yakışıklı erkekler hakkında

Hahahahaahaha senin boyun kaç ki:)

var.
eşim.
harika bir fiziği var uzun boylu ve kaslı bi vücuda sahip yüzüde çok erkeksi ve hatları çok güzeldir.
çevremizdeki herkes abi ne fizik var sende de çok yakışıklısın felan derler..
bu güne kadar herhangi bi egom tavan davranışına rastlamadım..

bahsettiğimiz tarzda birini bulmuşsun sen demekki darısı başımıza inşallah

Ben genel olarak bazı bölgelerdeki (Türkiye, Ortadoğu vs.) erkeklerin beş para etmediğini düşünüyorum. Sahip oldukları kültür nedeniyle.
Önüne gelen kadına salya akıtmayı öğrenmiş ama kendi kız kardeşinin, kızının sevgilisi olunca o kızın ağzını burnunu kıran, ev işlerinin kadının görevi olduğunu düşünen, cinselliğin c sinden anlamayıp yatakta bu kadar kötü olduğu halde ağzından sözde yatak muhabbetlerini düşürmeyen görmemiş hanzolardan bahsediyoruz...
En eğitimlisinden, yontulmuşundan, en eğitimsizine, kırosuna kadar hepsi az ya da çok böyle.
Ama şu bir gerçek ki, yakışıklı erkeklerde kompleks daha az olduğu için bir tık daha çekilir oluyorlar.
Bir erkek ne kadar talep görüyorsa, ne kadar yakışıklı, zeki, başarılı (her alanda) ise o kadar az kompleksli oluyor, bu da ilişkilerine tabi ki yansıyor ve daha sağlıklı ilişkiler yaşıyor.

Eğer abuk subuk davranan bir erkeğe denk gelirseniz, bilin ki kendisini sevmiyor, kendisine güvenmiyor ve kendisinden buram buram bir özgüvensizlik akıyor demektir.

180 boy, esmer, ağır abi tipler... Bildiğin yerden bitme kırolar diyorsun=)

Çok iyi anlatmışsın yaaaa

180 boy, esmer, ağır abi tipler... Bildiğin yerden bitme kırolar diyorsun=)

"Yerden bitme kirolar" cikarimini nerden yaptın bilmiyorum ama aslında söylemek istediğim kenan imirzalioglunun bir iki üst modeli Gerçekten abartmiyorum, katalog çekimi mankenlik teklifi filan almıştı ayol gözlerimin önünde Ben onu daha 14 yaşında kapmistim ikimizde ileride böyle bir varlığa donusucegini tahmin edememistik aslında Sonrası hüsran sonrası yorgunluk sonrası bıkkınlık. O sebepten standart erkek herseydir candir. Yaşasın standart erkeklerdir

AYAKTA ALKISLIYORUM!!!!!!! COKKK UZUN ZAMANDIR ARA SIRA DUSUNDUGUM AMA ASLA CEVAP BULAMADIGIM BIR SORUNUN CEVABINI VERDİ SUAN BANA AY RESMEN AYDINLANDIM AYOL!!!! bazen suan ki sevgilimin malliklarindan çok bunaldigim zaman kendi kendime diyodum eskisi dünya yakisiklisiydi bir dediğimi iki etmezdi sorun cikarmazdi kolay kolay, bu niye böyle maşallah ne ozguven anami aglatiyo diyodum. Ay resmen tam tersiymis Ya. Çok mantıklı vallahi yuzyilin tespiti gözümde an itibariyle. Gerçekten dusununce şimdiki sırf kendi egosunu tatmin etmek için bazen ille bi YOK HAYIR der sonra karar degistirirse değiştirir ay illa herseye yorum yapıcak yedi beni zaten nefret ettim resmen. tabi ki söylediğin gibi çok doğru. Çok yakisiklisini da bunyem kaldirmiyor. Bu ikilem ömür boyu beni yer

Ya öyle esmer, boy da 180, Kenan İmirzalıoğlu stayla bana çok itici ve kıro geldi, 180 boy da erkek için pek bi kısa zaten, o yüzden öyle dedim=D
Şöyle bi şeyler versek almaz mısın? =D Ben adama bakarken bile bana bi haller oldu valla. Eşoleşek nasıl taş ötesi=D

Eklentiler

• ©-franz-fleissner-10.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 240
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…