• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın arkadaşım bekarlığa vedaya beni çağırmadı

Empati kuruyorum. Bana sürpriz bekarlığa veda yapılmış olsa, en yakin arkadasim yorum yapınca hemen arardim. Surpriz oldu ben organize etmemistim sakin yanlis anlama diye.

Partiyi organize eden arkadaşlarının yerinde olsaydım da her arkadaşımin yakin arkadaşını tanıyorum. Ismen bile olsa taniyorum. Ulaşır onlari da davet eder 2. bir sürpriz yapardım.
benim için baya ciddi bitti ya çünkü ben yorum attıktan sonra story attı cevap vermedi ahdhdhdj NOW LISTENING MÜSLÜM GÜRSES SAHTE DOSTLARIM

Siz yakın arkadaşız demişsiniz ama daha kendiniz aa nasıl oldu bu parti sürpriz miydi bilsem ben de gelirdim vs gibi bir soru sormamışsınız.
Yakın arkadaş-em yakın arkadaş- bunu sorabilir bence.
Bir şeyi de mahvetmez yani.
İçimdekini söyleyemeyeceksem nasıl yakın arkadaşım olsun.
Bu kadar da naif düşünmeyin hem kırıldıysanız önce durumu anlamaya çalışın sonra düşündüğünüz gibi ise içinizdekileri söyleyin gitsin.
Eğer düşündüğünüz gibi ise “Vay arkadaşım bunu dedi çok üzüldüm düğünüme kötü bir ruh hali ile girdim” demez zaten karşınızdaki.

sizi düşünmesi ile alakası olduğunu sanmıyorum. alkollüyse vs gelmezsen alınmam sonuçta alkollü bi mekan hamilesin diyip yine de davet etmeliydi. sonuçta aklınız fikriniz var o nezaketen en azından davet etmeliydi. sanırım düğüne de ben gitmezdim ya görüşmeyi de kesebilirdim.

Ayıp etmiş gerçekten.
Sürpriz bile olsa siz yorum yaptıktan sonra arayıp söyleyebilirdi.
Bence bir süre aramayın storylerine de bakmayın.

Anlamadım sosyo-ekonomik farklılıklardan dolayı mı dünyalarınız farklılaşıp paylaşımlarınız azaldı? Sebep buysa çok saçma. Yani yakın arkadaşlarımla oturup takılarımızı, konakladığımız otellerin lükslüğünü zaten konuşmayız.
hayır canım olur mu tabiki bunları konuşmuyoruz ama örneğin doğum günümde kutlama yapılacak yeri ona göre ayarlayamıyorum eşim davet etmişti onları da ve doğum günlerimizde gittiğimiz yerde herkes kendi hesabını öder son doğum günüme gelmedi eşimde sever onları düğün sürecinde çok masraf oluyor bizde aynısını yaşadık gelin lütfen sonra ödeşiriz vs demiş ama kötü hissederiz diye gelmediler. daha sonra bizi evlerinde ağırladılar kutladık ama üzülmüştü gelemeyince. bazı bu gibi farklar oluştu eskiye göre.

Siz yakın arkadaşız demişsiniz ama daha kendiniz aa nasıl oldu bu parti sürpriz miydi bilsem ben de gelirdim vs gibi bir soru sormamışsınız.
Yakın arkadaş-em yakın arkadaş- bunu sorabilir bence.
Bir şeyi de mahvetmez yani.
İçimdekini söyleyemeyeceksem nasıl yakın arkadaşım olsun.
Bu kadar da naif düşünmeyin hem kırıldıysanız önce durumu anlamaya çalışın sonra düşündüğünüz gibi ise içinizdekileri söyleyin gitsin.
Eğer düşündüğünüz gibi ise “Vay arkadaşım bunu dedi çok üzüldüm düğünüme kötü bir ruh hali ile girdim” demez zaten karşınızdaki.
yani doğru öyle de diyebilirdim önce bi bakalım ne diyecek sonra ona göre sitemimi söyler naşlarım. özel günlerde sitemi dile getirme taraftarı değilim ya ben bilmiyorum bir iki gün beklemenin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum

Üstüne üstlük mesajınıza cevap da vermemiş vay arkadas adamdaki cesarete bak çeyrekten oldu m.l gibi. Ben olsam asla görüşmez, düğününe de gitmezdim. Siz şimdi bunları kafaniza takmayın, hamilesiniz. Stresi hisseder kolik olur
ay demek ki arkadaşlığımı haketmiyo çok da üzemem kendimi. bu takı mevzusunda da götürür veririm bunlar borçtur bence sonra sen sağ ben selamet

hayır canım olur mu tabiki bunları konuşmuyoruz ama örneğin doğum günümde kutlama yapılacak yeri ona göre ayarlayamıyorum eşim davet etmişti onları da ve doğum günlerimizde gittiğimiz yerde herkes kendi hesabını öder son doğum günüme gelmedi eşimde sever onları düğün sürecinde çok masraf oluyor bizde aynısını yaşadık gelin lütfen sonra ödeşiriz vs demiş ama kötü hissederiz diye gelmediler. daha sonra bizi evlerinde ağırladılar kutladık ama üzülmüştü gelemeyince. bazı bu gibi farklar oluştu eskiye göre.
Anladım... Ana konuya gelecek olursak ben olsam bozulurdum geçen de benzer bir konu açılmıştı hepimiz evlendik stres, heyecandan düşünememe filan hikaye her özel anımda en sevdiklerimi hep baş köşede ağırladım.

Anladım... Ana konuya gelecek olursak ben olsam bozulurdum geçen de benzer bir konu açılmıştı hepimiz evlendik stres, heyecandan düşünememe filan hikaye her özel anımda en sevdiklerimi hep baş köşede ağırladım.
ben de öyle valla. hamileyken bazı şeyleri ekstra tepki vererek abartabiliyoruz o yüzden tepkim normal mi diye sormak istedim burda. herkese verdiği kadar veririm kimse sonsuza kadar hayatımızda kalmak zorunda değil

yani doğru öyle de diyebilirdim önce bi bakalım ne diyecek sonra ona göre sitemimi söyler naşlarım. özel günlerde sitemi dile getirme taraftarı değilim ya ben bilmiyorum bir iki gün beklemenin kimseye zararı olmaz diye düşünüyorum
Sitem değil ki bu soru.
Sürpriz mi oldu güzel olmuş haberim olsa ben de gelirdim demek sitem olmuyor aslında ağız aramak olabilir.
Özel günlerde çağrılmayı beklemek,çağrılmayınca bozulmak varsa sitem de olabilir bu arada.
Adı üstünde sitem. Yakınma değil.

yolculuk yapabilir durumda olursam ben olacaktım ama bundan sonrası için başka bir şehre düğününe gider miyim sanmam. çünkü çok süslenmiş hazırlanmıştı sürpriz olduğunu sanmıyorum
Bence şu an kafanızda kurmak yerine uygun bir dille sorun neden davet edilmediğinizi.

Belki diğer arkadaşları supriz yapmıştır. Nikah şahidi olmasını isteyecek kadar yakınlar sonuçta.
yok balım baya süslenmiş püslenmiş ki story atmaya girecek kadar da ayık çağırılmamış 'yakın' arkadaşı mesaj atmış ona cevap vermiyo. birine sizi üzme hakkını bir kere verirseniz onun suçudur ikincisi sizin suçunuzdur ben de hiiiç kimsenin bana böyle davranmasına izin veremeyecek kadar kıymetliyim

Back