Yakın arkadaşım

Yok yok kendinizi asla suçlamayın, sonuçta tavrı kötü olabilir sizin de alınmanız normal. Sadece empati yaparsak belki biri geldi şapur şupur bebeği öptü, kadın sinir oldu. Her şeye fazla tepkili, fazla önlem alıcı bir dönem sonuçta. Bebeğini korumak için sürekli bir tehlike varmış gibi davranıyor, sürekli ileriyi düşünüp önlem almaya çalışıyor. Aslında kendine ekstra yük yüklüyor, eminim bebeğini babasından bile sakınıyordur korumaya çalıştığı için. Bu duygular bitince normale döner.

Hele ki şimdilerde instagrama öyle videolar yükleniyor ki insan bebeğine sürekli zarar verdiği, her hareketinin ileride travmatik olabileceği korkusuyla ekstra çaba harcıyor.

Bir de psikoloğum şöyle demişti “eğer bir hata sistematik değilse daha affedici olunabilir”. Yani bu tür kalp kırmalar bu dönem dışında devam ederse görüşmenize gerek yok gerçekten ama size altın taktığına göre değer veriyordur, dönem dönem o da zorlanıp ters davranabilir. Kimsenin kum torbası olmayın bununla birlikte böyle olaylarsa tek kalemde silinmez insanlar.
Aynen olabilir yaşadığı bir şey üzerine patlamış da olabilir veya biz eşimle ikimiz çocuğumuzu çok aşırı severiz bağrımıza basa basa belki onların çocuğuna da öyle yapacağımızı düşündü ama işte söylemesi gerekenleri yüzüme söylese sanki daha iyiydi mesaj yeri değildi yorumunuzun hepsine katılıyorum çok teşekkür ederim ♥️

kv kp yakın çevresinin öpmesinden fenalık gelmiştir aklınca önlem alıyordur
saçma olmuş tabii
bide yanlış anlamayın bebeğinizi aşırı aşırı şapp şuppp diye öpüyorsanız aklında o kalmıştır onun da çocuğuna öyle yapacağınızdan korkmuştur :)
lohusalık yorucu geçiyordur
kapıdan altınınızı verin geçin ya da arkadaşların dediği gibi 10 dk oturun

Uzun zamandır konuşmuyorum zaten hatta belki saçma olacak ama durumlarıma bakmasını bile engelledim çünkü durumlarıma hep mesaj atan biriydi bilemiyorum fazla alınganlık etmiş olabilirim😏
Yo sacma degil bende tatil yaptigimda aileden cevreden insanlari storylerimde engelliyorum, arkamdan "cok geziyor" diye konustuklari için sjsjsj. Siz disa doğru nasil izlenim veriyorsunuz? Cok mülayim, sessiz sakin birimisiniz? O şahıs yazmadan siz tekrar irtibata geçmeyin, kalsin böyle derim.

Selamlar kizlar benim konum şu. Yakın bir arkadaşım vardı geçen seneye kadar 5 senelik arkadaşm eşlerimizde yakın arkadaş yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz yerler hep birdi . Sonra benim çocuğum oldu çok sıkıntılarla ve enfeksiyon ile doğdu tedavi gördü birkaç ay bebek görmeye gelmek istediler tabiki dedim Buyrun altın taktılar oysa çocuğum kolik.ve sürekli ağlayan bir çocuktu neyse birkaç ay geçti biz başka bir memlekete iş dolayısıyla taşındık tayin çıktı ama eski yaşadığımız yerde yani İzmirde bazı işlerimiz vardı bu arada o arkadaşımizin da bebeği oldu hazır gelmişken hem bebeği görelim hem de ödünç olarak altınini takalım dedik aradık 1 saat anca duracaktık zaten annem bizde kusura bakmayın dedi neyse dedim demek ki yalnız olmak istiyorlar başka arkadaşlarımızı gördük ve tekraar memleketimize döndük geçenlerde mesajlaşıyoruz dedim ki biz tekrar İzmir'e geleceğiz İnşallah bebeğini görmeye geliriz işte bebeği 4 aylık oldu ..ben tuvalete gitmeye bile vakit bulamıyorum sonra dedi ki siz ne kadar bebeğinizi içten severdiniz yalnız ben öpmeye sarılmaya falan izin vermem haberiniz olsun .. nasıl bir saçmalıktır hafta sonu yine İzmir'e gidicez ama çok kırıldım hiç gidesim kalmadı siz olsanız ne yapardınız
Gormemisin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmis. Tabi ki minciklamak sürekli öpmek koklamak olmaz ama 4 aylık çocuğa da agucuk gugucuk yapılınca da kıyamet kopmaz.Altın borcunu ver 30 dk otur kalk. Mesafeyi de koy.Bebeği ekstra gormek isteme mazallah senden sonra burnu aksa sen bulastirdin olur.

Gormemisin çocuğu olmuş tutmuş pipisini koparmis. Tabi ki minciklamak sürekli öpmek koklamak olmaz ama 4 aylık çocuğa da agucuk gugucuk yapılınca da kıyamet kopmaz.Altın borcunu ver 30 dk otur kalk. Mesafeyi de koy.Bebeği ekstra gormek isteme mazallah senden sonra burnu aksa sen bulastirdin olur.
Öyle yapcam zaten yalayıp yutmazdim.tabi ama kendince önlem almış demekii kendileri bilir 😏

Yo sacma degil bende tatil yaptigimda aileden cevreden insanlari storylerimde engelliyorum, arkamdan "cok geziyor" diye konustuklari için sjsjsj. Siz disa doğru nasil izlenim veriyorsunuz? Cok mülayim, sessiz sakin birimisiniz? O şahıs yazmadan siz tekrar irtibata geçmeyin, kalsin böyle derim.
Yok tam tersine çok konuşkan eğlenceli samimi biri olduğumu söyle herkes hatta ben olmadan buluşmazlar kesin ararlar muhabbeti sen götürüyorsun diye bir aya yakındır hiç konuşmadım nerdeyse 🤔

Gitmeden arayınca canım pek vaktimiz yok ama bebeğe de hayırlı olsun demeden olmaz. Bir 10 dakika uğrayacağız deyin. Gerçekten de kısa kalıp , hediyesini verip çıkın bence. Bir daha öpme sevme muhabbeti olursa da herkesin çocuğu kendine özel , sizinkini de öyle kendimizinki gibi öpüp mıncıklayacak değiliz canım deyin bence.
Ben de bebeklerin öpülmesinden yana değilim . Ama her şeyin bir üslubu var canım ..

Selamlar kizlar benim konum şu. Yakın bir arkadaşım vardı geçen seneye kadar 5 senelik arkadaşm eşlerimizde yakın arkadaş yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz yerler hep birdi . Sonra benim çocuğum oldu çok sıkıntılarla ve enfeksiyon ile doğdu tedavi gördü birkaç ay bebek görmeye gelmek istediler tabiki dedim Buyrun altın taktılar oysa çocuğum kolik.ve sürekli ağlayan bir çocuktu neyse birkaç ay geçti biz başka bir memlekete iş dolayısıyla taşındık tayin çıktı ama eski yaşadığımız yerde yani İzmirde bazı işlerimiz vardı bu arada o arkadaşımizin da bebeği oldu hazır gelmişken hem bebeği görelim hem de ödünç olarak altınini takalım dedik aradık 1 saat anca duracaktık zaten annem bizde kusura bakmayın dedi neyse dedim demek ki yalnız olmak istiyorlar başka arkadaşlarımızı gördük ve tekraar memleketimize döndük geçenlerde mesajlaşıyoruz dedim ki biz tekrar İzmir'e geleceğiz İnşallah bebeğini görmeye geliriz işte bebeği 4 aylık oldu ..ben tuvalete gitmeye bile vakit bulamıyorum sonra dedi ki siz ne kadar bebeğinizi içten severdiniz yalnız ben öpmeye sarılmaya falan izin vermem haberiniz olsun .. nasıl bir saçmalıktır hafta sonu yine İzmir'e gidicez ama çok kırıldım hiç gidesim kalmadı siz olsanız ne yapardınız
Bence bu gittiğinizde gitmeyin kalbinizde kırıklık olmuş gittiğinizde de tam keyifli olamayacaksınız bebeğe bile bakmaya korkacaksınız. Biraz zamana bırakın bebeği 1-2 ay daha büyüsün öyle gidin altını takın. İstemiyorlar demek ki zorlamamak lazım

Back