- 10 Ocak 2022
- 2.985
- 5.920
- 88
- Konu Sahibi ofsistimcidden
-
Ya ne boş beleş insanlar kim diye baktım kadar estetik yapıp instagramda garip garip yüzü gözü kaymış kocaman ağız VS filtreli videolar koymuşlar. E niye yapıyorlar o zamanalnını da yaptırmış baksana burnuna bayıldım ya maşallah ameliyat olmaktan çok korkmasam burnumu yaptırırdım bu adama
ya herkes nasıl mutluysa öyle olsun iyi hisseden yaptırsın bence estetik candır kırışıklarım baş göstermeye başladığımda botoksçuyla kanki olurumYa ne boş beleş insanlar kim diye baktım kadar estetik yapıp instagramda garip garip yüzü gözü kaymış kocaman ağız VS filtreli videolar koymuşlar. E niye yapıyorlar o zaman
Takıyı iban isteyip atın. İban yollamazsa onu bile atmayın. Ben bana kazık atan birine aynen bunu yaptım. O bana taktı diye iban ile yollamayı çözüm buldumay demek ki arkadaşlığımı haketmiyo çok da üzemem kendimi. bu takı mevzusunda da götürür veririm bunlar borçtur bence sonra sen sağ ben selamet
Ya estetik değil dediğim hem kendini beğenmeyip düzeltirip sonra yüzünü vücudunu videolarda şişirip yamultup videolar çekmesi absürtya herkes nasıl mutluysa öyle olsun iyi hisseden yaptırsın bence estetik candır kırışıklarım baş göstermeye başladığımda botoksçuyla kanki olurum
instagramın yok mu bebeğim keşfete düşüyorSiz bu bilgiyi nereden öğrendiniz yaayorumlarınızı okudum herkes her şeyi biliyor şok oldum
Ya kadinin konusunu sabote etmeseniz mi artikKonuya hakim olunca yazmadan duramadımben meriç keskin i daha instagram yokken twiter dan takip ederdim, 2013 falan yıl o zaman da bana samimi gelirdi açıkçası, ha şimdi büyüdü etti yine öyle geliyor yalan yok, gdaha gwçen hatta masaj aleti önermiş, yazarm arada görür görmez bilmem.. sen yap aldırdın ne masaj aleti bundan mo fayda gördün? Diye de açıkça sordum, ses atmış; o yetmiyor sırf koruyup daha iyi olsun düye pilatese de başladım, bunla destekliyorum diye hani tatmin edici geldi, zaten linklere de çok bakmıyorum, iyi kötü gelir gider dengemi sağladıö bozmamak adına ha derya balta konusunda da.. iyi bir gs taraftarı olarak senelerdir takip ettiğim futbolcular vardır, hani biliyorum kadını da o sebeple. Demiştim meriçle ne alaka diye, anlaşamayacakalrı çok belliydi bence, isabet olmış son durum
teşekkür ederim ama benim için kapandı konu zaten o yüzden rahatsız olmadımYa kadinin konusunu sabote etmeseniz mi artik
Basbaya satmış sizi.insanlar nankördür zaten.şaşırtıcı değil, üzülmeniz de normal.ilişki kesme sebebi.hep paylaştığı konular da büyük ihtimal olumsuz konulardır.sizi kötü gününde kullanmış, mutlu gününe başkalarını çağırmış.nasıl bir arkadaş grubu ki en yakın arkqdaşı ekarte ediyor.bak sen.diğer atkadaşlar nererden ne bahaneler bulmuşlar şaşkınlıklar içindeyim.merhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.
meriçin bayan olması dışında bir sorun yokben buradaki dedikoduya hakimim günlük hayattaki kızsal dedikodu kotamı dolduruyorum siz Alaçatı'ya kadar dedikoduya hakimsiniz yorucu işler :)
güldüm vallahi meriç keskin kim ben de bilmiyorum yaguşugluysa baklavasever olarak dedikodu da severim
Hesabı varsa ibanina atın bence. Ben olsam gitmem üzerine cevapta vermemiş. Git gel yorulmana yazık.ay demek ki arkadaşlığımı haketmiyo çok da üzemem kendimi. bu takı mevzusunda da götürür veririm bunlar borçtur bence sonra sen sağ ben selamet
Yakın degılmıs demek kimerhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.
Lütfen o kişi ile bütün iletişimi kestiğinizi söyleyin.Üzülmeyin yakın zamanda benimde başıma geldi siz en azından çağırılmamissiniz beni kuafore çağırdılar kuaför çıkışı abiyem makyajım saçım eşyalarımla sigmayiz deyip yolun kenarında bırakıp gittiler beterin beteri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?