- 3 Nisan 2023
- 2.268
- 4.564
- 53
- 25
Selamlar kizlar benim konum şu. Yakın bir arkadaşım vardı geçen seneye kadar 5 senelik arkadaşm eşlerimizde yakın arkadaş yediğimiz içtiğimiz gittiğimiz yerler hep birdi . Sonra benim çocuğum oldu çok sıkıntılarla ve enfeksiyon ile doğdu tedavi gördü birkaç ay bebek görmeye gelmek istediler tabiki dedim Buyrun altın taktılar oysa çocuğum kolik.ve sürekli ağlayan bir çocuktu neyse birkaç ay geçti biz başka bir memlekete iş dolayısıyla taşındık tayin çıktı ama eski yaşadığımız yerde yani İzmirde bazı işlerimiz vardı bu arada o arkadaşımizin da bebeği oldu hazır gelmişken hem bebeği görelim hem de ödünç olarak altınini takalım dedik aradık 1 saat anca duracaktık zaten annem bizde kusura bakmayın dedi neyse dedim demek ki yalnız olmak istiyorlar başka arkadaşlarımızı gördük ve tekraar memleketimize döndük geçenlerde mesajlaşıyoruz dedim ki biz tekrar İzmir'e geleceğiz İnşallah bebeğini görmeye geliriz işte bebeği 4 aylık oldu ..ben tuvalete gitmeye bile vakit bulamıyorum sonra dedi ki siz ne kadar bebeğinizi içten severdiniz yalnız ben öpmeye sarılmaya falan izin vermem haberiniz olsun .. nasıl bir saçmalıktır hafta sonu yine İzmir'e gidicez ama çok kırıldım hiç gidesim kalmadı siz olsanız ne yapardınız