- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
oyunun ismi LOL mü??Kızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
Tansiyonunuz çıkmış bu halde hafiyelik falan yapmayin direk sorunKızlar eve geldi, soramadım.
Ahhh neler oldu.
Yüzünü görünce sinirden tansiyonum yükseldi ve fenalaştım.
Acile gittik hemen; usg bakıldı, nts bağlandı, tansiyonum 15-9 çıktı.
Neredeyse yatıracaklardı, neyse ki bebeğim iyiymiş. Bebek streste gözükmüyor gayet normal dedi.
Panik atak geçmişin mi var dedi, biraz gerginim ondan oldu dedim doktora. Yarın kendi doktoruna bir git muayene ol bu durumu söyle dedi.
Şimdi evdeyiZ. Koltuğa uzandım, Gevşemeye çalışıyorum ama elimde değil. Çok gerginim.
Beni çok korkutuyorsun, ne yedin de böyle tansiyonun çıktı diye soruyor beyfendi. Ne yedim acaba!!!!
Konuşsam mı yüzüne vursam mı napsam!!!!
Pubg canımoyunun ismi LOL mü ?
oyunun ismi LOL mü??
Arattır bence. Rezil olsun. Herkese duyuracagını bilsin. Önlerini kesmek lazım bunların..anonim takılmak hoşlarına gidiyor.Pubg canım
aynen oyun için saatlerce konuşunca normal buluyorsanız on dakikayı hepten normal karşışamanız lazım. sonuçta arkadaş çevresine pubgden tanıştığı birini daha katmış eşiniz.Oyun oynarken kulaklik kullaniyor herhalde esiniz dimi...Oyunda konusmalarina müsade ediyorsunuz telefona bu kadar buyuk tepki vermeniz su durumda yanlis... sadece oyun konuşulmuyordur herhalde oyun icinde hal hatırda soruluyordur... Siz sakin bir sekilde yaklaşın hakliyken sizi suçlu durumuna düşürmesin...
Pubg oyunun adı.Onlıne oyun dedıgınız hangısı
Gorumcemın eskı esı okey oynuyodu ve sonunda ordan buldugu bır kadın ıcın gorumcemden ayrıldı onunla evlendii sonra yıne o oyun yuzunden o evlendigı kadındanda ayrıldı
Hıc abartmıyorum durumu adam ordan sureklı kadın buluyordu
Bence gereksız evlı barklı adamne geregı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?