Yakin arkadasiniza verdiginiz borcu geri ister misiniz?

Siz hakkınız olan parayı isterken ezilip büzülüyor, arkadaşlığınızın bozulmasından korkuyorsunuz. O sizinle hiç borcu yokmuş gibi görüşmekten gocunmuyor.
Bence isteyin paranızı.

Ilk başta borç olarak verdiysen iste parani inan kusmesine hakki yok her ay kenara 50 tl koysa yine parani toplardi ki senin dostun olsaydi evlenmis etmiisin borç olarak aldığını kendi verirdi seni zorda birakmazdi .

Simdi bana gelelim ...
Yaklasik 6 yil önce dostan ote birisine 5 bin verdim evet verdim ama ilk basta borç olarak diye degil durumu hic yoktu battı desek yeridir o zaman helal ettim ben .

Baska bir arkadaş benden 700 tl istedi yine verdim elimde vardı ama 4 yil sorna aldim oda kötü olarak . Ya benden borç istedin verdim birgün sormadim ne zaman vericeksin sende hic aciklama yapmadin elimde yok vs diye . Simdi isteyince niye kotu oluyorum zor bela aldim .

Baska is arkadasima 1500 verdi. Cocuk kac nufuse kendi bakiyor iki bacisi okuyor kiradalar baba yok baslarinda . Durumu biliyorum hergun bankadan arıyorlar dedim ihtiyacın var niye demiyon ben senin ablanım neyse verdim simdi 250 si kaldı onu da verir istemeden ..

Ve yine 3 yil önce tek kurus istemeyen babam beni aradi ... sebebini sorma bana 1 bin lira lazim ... borc olarak. Dedim ne borcun varsa de ben kapatirim niye zorda kaliyorsun annen duymasın baskasi icin istiyorum . Tamam dedim babam ne bekarligimda ne sonradan para hesabi sormadi karışmadı bana hic bir bildiği vardır diye verdim . Ve daha alamadim kime verdi onu da bilmiyorum ama isticem onumuzde ay

Elim acik dogrudur iyi de kazanıyorum bir oğlum var borcumuz da var ama hic elim sıkışmadı ne zaman sıkicak olsam bi yerden bisey geldi . En son hesap yaptım ocak ayinda elimde fazla para kalmıyordu isyerim 500 tl zam yaptı hoppalaaaa gelde sevinme ...

Maasa kadar cok param kalmadi hatta dun halam aradi 300 tl yazdan kalan alacağım vardi unutmusum aradi gel al diye . 100 tl sini yine kuzenlere bıraktım 50 ile market yaptım geldim
herkesin durumu farklidir tabi ama verdiğim cok oldu aldiklarim sinirli allah bi sekilde yerine koyuyor

Ama borç alan sadik olsun kardeşim tamam elinde yok ama bir.mahcuniyetlik olsun iki çocuğun olmus doğumda getirebilirdi düğün de takabilirdi bir sekilde kapatabilirdi . Verince iyi isteyince kotu yapmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…