• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın arkadaşım bekarlığa vedaya beni çağırmadı

İşte diyorum ya, sürekli bir şeyler aldırmaya çalışıyor saçma sapan ama kıyafete geldi mi iş hiç ucuz bir şey giymiyor. Sinsi bence de.

Onlar daha önce takipten çıkmış birbirini, Derya balta ona çok özeniyor ya, çakma Meriç keskin gibi gibi, mimiklerden gülüşe kadar aynısı, bence Meriç o yüzden rahatsız olmuş olabilir. 😬 yazık mervem’e🥹🤣
Konuya hakim olunca yazmadan duramadım 😁 ben meriç keskin i daha instagram yokken twiter dan takip ederdim, 2013 falan yıl 😁 o zaman da bana samimi gelirdi açıkçası, ha şimdi büyüdü etti yine öyle geliyor yalan yok, gdaha gwçen hatta masaj aleti önermiş, yazarm arada görür görmez bilmem.. sen yap aldırdın ne masaj aleti bundan mo fayda gördün? Diye de açıkça sordum, ses atmış; o yetmiyor sırf koruyup daha iyi olsun düye pilatese de başladım, bunla destekliyorum diye 🙄🙃 hani tatmin edici geldi, zaten linklere de çok bakmıyorum, iyi kötü gelir gider dengemi sağladıö bozmamak adına 🙃 ha derya balta konusunda da.. iyi bir gs taraftarı olarak senelerdir takip ettiğim futbolcular vardır, hani biliyorum kadını da o sebeple. Demiştim meriçle ne alaka diye, anlaşamayacakalrı çok belliydi bence, isabet olmış son durum😁

Nikah sahitligi icin size sormasi ille de yakin gordugu anlamina gelmez. Iyi bir okulda okumus havali arkadasini nikah sahidi yapmak isteyen kiz biliyorum sirf iyi gorunur diye. Bazen bu tur davetlerde davetiye gonderdim sanilip gonderilmeyebiliyor ya da yerine ulasmayabiliyor davetiye. En dogrusu acikca soylemek. Ama soylemissiniz zaten davet etseydin gelirdim diye. O da aa olur mu davet ettim dememis. Demek ki sizi o ortama uygun gormemis oradaki diger kizlarla tanismiyorsaniz sikilirdiniz. Belki oradaki diger kizlarla baska ortak konulari var ya da sizin bilmenizi istemeyecegi konular var o yuzden siz gelseniz belki de rahat edemeyecekti. Ben acikcasi dugun zamani olan olaylardan dolayi arkadaslik bitirilmesine karsiyim. Cok fazla etmen var insanlar cok stresli oluyor. Dugunun uzerinden biraz zaman gecsin sonra tekrar konusursa kirildigini, neden davet edilmedigini anlamadigini ve aciklama bekledigini soylersin. Bence vardir bir aciklamasi.

Konuya hakim olunca yazmadan duramadım 😁 ben meriç keskin i daha instagram yokken twiter dan takip ederdim, 2013 falan yıl 😁 o zaman da bana samimi gelirdi açıkçası, ha şimdi büyüdü etti yine öyle geliyor yalan yok, gdaha gwçen hatta masaj aleti önermiş, yazarm arada görür görmez bilmem.. sen yap aldırdın ne masaj aleti bundan mo fayda gördün? Diye de açıkça sordum, ses atmış; o yetmiyor sırf koruyup daha iyi olsun düye pilatese de başladım, bunla destekliyorum diye 🙄🙃 hani tatmin edici geldi, zaten linklere de çok bakmıyorum, iyi kötü gelir gider dengemi sağladıö bozmamak adına 🙃 ha derya balta konusunda da.. iyi bir gs taraftarı olarak senelerdir takip ettiğim futbolcular vardır, hani biliyorum kadını da o sebeple. Demiştim meriçle ne alaka diye, anlaşamayacakalrı çok belliydi bence, isabet olmış son durum😁

Meriçi aynı zamanlarda takip etmeye başlamışız, ya birçok önerdiği ürün için çoğu kişi gerçekten de “işe yaramadı, kötüydü” yorumu yapıyor. Mesela dişlerine işlem yaptırdığı için beyaz (işlemin adını bilmiyorum şuan🙈) ama diş beyazlatıcı öneriyor dkfkfkg zaten yarısı link olunca sıkılıyorum ben storylerine bakmıyorum çoğu zaman.

Derya, daha önce acunun Zeynep’e sonra da şeymaya yanaşmış ama kabul görmemiş diye okumuştum dkfkf ben Meriç sayesinde tanımıştım geçen yaz, biraz ünlü olmayı seven bi ablamız ama allahı var güzel, sağlam ürünler linkliyor dkfkfk

Ama niye küstüklerini merak ediyorum, yastıktan dolayı olmadığına eminim dkfkf

O ofsistimcidden Kırılmakta sonuna kadar haklısınız, yaptığı açıklama da bunu değiştirmez. Siz kompleksi değil demişsiniz ancak belki de tam tersi öyledir.

Partinin yapıldığı mekanı, içeriğini veya konseptini basit bulursunuz diye de çağırmamış olabilir mi? Anladığım kadarıyla sizin kendisine göre daha lüks tercihleriniz var, doğum gününüze gelememesini de düşünürsek, size o parti ortamının eksik geleceğini düşünmüş olabilir. Tabi bu sizi "yakın arkadaş" olarak çağırmaması için neden olmamalı.

Ne olursa olsun, her zaman yanında olmuşsunuz, belliki ona hiç kendisini ezik hissedeceği şekilde davranmamışsınız. Maalesef yinede bazı insanlar içten içe kendini bu duruma sokuyor. Yine de hak etmemişsiniz bu davranışı.

Ben olsam mesafemi koyardım, düğün vakti gelince de eğer gidiceksem tam tersi kendime yakışır şekilde süslenir gider selam verir, tebrik eder, takımı takar ve mümkünse oturmadan hemen giderdim.

alkol sigara ortamı valla o yüzden çağırmadım rahatsız olursun diye yazmış ay bak simdiye kadar takı makı diyordum ama gerçekten sinirlendim yani
Alkol sigara ortamı varsa da insan incelik yapar sorar gelip gelmeyeceğine sen karar verirsin. Insanlar çok tuhaf gerçekten. Ben olsam ben de üzülürdüm. Hatta kendimi tutamaz söylerdim kırıldım diye. Siz nasıl tutuyorsunuz kendinizi? 😁

Alkol sigara ortamı varsa da insan incelik yapar sorar gelip gelmeyeceğine sen karar verirsin. Insanlar çok tuhaf gerçekten. Ben olsam ben de üzülürdüm. Hatta kendimi tutamaz söylerdim kırıldım diye. Siz nasıl tutuyorsunuz kendinizi? 😁
ay bilmiyorum benim böyle bir özelliğim oluştu önceden kendimi yırtar söylerdim amiyane tabirle artık kaşarlaştım direk mesafemi koyup geçiyorum umursamıyorum

bir influencer gıybeti daha umranto alnına naptırmış burnu aaaşşşırı güzel olmuş

O ofsistimcidden Kırılmakta sonuna kadar haklısınız, yaptığı açıklama da bunu değiştirmez. Siz kompleksi değil demişsiniz ancak belki de tam tersi öyledir.

Partinin yapıldığı mekanı, içeriğini veya konseptini basit bulursunuz diye de çağırmamış olabilir mi? Anladığım kadarıyla sizin kendisine göre daha lüks tercihleriniz var, doğum gününüze gelememesini de düşünürsek, size o parti ortamının eksik geleceğini düşünmüş olabilir. Tabi bu sizi "yakın arkadaş" olarak çağırmaması için neden olmamalı.

Ne olursa olsun, her zaman yanında olmuşsunuz, belliki ona hiç kendisini ezik hissedeceği şekilde davranmamışsınız. Maalesef yinede bazı insanlar içten içe kendini bu duruma sokuyor. Yine de hak etmemişsiniz bu davranışı.

Ben olsam mesafemi koyardım, düğün vakti gelince de eğer gidiceksem tam tersi kendime yakışır şekilde süslenir gider selam verir, tebrik eder, takımı takar ve mümkünse oturmadan hemen giderdim.
ya evet sanmıyorum hissettirdiğimi ama belki de hissettirmişimdir ama bilerek asla yapmadım yaptıysam da. böyle şeylerde tek taraflı yanlış olduğuna inanmıyorum demek ki bir noktada uyuşmamaya başladık ya da beni o yakınlıkta görmedi muhtemelen ikimizinde davranışlarında problem vardır. ne olursa olsun hukukumuzdan ötürü sormalıydı o da onun eşekliği olsun. düğün konusunda kıyafeti düşünüyorum normalde şık bir elbise almıştım onu giymem herhalde ama gideceğim takımı takacağım çıkacağım.

Meriçi aynı zamanlarda takip etmeye başlamışız, ya birçok önerdiği ürün için çoğu kişi gerçekten de “işe yaramadı, kötüydü” yorumu yapıyor. Mesela dişlerine işlem yaptırdığı için beyaz (işlemin adını bilmiyorum şuan🙈) ama diş beyazlatıcı öneriyor dkfkfkg zaten yarısı link olunca sıkılıyorum ben storylerine bakmıyorum çoğu zaman.

Derya, daha önce acunun Zeynep’e sonra da şeymaya yanaşmış ama kabul görmemiş diye okumuştum dkfkf ben Meriç sayesinde tanımıştım geçen yaz, biraz ünlü olmayı seven bi ablamız ama allahı var güzel, sağlam ürünler linkliyor dkfkfk

Ama niye küstüklerini merak ediyorum, yastıktan dolayı olmadığına eminim dkfkf
allahtan param yokta tuzaklara düşmüyorum 🥲 deryayı da takip etmiyorum ama tam olarak söylediğinz gibi geliyoe bana da. Ya link olayından bağımsız metiç cidden samimi nir kız, anladıysa karşı tarafın niyetini uzaklaşmıştır zaten çok farklılar o kadınla, baktı kızla zaten yakın değil derya da açığını alenen söyledi sanırım.

Kepçe kulak, göz altı, burun üçlüsünü yaotrdı 😁
alnını da yaptırmış baksana burnuna bayıldım ya maşallah ameliyat olmaktan çok korkmasam burnumu yaptırırdım bu adama 😅

Eklentiler

• IMG_0898.png
    IMG_0898.png
    555,7 KB · Görüntüleme: 276
alnını da yaptırmış baksana burnuna bayıldım ya maşallah ameliyat olmaktan çok korkmasam burnumu yaptırırdım bu adama 😅
Aa evet yeni dikkatimi çekti, ay niye ki ya? Neler yapıyorlar demek alın çıkık olunca daha mı güzel oluyor acaba? Yapan kişiyi bilmiyorum ben de iyi bir uzman mı? Korkulacak bir şey yok diyip duruyor ama imkan varda neden olmasın, yüzü çok değiştiriyor burun estetiği

Aa evet yeni dikkatimi çekti, ay niye ki ya? Neler yapıyorlar demek alın çıkık olunca daha mı güzel oluyor acaba? Yapan kişiyi bilmiyorum ben de iyi bir uzman mı? Korkulacak bir şey yok diyip duruyor ama imkan varda neden olmasın, yüzü çok değiştiriyor burun estetiği
evet çok iyi bir cerrah. alnı çökmüş galiba o yüzden yaptırmış uzak doğuda çok yapılan bir işlemmiş iyileştikten sonraki sonuçları da oldukça hoş duruyor. ben kesilmekten çok korkarım sezaryen korkulu rüyam diyebilirim normal doğum nasip eder inşallah Allah 🙏🏻😂

evet çok iyi bir cerrah. alnı çökmüş galiba o yüzden yaptırmış uzak doğuda çok yapılan bir işlemmiş iyileştikten sonraki sonuçları da oldukça hoş duruyor. ben kesilmekten çok korkarım sezaryen korkulu rüyam diyebilirim normal doğum nasip eder inşallah Allah 🙏🏻😂
Ay çok ilginç, güzellik algısı ne değişken.. hayrlısıyla inşlh istediğniz gibi bir doğumunuz olur 🤲🏻

Ağlama duvarıymışsın.
Maalesef bu .
Bazı insanlar hayatlarında birini tutar ona bütün sıkıntılarını dertlerini anlatır durur ama böyle bir şey olunca da yok sayar.
Diyelim ki arkadasları süpriz yaptı.
Sen yazmışsın ona orda sana kusura bakma canım ya benimde haberim yoktu diye yazabilir bunda bir şey yok değil mi.
Ben böyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
Bilerek çağırmamış.
Kesinlikle mesafe koy .
Yarın hayatında kötü bir şey olunca seni arayıp ağlanıcak .
Böyle bir şeye izin verme.
Bu düğün telaşı ne oluyoruz yani herkes de bu bahaneyi sunuyor sanki bana prens Harry ile evleniyorlar bir afra tafra yakın arkadaşları kırıyorlar falan .
Boşver canım ya üzülme değmez gercek yüzünü göstermiş.

allahtan param yokta tuzaklara düşmüyorum 🥲 deryayı da takip etmiyorum ama tam olarak söylediğinz gibi geliyoe bana da. Ya link olayından bağımsız metiç cidden samimi nir kız, anladıysa karşı tarafın niyetini uzaklaşmıştır zaten çok farklılar o kadınla, baktı kızla zaten yakın değil derya da açığını alenen söyledi sanırım.

Ben temizlik malzemelerini alıyorum Derya’nın önerdiği, hakikaten söylediği gibi çıkıyor, diğer ürünlerde. bence meriçi taklit ediyor olması rahatsız etmiştir meriçi, Allah var özgün kadın

Böyle bir durumda ben hayatta düğününe gitmezdim . Zamanında bana takı takmışsada biriyle göndertir hamileyim kalabalıkta duramadığım için gelmiyorum derdim . O düğüne gitmek benim için yüzsüzlük olurdu .

Eski yakın arkadaşım olurdu. Ve bende sizin gibi ondan açıklama beklerdim. Ama açıklamaları daha da betermiş. Yahu zamanında zaten beraber meyhane için yer bakmışsınız. Muhabbeti bile geçmiş. Teklifini et gelip gelmeme kararı karşındakine kalsın Kaldı ki her giden içmek zorunda da değil ki. Çok ayıp etmiş. Ben olsam düğününe bile gitmem. Takımı bir kahve içerken verir bir daha da görüşmezdim. Bunlar benim için önemli. En zor zamanlarında yanında olduğum kişi en mutlu gününde beni davet etmiyorsa benim için biter. Sıradan arkadaş değilsiniz ki nikah şahidi olacak kadar yakınsınız.

Back