- 3 Nisan 2014
- 36.111
- 147.211
- 798
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Okulun bana dediği okul kendi dershanesini kuracakmis çalışmaları başlamış.canım kız lisesi olmasından mütevellit bende olumlu bakmadım ama diğeri uzaklık açısından eksi. bunun 11 ve 12.sınıfı var daha ileriye yönelik düşünmek lazım. etüte vereceksin okula yakın versen eve kaçta gelecek. eve yakın versen yetişemez.
ben oğlanı en yakın liseye yazdırdıydım. senin söylediğin mesafede iki farklı yöne iki fen lisesine girebiliyordu. bu sene 10.sınıftayken o dediğim fen lisesinin birinden sadece benim oğlanın sınıfına 2 öğrenci geldi. mesafe çok zorluyor çocukları akşam dönüş kışın özellikle.
Öyle bir lüksü yok hele bir almasın. Azıcık şikayet alsa(müdüre çoğu zaman para yedirirler ama cimerden şikayet, ilçe milli eğitimden şikayet gelirse bitti o firma)okul bir daha o firmaya vermez servis işini..Kudra maalesef okul servisi kış aylarında alamayacagını beyan etti.
senelik sözleşme imzalıyorlar.
Uzak olan okul 3 senedir lgs puanı ile öğrenci almaya başlamış, egitim kadrosu ve müdürü hem öğrenciler hem de velileri tararfından takdir görüyor.
Kız lisesi ise zaten İstanbul'da herkesçe bilinen sanırım 3 ya da 4 senedir lgs puanına göre öğrenci almaya başlamış.
Öyle karma karışığım ki
Lgs yüzdeliğimiz çok sınırda maalesef.
İkisi de Anadolu lisesiIkisi de mi meslek lisesi yoksa uzak olan anadolu lisesi mi?
Okulun bana dediği okul kendi dershanesini kuracakmis çalışmaları başlamış.
Yani dershaneye gitmelerini değil de okulun kendi bünyesindeki etute katılacaklarmis.
Hafta sonu ve hafta içi iki gün olmak üzere 4 günden bahsetti müdürü
Of öylesine karisigim ki
Meslek değilse biri imamhatip sanırım diğeri değil? Yanlış anlamayın kızınızın istemediği durumu anlamaya çalışıyorum.. Benim önceliğim karma olurdu..İkisi de Anadolu lisesi
Hayır ikisi de imam hatip değil.Meslek değilse biri imamhatip sanırım diğeri değil? Yanlış anlamayın kızınızın istemediği durumu anlamaya çalışıyorum.. Benim önceliğim karma olurdu..
Noop okul seçeneğim 2 tane olunca kafam öyle karışıyor ki.diyelim okulunkine gitti kaçta bitecek? haftada iki gün çok daha geç gelecek hafta sonlarıda aynı yolu çekecek.
19 da çıkar haftada iki gün.diyelim okulunkine gitti kaçta bitecek? haftada iki gün çok daha geç gelecek hafta sonlarıda aynı yolu çekecek.
Noop okul seçeneğim 2 tane olunca kafam öyle karışıyor ki.
Bir de obp puanina göre okul var 87 ortalama ile alıyor ama orası da sabahçı ogleci
Ogleciler şimdi baktım 13:40 girip 19:50 de çıkıyorlar.
9 ve 10. Sınıflar bu şekilde okula gidecekler
19 da çıkar haftada iki gün.
Ah noop kalkamaz iste.işte eve gelmesi kaç olacak?
pert şekilde gelecek kendi çocuğunu en iyi sen tanırsın altından kalkabilirmi?
Yakin derken aslında orası da otobüsle 1 saat. Burası 7 km eve uzakligi servise veririm diye düşünmüştüm.Bence yakın okul.Camlica lisesi daha köklü bir okul.
Uzak okulda eve gelmesi kışın 2 saati bile bulabilir hele kar yağsa yolda bile kalır otobüsle o yüzden yakın okul derim
bizim yeni okul evden 34 km uzaklıkta.ama servisle göndereceğim.büyük şehirlerde mesafe sorunu hep var maalesef.ben sıyırdım düşüne düşüne sonunda karar verdim rahatladım.sıra sen de.çocuğun isteği artı mantığı da devreye koyarak en doğru okulu seçin.Yakin derken aslında orası da otobüsle 1 saat. Burası 7 km eve uzakligi servise veririm diye düşünmüştüm.
Diğeri ise 16 km uzaklığı evime.
Amaaan ya iyice sıyırdım.
Ah noop kalkamaz iste.
Yuzdeligimiz öyle sınırda ki
8.74 gel de tercih et.
Avrupa yakasında yine seçenek çok
Anadolu yakası tümden fecaat
Maşallah çocuğuna noop.yok ya seçenek falan çok değildi.
benim oturduğum semtteki fen lisesi 0.60 la aldı benin oğlan yüzde 2.5 la anadolu lisesine gitmek zorunda kaldı aksi takdirde senin gibi 2 vesait yada servis. servisle bile mesafe zor birde o servisler sabahın kör vakti alıyor zaten.
ha çocuk kabataş galata sabancı anadoluya falan girer taşınır insan o zaman .
bizim puan yakındaki fen lisesi için düşük anadolu için yüksek kaldı saçma sapan bir ikilemde kaldık ama yinede yakın tercih ettik çünkü o kadar mesafe yol yapamazdı benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?