- 1 Temmuz 2009
- 5.832
- 6.131
- 773
- Konu Sahibi ofsistimcidden
-
Arabaya sığmayız diye kuaför çıkışı almadılar mı? AnlamadımÜzülmeyin yakın zamanda benimde başıma geldi siz en azından çağırılmamissiniz beni kuafore çağırdılar kuaför çıkışı abiyem makyajım saçım eşyalarımla sigmayiz deyip yolun kenarında bırakıp gittiler beterin beteri vardır
Yolun kenarında bıraktılar deyince sanki arabadan indirilmiş gibi anladım benArabaya sığmayız diye kuaför çıkışı almadılar mı? Anlamadım
Kuafirde işimiz bitti sadece gelinin yanında ben vardım. Binecektim onlarla damat sigmayiz dedi beni almadı araça canım bende çantam üzerimde abiyem makyajım ve sacim yapılı halde yol kenarında gitmelerini izledim tüm sokağın bakışları esliginde Ogün bugündür iletişime geçmedim kendisiyle bir operasyon geçirdim düğünlerinden bir kaç gün sonra annemi arkadaşım 2-3 kes aradı ama biz iletişim kurmadıkYolun kenarında bıraktılar deyince sanki arabadan indirilmiş gibi anladım ben
Büyük ayıp etmişler ama iletişim kurmamanıza sevindim.Kuafirde işimiz bitti sadece gelinin yanında ben vardım. Binecektim onlarla damat sigmayiz dedi beni almadı araça canım bende çantam üzerimde abiyem makyajım ve sacim yapılı halde yol kenarında gitmelerini izledim tüm sokağın bakışları esliginde Ogün bugündür iletişime geçmedim kendisiyle bir operasyon geçirdim düğünlerinden bir kaç gün sonra annemi arkadaşım 2-3 kes aradı ama biz iletişim kurmadık
Yani düğüne bile gidecek durumda değilken (hamilelik durumunuz ve farklı illerde olmanız) bekarlığa veda için sizi yormak istememiştir onca yoldayolculuk yapabilir durumda olursam ben olacaktım ama bundan sonrası için başka bir şehre düğününe gider miyim sanmam. çünkü çok süslenmiş hazırlanmıştı sürpriz olduğunu sanmıyorum
Herşeyi ve herkesi alttan almaktan çok yoruldum çünkü herkese tamam dedikçe o tamam nede olsa o alinmaza dönüşüyor ben gittim düğününe oturduğum yerden kalkmadim hediyesini taktım ve evime döndüm mutluluklar dileyip damada da mutluluklar falan dilemedimBüyük ayıp etmişler ama iletişim kurmamanıza sevindim.
sizin arkadaşınız biraz garip biriymiş ben şahsen bu durumda o kişiyle arkadaşlık etmezdim. ne konuda ısrar edebilirim beni hiç ilgilendirmez insanların işleri nasıl isterse öyle yapar. hayattaki mottom şudur kimse işime karışmasın ben de kimsenin işine karışmam. birinin evinde kalmayı da kendi evimde misafir ağırlamayı da hiç sevmem bu arada şehirdışında akrabama gittiğimde otelde kalırım anamın babamın evi değilse. arkadaşınızı çok garipsedimBen kendimden örnek vereyim. Ben de yakın arkadaşımı üzülerek (farklı şehirde olan) nikahıma davet etmedim. Çünkü ortam müsait olmadığını anlatmama ragmen israrla annesini de getirmek istedi ve kayınvalidemin (hiç tanışmadılar) evinde kalmak istedi annesi ile. Oysa kayınpederim onları otelde ağırlayacaktı. Arkadaşımsa ısrarla onların evinde kalacağız diye tutturdu. Müsait olmadığını anlatmama rağmen kabul etmedi. Ayrıca arkadaşım reiki ile falan ilgileniyor ve çok boşboğaz biri hastalıkların evrene enerji gönderip kişilerin kendilerinin çağırdığını söylüyor. Kayınpederimin akciğer kanseri olması hakkında bir sürü bu nevi yorum yaptı "onların yanında bunları söyleme" dedim ama "ne var bunda, evrene gönderdiği enerji yüzünden kanser olmuş, bilmiyordur bunu öğrenmeli" diyor. Kayınpederim de böyle şeylere çok sinirlenir. Çağırmadım. Bir süre küstü bana haklı olarak ama sonra barıştık. Yani siz de bilmeden onun istemediği bir şeyde ısrar etmiş olabilir misiniz? O geliyor aklıma plansız bir sürpriz olamaz dediğiniz için.
iki düğünü var biri istanbulda biri uzakta. istanbulda bekarlığa vedası oldu ben normalde iki düğününe de katılmak istiyordum ama uzakta olana kesin diyemiyordum çünkü şuan arabaya binince midem bulanıyor ama o zamanki durumuma göre karar verecektim.Yani düğüne bile gidecek durumda değilken (hamilelik durumunuz ve farklı illerde olmanız) bekarlığa veda için sizi yormak istememiştir onca yolda
ay ne kadar kötü bir durum. ben de bir arkadaşımın fotoğraf çekimine gitmiştim sabah 9da kalkıp kuaföre gitmiştim yanında, orada bir poğaça falan yedik sonra çekime gittik ve akşam 10da eve döndük sabah yediğimle akşam döndüm artık bayılıcaz açlıktan damat bir yemeğe götürmediKuafirde işimiz bitti sadece gelinin yanında ben vardım. Binecektim onlarla damat sigmayiz dedi beni almadı araça canım bende çantam üzerimde abiyem makyajım ve sacim yapılı halde yol kenarında gitmelerini izledim tüm sokağın bakışları esliginde Ogün bugündür iletişime geçmedim kendisiyle bir operasyon geçirdim düğünlerinden bir kaç gün sonra annemi arkadaşım 2-3 kes aradı ama biz iletişim kurmadık
Allah Allah bu kararı size bıraksaymış keşke.alkol sigara ortamı valla o yüzden çağırmadım rahatsız olursun diye yazmış ay bak simdiye kadar takı makı diyordum ama gerçekten sinirlendim yani
imzamı atıyorumAyıp etmiş. Çok üstünde düşünecek bsy yok bence. Bsy yasadiginda ilk sizi arayacak kadar yakinsinuz ama mutluluğunu paylasacak kadar değil öyle mi? Çok cikarci biri gibi geldi bana.
o kadar yakın değilmişsiniz sanki. Alınmakta %100 haklısınmerhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.
Şimdi daha net anladım İstanbul’daki düğüne katılıp takınızı takıp mesafeyi koyarsınız sandığınız kadar yakın görmüyormuş demek kiiki düğünü var biri istanbulda biri uzakta. istanbulda bekarlığa vedası oldu ben normalde iki düğününe de katılmak istiyordum ama uzakta olana kesin diyemiyordum çünkü şuan arabaya binince midem bulanıyor ama o zamanki durumuma göre karar verecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?