Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar eve geldi, soramadım.
Ahhh neler oldu.
Yüzünü görünce sinirden tansiyonum yükseldi ve fenalaştım.
Acile gittik hemen; usg bakıldı, nts bağlandı, tansiyonum 15-9 çıktı.
Neredeyse yatıracaklardı, neyse ki bebeğim iyiymiş. Bebek streste gözükmüyor gayet normal dedi.
Panik atak geçmişin mi var dedi, biraz gerginim ondan oldu dedim doktora. Yarın kendi doktoruna bir git muayene ol bu durumu söyle dedi.
Şimdi evdeyiZ. Koltuğa uzandım, Gevşemeye çalışıyorum ama elimde değil. Çok gerginim.

Beni çok korkutuyorsun, ne yedin de böyle tansiyonun çıktı diye soruyor beyfendi. Ne yedim acaba!!!!
Konuşsam mı yüzüne vursam mı napsam!!!!

oyunun ismi LOL mü ?
oyunun ismi LOL mü??

Tansiyonunuz çıkmış bu halde hafiyelik falan yapmayin direk sorun

Yahu surda yazilanin gazina gelmeyin. Benim esimde crims oynuyor. Kizli erkekli wp gruplari var. Hatta arada acil yardim aramalarida geliyor. Eskiden dalga gecerdim ergen gibi oynadigin oyuna bak diye. Oynayan birkac kisiyle tanistirdi beni baya is guc coluk cocuk sahibi kodoman adamlar kadinlar oynuyor. Eh bu da onun hobisi. Bu oyunu oynayanlarin genelde gozu baska sey gormez zaten. Bana onu at bana asker gonder filan muhabbet budur.
Hic bosuna gerilip tansiyon cikip bebege zarar vermeyin. Bunu tansiyon yuzunden apar topar sezeryana alinan biri olarak söylüyorum.

Ben olsam direkt söylerim .. senin bu kadınla oyun oynadığını gördüm sonra da arama gecmişinde gördüğüm nunaranın o kadınaait olduğunu öğrendim hayırdır sen diye.. Allah bu oyunların belasını versin benim eşimde oynuyo cıldırcam kırıp atasım geliyo bilgisayar ı

Kendinizi sıkmak yerine eşinizle güzelce konuşun. Stres yapmayın lütfen. Oyundan konuşuyorlarmış zaten biliyormuşsunuz telefonda da oyunla ilgili konuşmuşlardır. İçinize atıp hastanelik etmeyin kendinizi. Ortada kötü bir şey yok ki. Hamilesiniz böyle şeyler için kendinizi sıkmayın.

Niye konuşmuyosunuz ki kendinize etmektense konuşun bi açıklaması vardır belki yani böyle dert etmek niye anlamadım ki ne var iki yetişkin insansınız ben olsam 1 dk tutamazdım içimde sabırlısınız valla

Telefon numarasi alacak asamaya nasil gelindi..
Nasil bir oyun anlamadim ama.numaralari gorunuyor mu
Sahsen benim midemi bulandirirdi konusmanin icerigi onemli olmazdi.

keşke direkt söyleseydin düşünmekten tansiyon çıkmış. Çok geçmiş olsun canım, bence önemli bir şey değil yani altından saçma salak bir şey çıkacak kesin oyunla ilgilidir. ama kadının niyetini bilemeyiz tabi. bence böyle içine atmaktansa söyle hatta sıcağı sıcağına söyle ki hazır seni öyle görüp panik olmuşken bilsin buna kendinin sebep olduğunu da ona göre ayağını denk alsinb

Sordum, tartıştık. Bağırıp çağırdım.
Ağzıma geleni saydım.
İnkar etmedi, direkt kabul etti.
Yanlış yaptım biliyorum sadece konuştuk, oyun hakkında öylesine.
Numarasını alıp ararken yanlış yaptığımın farkındaydım ama yaptım dedi. Meraktan aramışmıışşşş......
Eline telefonu aldı al bak siliyorum oyundaki herkesi oyunu vs dedi.
İçin rahat etmiyorsa senin yanında arayayım şimdi tekrar dedi.
Dedi de dedi......
Ne yapacağımı bilmiyorum!!!
Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum.

ben sizin önceki konunuzuda biliyorum ilk olarak yaptığım yorum eşiinizi normal karşılamak oldu çünkü benim sevgilimde oynuyor bunu boş vakitlerinde fakat gerçek hayattaki yakın arkadaşları ile giriyor oyundan böyle telefonlaşacak kadar yakın bi arkadaşlık kurduğunu görmedim kimseyle. Listesinede eklemiyor. Bence telefonlaşmaları hiç normal değil düşüncelerinize artık hak veriyorum. Eğer kocanızın içinde varsa istediğinizi yapın durduramazsınız önleyemezsiniz bugün oyunu siler eder o olmazsa yarın bir başkası olur hayatınızı bu şeyleri önleyerek mücadele vererek mi sürdüreceksiniz ve bebeğiniz var. sonuçta ikiside oyunu biliyor bilgi alışverişi yaptılar desek o da saçma yani bir oyun hakkındada on dakika konuşulur mu bilemiyorum. Kocanızında günahını almak istemiyorum belki gerçekten kötü bir niyet yoktur. Tekrar bu tarz davranışlarını görürseniz ayılıp bayılmak yerine soğukkanlılıkla restinizi çekin ona göre davransın

aynen oyun için saatlerce konuşunca normal buluyorsanız on dakikayı hepten normal karşışamanız lazım. sonuçta arkadaş çevresine pubgden tanıştığı birini daha katmış eşiniz.
eşinizin hiç kadın arkadaşı olmamalı mı yani?
evli kadınların da hiç normal erkek arkadaşı olmamalı mı? bunu kıskanmak bana bağnazca yobazca geldi.

Onlıne oyun dedıgınız hangısı
Gorumcemın eskı esı okey oynuyodu ve sonunda ordan buldugu bır kadın ıcın gorumcemden ayrıldı onunla evlendii sonra yıne o oyun yuzunden o evlendigı kadındanda ayrıldı
Hıc abartmıyorum durumu adam ordan sureklı kadın buluyordu
Bence gereksız evlı barklı adamne geregı var

Pubg oyunun adı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…