yakın arkadaşım bekarlığa vedaya beni çağırmadı

alkol sigara ortamı valla o yüzden çağırmadım rahatsız olursun diye yazmış ay bak simdiye kadar takı makı diyordum ama gerçekten sinirlendim yani
Öyleyse işler degisir teklif edecekti tercihi size bırakacaktı

Verdiği cevaba bakarsak sürpriz degilmis demekki. Sanırım o size takı taktı borc diye düşünüyorsunuz dogru muyum?

Verdiği cevaba bakarsak sürpriz degilmis demekki. Sanırım o size takı taktı borc diye düşünüyorsunuz dogru muyum?
evet hayatımdan çıkartacağım kesin ama takısını veririm ya çok güzel süslenir girer çıkarım ya tayt tişört gider girer çıkarım henüz karar vermedim o günki ruh halime bağlı, çok da önemli değil ya hamileliğin en güzel yanı bu insanı biraz umursamaz yapıyo normalde buna daha çok üzülürdüm.

İster istemez üzülür insan tabi ama illa o takı borç mecbur takıcam derseniz evet bu düsündügünüz cok iyi olur tayt kombin yapın hiç süslenmeyin salona girdiginiz gibi takısını takıp cıkın, aynı memlekette baska storyler cekin paylasın gezin tozun.

ben altında kalamam hiçbir şeyin diye götürür veririm sonra sen sağ ben selamet. yaşım küçükken böyle şeylerden daha çok etkileniyordum üstüne günlerce düşünüyordum ama artık o kadar uzun süreli etkilenmiyorum. eskiden kendimi paralardım kırıldığımı anlatmak için duysun diye bağıra bağıra anlatırdım kendimi insanlara. sonra fark ettim ki gerek yok seni seven insanlara kırgınlığını anlatmak için bazen konuşmana bile gerek yok ona kendimi göstermek için bir şeyler paylaşmaya da gerek yok eğer iyi bir arkadaş olduğundan eminsen zaten onun seni arayacağı keşke yapmasaydım diyeceği an gelecektir. keep calm and remember karma is a bitch

Tek yakın arkadaşı yada arkadaş grubu siz değilsiniz demekki. Hamileymişsiniz de sizi alkollü sigaralı ortama niye çağırsınlar ki? Ben kötü düşünmezdim ama siz bilirsiniz?

ben deryayı takip etmediğim için bilmiyorum engin bilgin beni çok etkiledi seninle düzenli magazin konuşmak isterim aydhdhd bu arada jess molho aşırı hot bi adam programının adı ne izlerim
Ya partnerine gıcık oluyorum artık

1.arkadaşları sürpriz yapmış ilabilir
2.fazla alıngan olabilirsiniz malum hormonlar
3.benim yakın arkadaşım böyle bir plana beni dahil etmezse arayı açardım
4.kendisi size açıklasın sakın sormayın ayrıca çok güzel olmuşsun falanda yazmazdım ben

Madem ortamdan rahatsız olacağını düşündü sen de düğünü için aynı şeyi kullan hamileyimya kalabalık ortam rahatsız ediyor diyip gitme anlasın takı borcun varsa gönder bitsin gitsin
O zaten evlendikten sonra mesafe koyacak biriymiş şimdiden belli etti ama sorun yaşayınca yine seni arayıp dert anlatmak isteyince destek olmaya çalışmayın yetti artık böyle insanlardan nefret…

yok baya çağırmamış o sebeple 3 hayırla uğurluyoruz adadan arkadaşı

katılıyorum böyle insanlardan nefret, hiç tahammülüm yok yani.

Bekarliga vedayi genelde gelinin yakın arkadaşları yapar bizde yapıyoruz bu hafta ama gelinin haberi yok sürpriz ve çok iki yakın arkadaşı daha var onları sevmediğimiz için cagirmiyoruz kızın haberi yoktur belkide. Bide o arkadaş ortamı farklıdır siz farklisinizdir

benim için baya ciddi bitti ya çünkü ben yorum attıktan sonra story attı cevap vermedi ahdhdhdj NOW LISTENING MÜSLÜM GÜRSES SAHTE DOSTLARIM
Siz de ona veda edin. Ceyrek bile takmam. 200 tl takin gitsin. Degersiz oldugunu oyle hissettirim valla.

E kitap okuyorum ben fırsat buldukça, telefonda da Instagram 15 dk süreye ayarlı, 15 dk da böyle boş şeylere bakıyorum

Benim aklıma ilk bir grup tarafından süepriz yapıldığı geldi. Kuzenime böyle yapmıştık biz de diye mi bilmem ama çok olası bemce bu. Ha sizin msjınza ya da o paylaşımlara bunun sürpriz olduğunu söyler miydi öyle olsa? Bence söylerdi evet, o da var.. öğrenin önce ayrıntısını, hamilesiniz diye de olsa nezaketen çağırmalıydı çünkü siz tercih etmeseniz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…