yagmurlu havada ceket vermeyen ES!!!

asla tshırtle onu gezdirmezdim ben..
bundan eminim verse dünyalar benim olacaktı sırıta sırıta üşüye üşüye evin yolunu tutacaktım..
ama vermedi yaa ciddi ciddi vermedi üşüyorum dedi

Erkekler arastirmalara göre kadinlardan daha fazla Üşüyorlarmis ve uzman Görüşü olarak eger bir erkek size ceketini veriyorsa sizi gercekten cok seviyodur diyolar erkeklerde usur şayet benim eşim usurse ben ona veririm bence sorun cikacak birsey degil

asla tshırtle onu gezdirmezdim ben..
bundan eminim verse dünyalar benim olacaktı sırıta sırıta üşüye üşüye evin yolunu tutacaktım..
ama vermedi yaa ciddi ciddi vermedi üşüyorum dedi
Istemsiz gülüyorum kusura bakma, erkekler bizim gibi karmaşık düşünemiyorlar bizden çok daha netler bence.o anda gerçekten hissettiği şey usumekti ama bir kadın olsa usumenin yanında neler neler de hisseder ve dusunurdu kim bilir

Bu kadar çok üzülme lutfen

ister mi 20 yaşındaki çocuk annesinin ceketini?
benim erkek kardeşim istemez mesela.. annem üşüdüğünü görse kendi ceketini cıkartıp verse anneme onu zorla giydirir tekrar.
Ben anlatamadım sanırım istesin ve ya istemesin ben onu demiyorum ki ,neden annenize ceketi tekrar giydiriyor kardeşiniz çünkü onu kendinden çok düşündüğünden..Anlatabildim mi bilmiyorum..

Ben anlatamadım sanırım istesin ve ya istemesin ben onu demiyorum ki ,neden annenize ceketi tekrar giydiriyor kardeşiniz çünkü onu kendinden çok düşündüğünden..Anlatabildim mi bilmiyorum..

ben de diyorum ki annemden ceketi istediğinde de ''kendini daha çok düşünen annesinin üşümesi göz ardı eden '' kişi olmuş olmaz mı?

Anladım sizi ama ben ceketi ister demedim ki hiç bir mesajımda .Zaten söylemeden yapılır böyle şeyler.Konu sahibi bir de üstüne üstelik istemiş yine de vermemiş.Ben istemezdim ama kendisi teklif etsin ya da sarılsın beraber ısınalım filan desin.Ya da taksiyi çağırsın ele dümdük ..

Ben hayatta eşime kıyamam.. O insan değil mi üşümüyormu ? Ayrıca siz başka konulardan dolup böyle saçma bir olayı dert etmişsiniz.. Böyle basit bir olayla eşinizin sevgisini mukayese edemezsiniz lütfen biraz mantıklı olun .. Hiç o kıymetli gözyaşlarınızı akıtmaya değer mi allah aşkına.. Eşiniz sizden bir evlat sahibi olmak istemiş sizle hayatını birleştirmiş evine sadık aldatmamış birşey yapmamış boşverin lütfen bunları sarılın öpüşün eşinizle

Son düzenleme:
kalbim sıkıştı nefesim kesildi eşim beni sevmiyor diye ama siz normal karşılıyorsunuz...
gerçek dünyadan uzakmıyım neyim

Bence çok uzaksın.

Erkekler kadınlar kadar ince düşünmezler.

Yaptığına hödüklük dersin ama seni sevmediği anlamını çıkarmak ne bileyim biraz lise çağında olan şeyler...

kalbim sıkıştı nefesim kesildi eşim beni sevmiyor diye ama siz normal karşılıyorsunuz...
gerçek dünyadan uzakmıyım neyim

Aranızdaki sevginin dikilmiş kumaş parçasına bağlı olduğu dünya bana da fantastik geldi. Kadınların erkeklerden güya daha ince veya karmaşık düşünmesi garip hareketlere neden olmamalı bence.

Guzel bir evliliginiz olsa gerek.ufacik bir konuyu dert etmissiniz.sakaya vurur gecerdim ben heralde...bosverin yahu..dert etmeyin bariz adamda usumus iste

Dunde buna benzer bir şey benim basima geldi,esimle bakkala cikolata almaya gidiyorduk öyle aksam saat 9 civari ben tsort ve ince delikli bi hirka adim esimdede tsort ve kaban vardi. Ben çok usumeye basladim eve dönerken . Eşime hic kabani verim filan demiyorsun dedim hamileyim bi de dedim oda askim veririm dedi t cikartti kiyamadim geri verdim

Bende geri verecektim zaten
Kalbim hala kirik
esim guletek askim bende cok usuyorum dedi

okuz demeyelim lütfen....ben okuz demeyi uygun bulmuyorum eşim için ...çok çok kırıldım çok öfkeliydim şimdi acı hissediyorum

Ben kadın erkek eşitliğine inanmıyorum zaten, öyle bir cinsle eşit olamam ben.
O yüzden yok o da üşür falan filan diyemeyeceğim, azıcık hassas olsaymış.
Altı üstü bir ceket, iki dakika üşüseydi ama verseydi karısına. Yeterince odunlukları var, biraz ruhu okşasalar birşey olmaz.

Keşke kendi ceketini kendin yanına alsaydın. Adam demek çabuk üşüyorki temkinli davranmış. Bencede vermek mecburiyetinde değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…