Yakın arkadaşım

Aynen olabilir yaşadığı bir şey üzerine patlamış da olabilir veya biz eşimle ikimiz çocuğumuzu çok aşırı severiz bağrımıza basa basa belki onların çocuğuna da öyle yapacağımızı düşündü ama işte söylemesi gerekenleri yüzüme söylese sanki daha iyiydi mesaj yeri değildi yorumunuzun hepsine katılıyorum çok teşekkür ederim

kv kp yakın çevresinin öpmesinden fenalık gelmiştir aklınca önlem alıyordur
saçma olmuş tabii
bide yanlış anlamayın bebeğinizi aşırı aşırı şapp şuppp diye öpüyorsanız aklında o kalmıştır onun da çocuğuna öyle yapacağınızdan korkmuştur :)
lohusalık yorucu geçiyordur
kapıdan altınınızı verin geçin ya da arkadaşların dediği gibi 10 dk oturun

Uzun zamandır konuşmuyorum zaten hatta belki saçma olacak ama durumlarıma bakmasını bile engelledim çünkü durumlarıma hep mesaj atan biriydi bilemiyorum fazla alınganlık etmiş olabilirim
Yo sacma degil bende tatil yaptigimda aileden cevreden insanlari storylerimde engelliyorum, arkamdan "cok geziyor" diye konustuklari için sjsjsj. Siz disa doğru nasil izlenim veriyorsunuz? Cok mülayim, sessiz sakin birimisiniz? O şahıs yazmadan siz tekrar irtibata geçmeyin, kalsin böyle derim.

Gormemisin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmis. Tabi ki minciklamak sürekli öpmek koklamak olmaz ama 4 aylık çocuğa da agucuk gugucuk yapılınca da kıyamet kopmaz.Altın borcunu ver 30 dk otur kalk. Mesafeyi de koy.Bebeği ekstra gormek isteme mazallah senden sonra burnu aksa sen bulastirdin olur.

Öyle yapcam zaten yalayıp yutmazdim.tabi ama kendince önlem almış demekii kendileri bilir

Yok tam tersine çok konuşkan eğlenceli samimi biri olduğumu söyle herkes hatta ben olmadan buluşmazlar kesin ararlar muhabbeti sen götürüyorsun diye bir aya yakındır hiç konuşmadım nerdeyse

Gitmeden arayınca canım pek vaktimiz yok ama bebeğe de hayırlı olsun demeden olmaz. Bir 10 dakika uğrayacağız deyin. Gerçekten de kısa kalıp , hediyesini verip çıkın bence. Bir daha öpme sevme muhabbeti olursa da herkesin çocuğu kendine özel , sizinkini de öyle kendimizinki gibi öpüp mıncıklayacak değiliz canım deyin bence.
Ben de bebeklerin öpülmesinden yana değilim . Ama her şeyin bir üslubu var canım ..

Bence bu gittiğinizde gitmeyin kalbinizde kırıklık olmuş gittiğinizde de tam keyifli olamayacaksınız bebeğe bile bakmaya korkacaksınız. Biraz zamana bırakın bebeği 1-2 ay daha büyüsün öyle gidin altını takın. İstemiyorlar demek ki zorlamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…