Ben kendimden örnek vereyim. Ben de yakın arkadaşımı üzülerek (farklı şehirde olan) nikahıma davet etmedim. Çünkü ortam müsait olmadığını anlatmama ragmen israrla annesini de getirmek istedi ve kayınvalidemin (hiç tanışmadılar) evinde kalmak istedi annesi ile. Oysa kayınpederim onları otelde ağırlayacaktı. Arkadaşımsa ısrarla onların evinde kalacağız diye tutturdu. Müsait olmadığını anlatmama rağmen kabul etmedi. Ayrıca arkadaşım reiki ile falan ilgileniyor ve çok boşboğaz biri hastalıkların evrene enerji gönderip kişilerin kendilerinin çağırdığını söylüyor. Kayınpederimin akciğer kanseri olması hakkında bir sürü bu nevi yorum yaptı "onların yanında bunları söyleme" dedim ama "ne var bunda, evrene gönderdiği enerji yüzünden kanser olmuş, bilmiyordur bunu öğrenmeli" diyor. Kayınpederim de böyle şeylere çok sinirlenir. Çağırmadım. Bir süre küstü bana haklı olarak ama sonra barıştık. Yani siz de bilmeden onun istemediği bir şeyde ısrar etmiş olabilir misiniz? O geliyor aklıma plansız bir sürpriz olamaz dediğiniz için.