- 11 Nisan 2023
- 1.255
- 998
- 38
- Konu Sahibi ofsistimcidden
-
Öyleyse işler degisir teklif edecekti tercihi size bırakacaktıalkol sigara ortamı valla o yüzden çağırmadım rahatsız olursun diye yazmış ay bak simdiye kadar takı makı diyordum ama gerçekten sinirlendim yani
evet hayatımdan çıkartacağım kesin ama takısını veririm ya çok güzel süslenir girer çıkarım ya tayt tişört gider girer çıkarım henüz karar vermedim o günki ruh halime bağlı, çok da önemli değil ya hamileliğin en güzel yanı bu insanı biraz umursamaz yapıyo normalde buna daha çok üzülürdüm.Verdiği cevaba bakarsak sürpriz degilmis demekki. Sanırım o size takı taktı borc diye düşünüyorsunuz dogru muyum?
doğrusu oydu ama amann bana kıymet vermeyeni düşünüp kendimi üzemem bir hatam olmadığını biliyorum o sebeple kendi kaybederÖyleyse işler degisir teklif edecekti tercihi size bırakacaktı
İster istemez üzülür insan tabi ama illa o takı borç mecbur takıcam derseniz evet bu düsündügünüz cok iyi olur tayt kombin yapın hiç süslenmeyin salona girdiginiz gibi takısını takıp cıkın, aynı memlekette baska storyler cekin paylasın gezin tozun.evet hayatımdan çıkartacağım kesin ama takısını veririm ya çok güzel süslenir girer çıkarım ya tayt tişört gider girer çıkarım henüz karar vermedim o günki ruh halime bağlı, çok da önemli değil ya hamileliğin en güzel yanı bu insanı biraz umursamaz yapıyo normalde buna daha çok üzülürdüm.
ben altında kalamam hiçbir şeyin diye götürür veririm sonra sen sağ ben selamet. yaşım küçükken böyle şeylerden daha çok etkileniyordum üstüne günlerce düşünüyordum ama artık o kadar uzun süreli etkilenmiyorum. eskiden kendimi paralardım kırıldığımı anlatmak için duysun diye bağıra bağıra anlatırdım kendimi insanlara. sonra fark ettim ki gerek yok seni seven insanlara kırgınlığını anlatmak için bazen konuşmana bile gerek yokİster istemez üzülür insan tabi ama illa o takı borç mecbur takıcam derseniz evet bu düsündügünüz cok iyi olur tayt kombin yapın hiç süslenmeyin salona girdiginiz gibi takısını takıp cıkın, aynı memlekette baska storyler cekin paylasın gezin tozun.
Tek yakın arkadaşı yada arkadaş grubu siz değilsiniz demekki. Hamileymişsiniz de sizi alkollü sigaralı ortama niye çağırsınlar ki? Ben kötü düşünmezdim ama siz bilirsiniz?merhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.
Bencede sence bebekkkiiiimmmmdoğrusu oydu ama amann bana kıymet vermeyeni düşünüp kendimi üzemem bir hatam olmadığını biliyorum o sebeple kendi kaybeder
Ya partnerine gıcık oluyorum artıkben deryayı takip etmediğim için bilmiyorum engin bilgin beni çok etkiledi seninle düzenli magazin konuşmak isterim aydhdhd bu arada jess molho aşırı hot bi adam programının adı ne izlerim
1.arkadaşları sürpriz yapmış ilabilirmerhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.
yok baya çağırmamış o sebeple 3 hayırla uğurluyoruz adadan arkadaşı1.arkadaşları sürpriz yapmış ilabilir
2.fazla alıngan olabilirsiniz malum hormonlar
3.benim yakın arkadaşım böyle bir plana beni dahil etmezse arayı açardım
4.kendisi size açıklasın sakın sormayın ayrıca çok güzel olmuşsun falanda yazmazdım ben
katılıyorum böyle insanlardan nefret, hiç tahammülüm yok yani.Madem ortamdan rahatsız olacağını düşündü sen de düğünü için aynı şeyi kullan hamileyimya kalabalık ortam rahatsız ediyor diyip gitme anlasın takı borcun varsa gönder bitsin gitsin
O zaten evlendikten sonra mesafe koyacak biriymiş şimdiden belli etti ama sorun yaşayınca yine seni arayıp dert anlatmak isteyince destek olmaya çalışmayın yetti artık böyle insanlardan nefret…
bu olaydan sonra ben olmam da kimin olacağı beni hiç ilgilendirmezNikâh şahitliğini kim yapacak bu kızın ?
merhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.
Siz de ona veda edin. Ceyrek bile takmam. 200 tl takin gitsin. Degersiz oldugunu oyle hissettirim valla.benim için baya ciddi bitti ya çünkü ben yorum attıktan sonra story attı cevap vermedi ahdhdhdj NOW LISTENING MÜSLÜM GÜRSES SAHTE DOSTLARIM
Yarabbim bu ne detaylar.. çok boş tipler bunlar kızlar instagrama baktım ebelek şebelek video çeken tipler açmadım bile fazla gülen abartı fotolar. ..... Ben de dinlenmek için boş wattpad kitapları okuyorum sizde bunla mı dinleniyorsunuz?
Benim aklıma ilk bir grup tarafından süepriz yapıldığı geldi. Kuzenime böyle yapmıştık biz de diye mi bilmem ama çok olası bemce bu. Ha sizin msjınza ya da o paylaşımlara bunun sürpriz olduğunu söyler miydi öyle olsa? Bence söylerdi evet, o da var.. öğrenin önce ayrıntısını, hamilesiniz diye de olsa nezaketen çağırmalıydı çünkü siz tercih etmeseniz bilemerhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?