yakın arkadaşım bekarlığa vedaya beni çağırmadı

Arabaya sığmayız diye kuaför çıkışı almadılar mı? Anlamadım

Yolun kenarında bıraktılar deyince sanki arabadan indirilmiş gibi anladım ben
Kuafirde işimiz bitti sadece gelinin yanında ben vardım. Binecektim onlarla damat sigmayiz dedi beni almadı araça canım bende çantam üzerimde abiyem makyajım ve sacim yapılı halde yol kenarında gitmelerini izledim tüm sokağın bakışları esliginde Ogün bugündür iletişime geçmedim kendisiyle bir operasyon geçirdim düğünlerinden bir kaç gün sonra annemi arkadaşım 2-3 kes aradı ama biz iletişim kurmadık

Büyük ayıp etmişler ama iletişim kurmamanıza sevindim.

yolculuk yapabilir durumda olursam ben olacaktım ama bundan sonrası için başka bir şehre düğününe gider miyim sanmam. çünkü çok süslenmiş hazırlanmıştı sürpriz olduğunu sanmıyorum
Yani düğüne bile gidecek durumda değilken (hamilelik durumunuz ve farklı illerde olmanız) bekarlığa veda için sizi yormak istememiştir onca yolda

Büyük ayıp etmişler ama iletişim kurmamanıza sevindim.
Herşeyi ve herkesi alttan almaktan çok yoruldum çünkü herkese tamam dedikçe o tamam nede olsa o alinmaza dönüşüyor ben gittim düğününe oturduğum yerden kalkmadim hediyesini taktım ve evime döndüm mutluluklar dileyip damada da mutluluklar falan dilemedim

sizin arkadaşınız biraz garip biriymiş ben şahsen bu durumda o kişiyle arkadaşlık etmezdim. ne konuda ısrar edebilirim beni hiç ilgilendirmez insanların işleri nasıl isterse öyle yapar. hayattaki mottom şudur kimse işime karışmasın ben de kimsenin işine karışmam. birinin evinde kalmayı da kendi evimde misafir ağırlamayı da hiç sevmem bu arada şehirdışında akrabama gittiğimde otelde kalırım anamın babamın evi değilse. arkadaşınızı çok garipsedim

Yani düğüne bile gidecek durumda değilken (hamilelik durumunuz ve farklı illerde olmanız) bekarlığa veda için sizi yormak istememiştir onca yolda
iki düğünü var biri istanbulda biri uzakta. istanbulda bekarlığa vedası oldu ben normalde iki düğününe de katılmak istiyordum ama uzakta olana kesin diyemiyordum çünkü şuan arabaya binince midem bulanıyor ama o zamanki durumuma göre karar verecektim.

ay ne kadar kötü bir durum. ben de bir arkadaşımın fotoğraf çekimine gitmiştim sabah 9da kalkıp kuaföre gitmiştim yanında, orada bir poğaça falan yedik sonra çekime gittik ve akşam 10da eve döndük sabah yediğimle akşam döndüm artık bayılıcaz açlıktan damat bir yemeğe götürmedi gelin damatla kavga ediyor ölücez açlıktan diye damat duymazdan geliyor. ebesinin hörekesinde ormana filan gittik garip garip yerler gezdik hiçbir yer yoktu bisküvi bile alamadım, salak bir fotoğrafçı bulmuşlar saatlerce çekim yaptı bir şey çekemedi dönüşte benzinliğe girdik damat girip hala bir şey almıyor az kaldı evde yersiniz diyor gelinde inat etti o alacak diyor ben ve damadın bir kuzeni vardı ikimiz girdik sandviç bilmem ne aldık karnımızı doyurduk ay ne korkunç bir gündü düğüne 2 gün var kız ben evlenmeyeceğim dedi ailesi sakinleştirdi falan evlendi ama keşke evlenmeseydi çocuk hala aynı öküz kızın da psikolojisi bozuldu. iyice kafayı kırmıştı iletişim kuramaz hale gelince ilişkimiz koptu

alkol sigara ortamı valla o yüzden çağırmadım rahatsız olursun diye yazmış ay bak simdiye kadar takı makı diyordum ama gerçekten sinirlendim yani
Allah Allah bu kararı size bıraksaymış keşke.
Karşı tarafa ortamı anlatırsın yanımda olmanı isterim ama rahatsız olursan sana bırakıyorum dersin.
Hem birlikte mekan bak hem de çağırma ağır saçmalamış…

Ayıp etmiş. Çok üstünde düşünecek bsy yok bence. Bsy yasadiginda ilk sizi arayacak kadar yakinsinuz ama mutluluğunu paylasacak kadar değil öyle mi? Çok cikarci biri gibi geldi bana.

o kadar yakın değilmişsiniz sanki. Alınmakta %100 haklısın

Şimdi daha net anladım İstanbul’daki düğüne katılıp takınızı takıp mesafeyi koyarsınız sandığınız kadar yakın görmüyormuş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…