
72
-6
Sürekli aynı konu üzerinden ilerliyorum ama hayatımda şu an başka akış yok 😄 uzun zamandır aklıma takılıyordu. 7 senelik bi arkadaşlığım var yakın arkadaşız beraber tatille gitmişliğimşz filan da var. Eşimle kavga ettiğim gün onu aramıştım o da iş çıkışıydı yanıma geldi filan ama ev berbat kan revan içinde benim burnum kırık. O gün hastaneydi karakoldu gece 12 ye kadar yanımdaydı. Arabası olduğu için o gün baya yardımcı oldu. O olmasa ne yapardım bilmiyorum hatta. Neyse gel gelelim beni eve bıraktı o halde ama ev Kısıklı dökük kan içinde ben ne kadar işe gidecekte olsam arkadaşımı o halde o evde bırakmazdım mesela en azından ortalığı bi düzenlerdim ben o psikolojiyle bide evi silip süpürüp temizledim. Neyse elimle boşanma aşamasındayken beni hiç arayıp sormadı nerdeyse bahanesi de çok yoğun çalışıyormuş şöyle böyle benden mi bekliyor anlamadım normal şartlar da sürekli gezip tozdugum birisi akşam gezmelerine çıktığım birisi. Yani iki ay olacak neredeyse adam akıllı arayıp sormuyor mesaj atmıyor hiç mi vakti zamanı yok aradığında ise sürekli iş yerinden gem veriyor yok işte basımı kaldıracak vaktim yok şöyle böyle bi şeye ihtiyacn olduğunda çekinme yaz diyor. Ama ben asla söyleyemem ki ya da kafa dağıtmaya altında arabası var hiç demedi gel bi akşam çay kahve içelim kafan dağılsın. Bide eve taşınma aşamasında mesajlasırken çok konusu geçti maddi manevi bişeyin ihtiyacın var mı dedi bende şakasına 20 bin borç istedim Allah razı olsun maaşı yatınca direkt verdi bunu da düşünüyorum. Ama bu sürekte manevi olarak gerçekten hiç bir desteğini yanımda olduğunu hissetmedim. Çok üzülüyorum insanlara çok mu değer veriyorum ya da ben mi gazla abartılı düşünüyorum

Sürekli aynı konu üzerinden ilerliyorum ama hayatımda şu an başka akış yok 😄 uzun zamandır aklıma takılıyordu. 7 senelik bi arkadaşlığım var yakın arkadaşız beraber tatille gitmişliğimşz filan da var. Eşimle kavga ettiğim gün onu aramıştım o da iş çıkışıydı yanıma geldi filan ama ev berbat kan revan içinde benim burnum kırık. O gün hastaneydi karakoldu gece 12 ye kadar yanımdaydı. Arabası olduğu için o gün baya yardımcı oldu. O olmasa ne yapardım bilmiyorum hatta. Neyse gel gelelim beni eve bıraktı o halde ama ev Kısıklı dökük kan içinde ben ne kadar işe gidecekte olsam arkadaşımı o halde o evde bırakmazdım mesela en azından ortalığı bi düzenlerdim ben o psikolojiyle bide evi silip süpürüp temizledim. Neyse elimle boşanma aşamasındayken beni hiç arayıp sormadı nerdeyse bahanesi de çok yoğun çalışıyormuş şöyle böyle benden mi bekliyor anlamadım normal şartlar da sürekli gezip tozdugum birisi akşam gezmelerine çıktığım birisi. Yani iki ay olacak neredeyse adam akıllı arayıp sormuyor mesaj atmıyor hiç mi vakti zamanı yok aradığında ise sürekli iş yerinden gem veriyor yok işte basımı kaldıracak vaktim yok şöyle böyle bi şeye ihtiyacn olduğunda çekinme yaz diyor. Ama ben asla söyleyemem ki ya da kafa dağıtmaya altında arabası var hiç demedi gel bi akşam çay kahve içelim kafan dağılsın. Bide eve taşınma aşamasında mesajlasırken çok konusu geçti maddi manevi bişeyin ihtiyacın var mı dedi bende şakasına 20 bin borç istedim Allah razı olsun maaşı yatınca direkt verdi bunu da düşünüyorum. Ama bu sürekte manevi olarak gerçekten hiç bir desteğini yanımda olduğunu hissetmedim. Çok üzülüyorum insanlara çok mu değer veriyorum ya da ben mi gazla abartılı düşünüyorum
Senin evini neden silip supursun o dakika benim de aklıma gelmez. Hele hayatımda böyle bir olayla karsilasmadiysam korkarım. Eşinden korkmustur belki, bu devirde millet cocugunu öldüruyor ;" vay sen benim karımı nasıl polise götürürsün" diye arkadaşınıza musallat olmasından korkmustur. Yapmaz demeyin karısının burnunu kıran adam her şeyi yapar ! Şakasına 20 bin isteyeni de ilk defa duydum.

Ya da şey diyorum acaba o gün korktu mu uzaklaşmak mı istedi benden sonuçta yaşadığım şeyler kolay şeyler değildi. Normalde değildi. Ailesine anlattı onlarda sen karışma uzak dur sana da bişey olur filan mı dediler acaba. Çünkü normalde çok sık görüşürdük iş mi bahane oldu şimdi. Bide şunu söylemek istiyorum sürekli kavga edip ayrılıp barıştığı bi sevgilisi var en son aileler tanışmıştı. Sürekli ayrılıp barışırlardı bu süreçte o kadar araları iyi oldu ki insanlar ibret mi aldı naptı. Normalde oturur dertleşir konuşurduk sevgilsiyle de hemen instadan filan belli ederler kavga filan edince baktım bunlar yine bozuk işte o zaman konuştuğumuz da havadan sudan sende ne var ne yok dedim nolsjn aynı işte çok görüşemiyoruz onunla da ikimizde yoğunuz filan demeye başladı. Anlatmadı yani bana aramız bozuk diye ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Daha çok sevgilisine kzııp hırs yapınca da benim üzerime çok düşerdi onu fsrketitğimde oluyordu . Eski eşimde hep derdi işte seni gezmek için kullanıyor filan diye bende kızardım ama şimdi bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık. Şimdi yine araları bozulmuş anladığım kadarıyla instsgramdan ama yine arayıp sormadı madem öyleyse

Senin evini neden silip supursun o dakika benim de aklıma gelmez. Hele hayatımda böyle bir olayla karsilasmadiysam korkarım. Eşinden korkmustur belki, bu devirde millet cocugunu öldüruyor ;" vay sen benim karımı nasıl polise götürürsün" diye arkadaşınıza musallat olmasından korkmustur. Yapmaz demeyin karısının burnunu kıran adam her şeyi yapar ! Şakasına 20 bin isteyeni de ilk defa duydum.
Burda sorulan her soruya acımazsızca yorum yapamamayı ne zaman öğreneceksiniz. Şakasına derken gülerek verebilirsin aslında gibisinden. Ben benim evimi silip süpürsün demedim o halde bırakmazdım dedim. İnsanlar neler yaşıyor. Kendi ailesi de karışık kavgalı gürültülü görmüş geçirmiş birisi. Saçma sapan yorum yapmayın önce hey Allahım

Ayrıca eşimden korkamaz eşim o sırada nezaretteydi çünkü şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdım telefonla arayıp sormaması da korkudan her neyse cidden burdan yorum istemek de benim hatam merak sadece cidden üzüldüğüm için ve sebebini merak ettiğim için fikir istedim bayılıyorsunuz hemen yermeye benim ne yasadgımı nerden biliyorsunuz şakasına 20 bin tl isteyeni de ilk defa duydum diyorsunuz asıl şaka gibi olan sizsiniz bence.

Burda sorulan her soruya acımazsızca yorum yapamamayı ne zaman öğreneceksiniz. Şakasına derken gülerek verebilirsin aslında gibisinden. Ben benim evimi silip süpürsün demedim o halde bırakmazdım dedim. İnsanlar neler yaşıyor. Kendi ailesi de karışık kavgalı gürültülü görmüş geçirmiş birisi. Saçma sapan yorum yapmayın önce hey Allahım
Ailesinde görmesi ayrı arkadaşını o halde bulması ayrı inanın sizin de aklınıza gelmezdi. Korkmuş. Üstüne düşen bütün görevleri yapmış elini ayağını cekmesinde de bir sorun yok KORKMUŞ. Eşinizin gözü dönüp takıntı yapıp yapamayacağı ne malum. Yazıyorsunuz yorumluyoruz !

Arkadaşınızı eleştirmek yerine empati kurun. Kendi ailesi yetmezmiş gibi bir de size mi üzülsün ? ( Bu açıdan baktınız mı hiç olaya ? Travmaları tekrar başa sarmış diye düşündünüz mü ? ,sizi o halde görünce annesi mi geldi aklına kendisi mi geldi diye ? ) Olay anında da değil mesela bu yazıyı yazarken ;" yaaa ben böyle diyorum ama x zaten böyle bir hayat yaşamış acaba korkusu yenilendide de mi uzaklaştı ?" dediniz mi ?

Ayrıca eşimden korkamaz eşim o sırada nezaretteydi çünkü şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdım ben cidden üzüldüğüm için ve sebebini merak ettiğim için fikir istedim bayılıyorsunuz hemen yermeye benim ne yasadgımı nerden biliyorsunuz şakasına 20 bin tl isteyeni de ilk defa duydum diyorsunuz asıl şaka gibi olan sizsiniz bence.
Karısını dövüp dövüp sokakta olan binlerce adam var ,bunun kinini gudup 10 yıl sonra çıkıp başına bela olan var. Hanımefendii sakasina 20 bin istedim yazan sizsiniz ! İyi misiniz ?

Ailesinde görmesi ayrı arkadaşını o halde bulması ayrı inanın sizin de aklınıza gelmezdi. Korkmuş. Üstüne düşen bütün görevleri yapmış elini ayağını cekmesinde de bir sorun yok KORKMUŞ. Eşinizin gözü dönüp takıntı yapıp yapamayacağı ne malum. Yazıyorsunuz yorumluyoruz !

Arkadaşınızı eleştirmek yerine empati kurun. Kendi ailesi yetmezmiş gibi bir de size mi üzülsün ? ( Bu açıdan baktınız mı hiç olaya ? Travmaları tekrar başa sarmış diye düşündünüz mü ? ,sizi o halde görünce annesi mi geldi aklına kendisi mi geldi diye ? ) Olay anında da değil mesela bu yazıyı yazarken ;" yaaa ben böyle diyorum ama x zaten böyle bir hayat yaşamış acaba korkusu yenilendide de mi uzaklaştı ?" dediniz mi ?
O korkarken ben bunları yaşadım. Diğer evli çocuklu arkadaşımda çocuğuyla her anımda yanımdaydı. Böyle mukayese edersek işin içinden cıkamayız. Nasıl rahat rahat bide size mi üzülsün ne demek ya. Gülerken eyvallah tatillere giderken oh ne güzel ama en kötü zamanında ortadan kaybolsun. Kusura bakmayın ama ben zarar göreceğimi bilsem bile en yakanımda ki çaresiz mağdur kişiyi hiç bi şekilde yalnız bırakmazdım bi kere vicdanım el vermez ama herkes ben değil işte.

Arkadaşınız arkadaş olarak yapması gereken her şeyi yapmış. Siz insan kullanmayı seviyor olabilir misiniz?
Siz şaka mı yapıyorsunuz ya aynen insan kullanmayı seviyorum bu nasıl terbiyesiz hadsiz bi yorum elinden geleni o gün için yaptı allah razı olsun dedim. O günde kim olsa bence aynısını yapardı o haldeki insana Ben sonraki süreçten bahsediyorum bence siz en yakın en samimi arkadaşınızla böyle bişey olsa iki ay boyunca korkudan hiç arayıp sormazmısınız bunu bi düşünün

O korkarken ben bunları yaşadım. Diğer evli çocuklu arkadaşımda çocuğuyla her anımda yanımdaydı. Böyle mukayese edersek işin içinden cıkamayız. Nasıl rahat rahat bide size mi üzülsün ne demek ya. Gülerken eyvallah tatillere giderken oh ne güzel ama en kötü zamanında ortadan kaybolsun. Kusura bakmayın ama ben zarar göreceğimi bilsem bile en yakanımda ki çaresiz mağdur kişiyi hiç bi şekilde yalnız bırakmazdım bi kere vicdanım el vermez ama herkes ben değil işte.
Ya hu niye zarar görsün sizin yüzünüzden , çocuklu arkadaşınız da bencillik etmiş. Destek olmak ayrı çocuğu varken kendi hayatini çocuğunun hatta eşinin hayatını tehlikeye atması ayrı. Eşiniz manyak biri ki sizin burnunuzu kırmış hastanelik etmiş böyle bir adam neler yapar ? Arkadaşınız Elinden geleni yapmış ;hastaneye, karakola götürmüş, ilk telefonunla atlamış gelmiş, para islemissin vermiş . canını neden tehlikeye atsın ? Siz de öyle olmayın. Arkadaşınızı şuan kötülemek nankörlük.

oha ya cidden kimseye iyilik yaramiyor
allah askina kim gider kocasinin darp ettigi kadinin evine? sen evliyken arkadasin arasa gece gece gider miydin mesela?
kocasi kadin doven manyak evi mi basar, anahtarla rehin mi alir , kiza bilenip onla mi uğraşır...tonla ihtimal varken kadin senin yanında olmuş.
20 bin borc istemissin insan çıkarıp kardesine vermez bir asgari ucretten fazla . kadin cikarmis vermis hala miymiy miymiy
arkadasin yapmasi gereken neyse yapmış. senin sorunlarını hayatinin merkezi yapmamasi onu kötü biri yapmaz. sukredecegine aliniyorsun.

Ya hu niye zarar görsün sizin yüzünüzden , çocuklu arkadaşınız da bencillik etmiş. Destek olmak ayrı çocuğu varken kendi hayatini çocuğunun hatta eşinin hayatını tehlikeye atması ayrı. Eşiniz manyak biri ki sizin burnunuzu kırmış hastanelik etmiş böyle bir adam neler yapar ? Arkadaşınız Elinden geleni yapmış ;hastaneye, karakola götürmüş, ilk telefonunla atlamış gelmiş, para islemissin vermiş . canını neden tehlikeye atsın ? Siz de öyle olmayın. Arkadaşınızı şuan kötülemek nankörlük.
Biz zaten buluşacaktık yanıma geliyordu bende olayı anlattım napacaktı ya ben gelemem işim çıktı ya da korktum mu diyecekti zaten polis yanımdaydı o sırada evli çocuklu arkadaşımda taşınma aşaması vs süreçten bahsediyorum. Siz eski eşimin elinde bıçak tepemde beklediğini mi sanıyorsunuz bunlar nasıl yorumlar ya yok canımı tehlikeye atmış falan

oha ya cidden kimseye iyilik yaramiyor
allah askina kim gider kocasinin darp ettigi kadinin evine? sen evliyken arkadasin arasa gece gece gider miydin mesela?
kocasi kadin doven manyak evi mi basar, anahtarla rehin mi alir , kiza bilenip onla mi uğraşır...tonla ihtimal varken kadin senin yanında olmuş.
20 bin borc istemissin insan çıkarıp kardesine vermez bir asgari ucretten fazla . kadin cikarmis vermis hala miymiy miymiy
arkadasin yapmasi gereken neyse yapmış. senin sorunlarını hayatinin merkezi yapmamasi onu kötü biri yapmaz. sukredecegine aliniyorsun.
Kimseye alındığım yok ama sizin şu an yaptığınız yorumları Allah’a havale ediyorum. Kim gider kocasının darp ettiği kadınkn evine demek ya hayret bişey bence aklınızı bi sorgulayın. Allah kimseye yaşatmasın. Aynı şeyi siz ya da çevrenizden birisi yaşasa böyle düşüneceksiniz demekki

Kimseye alındığım yok ama sizin şu an yaptığınız yorumları Allah’a havale ediyorum. Kim gider kocasının darp ettiği kadınkn evine demek ya hayret bişey bence aklınızı bi sorgulayın. Allah kimseye yaşatmasın. Aynı şeyi siz ya da çevrenizden birisi yaşasa böyle düşüneceksiniz demekki
iyi de eski kocanda o evin anahtari yok mu?
adam nikahli karisinin burnunu kiracak kadar psikopat. Sen dolduruyorsun karimi dese elin kizina ne yapmaz?
belki de evde bekliyor daha fazlasini yapmak icin.
belki de anahtariyla girecek kapıyı kitleyecek .
normal bir insanin bu ihtimali düşünmesi alçaklık mi?
benim öz halami esi öldürdü. evde bulunan herkese ates edip kendisini de gebertip!
sizce bunlar bu ülkede olmayan şeyler mi?
sahsen ben arkadasima evimi acardim ama onun esinin de yasadigi eve gitmezdim. kadinin yaptığı büyük cesaret. yıllar gecse bile minnetle anmaniz lazimken ikinci aydan yakinmaya baslamissiniz.

iyi de eski kocanda o evin anahtari yok mu?
adam nikahli karisinin burnunu kiracak kadar psikopat. Sen dolduruyorsun karimi dese elin kizina ne yapmaz?
belki de evde bekliyor daha fazlasini yapmak icin.
belki de anahtariyla girecek kapıyı kitleyecek .
normal bir insanin bu ihtimali düşünmesi alçaklık mi?
benim öz halami esi öldürdü. evde bulunan herkese ates edip kendisini de gebertip!
sizce bunlar bu ülkede olmayan şeyler mi?
sahsen ben arkadasima evimi acardim ama onun esinin de yasadigi eve gitmezdim. kadinin yaptığı büyük cesaret. yıllar gecse bile minnetle anmaniz lazimken ikinci aydan yakinmaya baslamissiniz.
bence siz ters tarafınızdan okuyorsunuz eski eşim o sırada karakolda nezaretteydi bu bir ikincisi ben hemen evimi değiştirdim. Üçüncüsü de o halde bırakmazdım diyorum gelsin benle yatsın beni o evde tek bırakmasaydı gibi bişey söyledim mi dönüp bi bakın. Emin olun bu söylediğiniz her şeyi ben kafamda ölçüp biçip tarttım. Ben size fiziki bi yardımı geçtim telefonla arayıp mesaj dahi atmamasından bahsediyorum. Eee şu an benim etrafımda ki herkes korksun benden o zaman ne kadar ayıp tek başına kalmış çaresiz mağdur darp edilen bi kadından bahsederken bu kadar acımasız konuşmanız birde duyar kasıyorsunuz. Ben o halde evimde ağlayıp zırplayıp tek başıma ölümü beklemeliydim madem öyle kocam gelip beni öldürecek diye. Gecenin o sattinde diyorsunuz da o saate aramadım biz daha erken bi saat buluşacaktık zaten. Ailem ablalarım iş arjadaşlarım hiç birisi benimle diyalog halinde olmasınlar o halde yazık. İlletli gibi hissettim gibi

14 Ekim 2024 konunuzdan:
Eşimle bir ay önce boşandık ayrı kalalı bir ayı geçti ama ilk başlarda sandığım kadar kötü değildim baya çirkinleştik ailem de çok karşı çıktı. Ama bu ara bi boşluk Özlem duygusu ağır basıyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen konuşup dertleşmek istiyorum

Evet ben ayrıldım ama anlaşmalı boşandık bi çok şey vardı ara ara fiziksel şiddet en son ailesi yüzünden kavga ettik beni tshrik edip videomu filan çekmeye başlayınca bende cinnet geçirdim üzerine yürüdüm sonrasında videoyu silmesi için kavga etmeye başlayınca yine baya şiddetli bogusmaya başladık burnum kırıldı filan daha sonra baya cirkinleşildi tabi

Arkadaşınız bu yüzden sizden uzak durmaya karar vermiş olamaz mı ?

X