Yakı Mucizesi

Sizde kist falan varmı yada çocuğunuz varmı ilk çocuğunuzmu olacak işallah ben ikinci için çabalıyorum ve çok küçük bir çikolata kistim var oda hamile kalmamı engelliyo ama umudumu hoç yitmiycem bir taneyi veren yüce rabbim ikinciyide verir elbet
Ben de ikinci için uğraşıyorum:KK61:

"z_ipek, post: 38837861, member: 648899"]ben de ikinci için uğraşanlardanım :KK43:[/QUOTE]
Olmuyor yaaaa.bir de bunu denicem.adetten 3 gün sonra başlayıp 2 gün yapıştırıp yıkanıp yenilemeyi ďüşünüyorum.yani 4-5gün 2 yakı yapıştırıcam.doğru mu anlamışım canım?

Yok bak temizlendiğinin 3.günü yapıştırıp 3gün kalacak ben böyle okudum tekrar yapıştırmicm bidahaki aya iki kere yapıştıracm bu ay olmazsa herhangi bi tedavi görüyomusun z-ipek

klomen içtim canım başka bir şey yapmadım ovulasyon testi yaptım çaışma günleri için
inş gerek kalmaz ama mutlaka yakıyı deneyecem

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin rabbim önce olmayalara sonra büttttünnnn isteyenlere evlat nasip etsin benimde bu ay son olmasa adetimin 3.günü klomene başlicm işallllahhhh gerek kalmaz test yapmadınmı z_ipek işallah hayırlı haberlerimizide yazarız rabbim ne olur

amin güzel dualarınız için
hakkımızda hayırlısı olur inş rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın
henüz test yapmadım yarın sabah yapacağım eğer gelmezse
size de inş gerek kalmaz ilaç kullanmaya isminiz zeynep mi :)

Amin cnm yok zeynep dgl ismim birkaç nik girxim kaytolurken hepsi kullanılıyomuş rastgele zaynap girdim o da tuttu aaaaa yarını sabırsızlıkla bklcm ne olur test yapar yapmaz paylaş bizimle hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var rabbim hayırlısını versin cnm yaaaa

Kızlar sizde yakı yapıldaktan sonra uzayan akıntı oldumu hani yumurta çatlayınca olan akıntı, ben dün ovulasyon testinde çift çizgiyi net yakaladım ama o uzayan akıntıdan olmadı neden acaba ?

Zaynap ne yazık ki güzel haber veremiyorum biraz önce geldi benim kirmizilar :KK43: inş senden güzel haberler alırız artık bu ay da yakıyi test ederiz napalım

Hadi yaa hayırlısı nyplm bende cok umudum yok çünkü bütün adet belirtilrini yavaş yavaş yaşamaya başladm herşey ayın 23 veya 24 de belli olacak hayırlısı bklm

Herzaman öyle u,ayan akıntı olacak die bişey yok cadıprensesss bünyeyle alakalı işte çalışmalara devam

evli değilim öğrendiğim iyi oldu. çevremde çocuk sahip olamayan olursa tavsiye ederim

ben bu ay deneyecem bakalım..
regl sonrası yapıştırıp 3 gün kalacak onu çıkartıp tekrar takacam ve 3 gün daha kalacak değil mi?
gusul abdesti oluyormuş sanırım yakıyla çalışma sonrasında çıkarmama gerek yok öyleyse..
bilenler yardımcı olabilirler mi :)

ben bu ay deneyecem bakalım..
regl sonrası yapıştırıp 3 gün kalacak onu çıkartıp tekrar takacam ve 3 gün daha kalacak değil mi?
gusul abdesti oluyormuş sanırım yakıyla çalışma sonrasında çıkarmama gerek yok öyleyse..
bilenler yardımcı olabilirler mi :)
Canım, benim anladığım adetten 3 gün sonra yapıştırılıp 3-4 gün kalacağı.o_O

bel çektirmek derken? yakı ağrı yakısı mı?. adetin üçüncü günü mü bitiminin 3. günü mü? 3 gün tutsak sonrasında ilişkiye girsek olmuyor mu?

Cnm ya normalde salı günü adetim bitmesi gerekiyıdu ama bitmedi bu kez bitincemi çektiriym belimi
Evet canım bittikten 3 gün sonra çektir kac gün oldu sana?
bel çektirmek derken? yakı ağrı yakısı mı?. adetin üçüncü günü mü bitiminin 3. günü mü? 3 gün tutsak sonrasında ilişkiye girsek olmuyor mu?
Belde açıklık olunca bel yerine gelsin diye çekiliyor canım eskiler böyle hamile kalırmış şimdide çekenler var ama tecrübeli olması lazım, adet bittikten sonra 3. günü çekiliyo hemen yakı yapıştırılıyor bele 3 gün kalıyor belde, yakının yapıştırıldıgı gün ilişkiye başlayıp gün aşırı ilişki oluyor tam yumurtlama dönemine geldigi için yakıyi yapıştırıldıgı gün başlanması lazım ayrıca kalçanın altına yastık koyup bacak bacak üstüne atıp 1 saat kadar yatılması lazım sonra normal yatabilirsin ben böyle yaptım

X