yakın arkadaşım bekarlığa vedaya beni çağırmadı

Benim de çok çok yakın sandığım bir arkadaşım nişanıma katılmamıştı. Nişan sabahı mesaj attım gelecek misin diye bahane buldu gelmedi. Sonra da tebrik bile etmedi. Dost kara günde değil iyi günde de belli olurmuş.
Ben sizin yerinizde olsam tebrik bile etmezdim

Kanki bekarliga veda yapiyorum alkollu sigarali ortam olacak haberin olsun rahatsiz olur musun bilmiyorum ama mutlaka bekliyorum olmadi az takilir cikarsin seni yanimda gormekten mutluluk duyarim diyememis mi yani
Ben olsam dugune bile gitmem
Ceyrek ne kadar? 2400 mu? Atarim ibanina aciklamaya da "dügün takisi." Yazar gecerim

alnını da yaptırmış baksana burnuna bayıldım ya maşallah ameliyat olmaktan çok korkmasam burnumu yaptırırdım bu adama
Ya ne boş beleş insanlar kim diye baktım kadar estetik yapıp instagramda garip garip yüzü gözü kaymış kocaman ağız VS filtreli videolar koymuşlar. E niye yapıyorlar o zaman

Ya ne boş beleş insanlar kim diye baktım kadar estetik yapıp instagramda garip garip yüzü gözü kaymış kocaman ağız VS filtreli videolar koymuşlar. E niye yapıyorlar o zaman
ya herkes nasıl mutluysa öyle olsun iyi hisseden yaptırsın bence estetik candır kırışıklarım baş göstermeye başladığımda botoksçuyla kanki olurum

ay demek ki arkadaşlığımı haketmiyo çok da üzemem kendimi. bu takı mevzusunda da götürür veririm bunlar borçtur bence sonra sen sağ ben selamet
Takıyı iban isteyip atın. İban yollamazsa onu bile atmayın. Ben bana kazık atan birine aynen bunu yaptım. O bana taktı diye iban ile yollamayı çözüm buldum

Ya kadinin konusunu sabote etmeseniz mi artik

Ben kendimden örnek vereyim. Ben de yakın arkadaşımı üzülerek (farklı şehirde olan) nikahıma davet etmedim. Çünkü ortam müsait olmadığını anlatmama ragmen israrla annesini de getirmek istedi ve kayınvalidemin (hiç tanışmadılar) evinde kalmak istedi annesi ile. Oysa kayınpederim onları otelde ağırlayacaktı. Arkadaşımsa ısrarla onların evinde kalacağız diye tutturdu. Müsait olmadığını anlatmama rağmen kabul etmedi. Ayrıca arkadaşım reiki ile falan ilgileniyor ve çok boşboğaz biri hastalıkların evrene enerji gönderip kişilerin kendilerinin çağırdığını söylüyor. Kayınpederimin akciğer kanseri olması hakkında bir sürü bu nevi yorum yaptı "onların yanında bunları söyleme" dedim ama "ne var bunda, evrene gönderdiği enerji yüzünden kanser olmuş, bilmiyordur bunu öğrenmeli" diyor. Kayınpederim de böyle şeylere çok sinirlenir. Çağırmadım. Bir süre küstü bana haklı olarak ama sonra barıştık. Yani siz de bilmeden onun istemediği bir şeyde ısrar etmiş olabilir misiniz? O geliyor aklıma plansız bir sürpriz olamaz dediğiniz için.

Basbaya satmış sizi.insanlar nankördür zaten.şaşırtıcı değil, üzülmeniz de normal.ilişki kesme sebebi.hep paylaştığı konular da büyük ihtimal olumsuz konulardır.sizi kötü gününde kullanmış, mutlu gününe başkalarını çağırmış.nasıl bir arkadaş grubu ki en yakın arkqdaşı ekarte ediyor.bak sen.diğer atkadaşlar nererden ne bahaneler bulmuşlar şaşkınlıklar içindeyim.

Üzgünüm ama yakın arkadaşı değilmişsiniz demekki. Katılmayacağını düşünerek hareket edemez,buna karar verecek olan sensin.
Ayrıca o telaştan insan yakın arkadaşıysa söylemeyi de unutmaz hadi diyelim unuttu ani gelişti olay,o zaman fotoğrafı siz görünce direkt bir açıklama yapardı.
İnsanlar sevdiklerini kırmaktan ve kaybetmekten çekinir,çekinmiyorsa önemsemiyordur ya da sessizce oturup nasılsa gitmeyeceğini düşünüyordur.
Bu kırgınlığı ona söyle ve düğününe gitme,ben gitmezdim.

meriçin bayan olması dışında bir sorun yok

Diyelim ki arkadaşları sürpriz yaptı ya da mekan alkollüydü ve siz de hamile olduğunuz için çağırmadı ama en azından arayıp izah etmesi gerekirdi. Ben bu konuda yapılacak hiçbir açıklamayı gerçekçi bulmazdım ve o kişide yakın arkadaşım olmazdı.

Yakın degılmıs demek ki

Lütfen o kişi ile bütün iletişimi kestiğinizi söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…