O baskasi benim ilk yazimda ki hatayi duzeltmis zaten bende ironi yaptim...
Sizin gibi yazim hatalarina bu kadar duskun olan yorumcular olmasa inanin cok eksik hissederdik kk olarak
Büyük harf ile cümleye başlama ve nokta kullanma konusunda sıkıntılarınız var. Buna çalışın siz de o halde?yazımda ki değil yazımdaki :) ilgi zamiri ve bağlaçlarda eksiğiniz var ona yönelin bence hahahhaa :) hadi ben kaçtım :)
böyle romantik düşünen bir ben kalmışım demek ki şu kk da...
valla eşim iyidir hoştur çok da severim...
iyi bir eş hakkını yiyemem bi kv unsuru var oda artık nazar boncuğu ne yapalım
ağzının kenarıyla al aşkım deseydi bie yeterdi
demek ki beni sevmiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...bunu-yapar-mi-bunun-bir-bedeli-olmali.816555/Büyük harf ile cümleye başlama ve nokta kullanma konusunda sıkıntılarınız var. Buna çalışın siz de o halde?
Şimdi yanınızda aklı ergin çocuğunuzla geziyorsunuz çocuğunuzun üzerinde ince bir şey var soğuk ve yağmurlu teklif ettiniz taksi çağırmayalım yürüyelim anne dedi,çıkarıp ceketinizi vermez misiniz? O hasta olacağına ben olayım dersiniz.Benim düşüncem romantiklikten değil,sevdiklerime çok değer verdiğimden,kılına zarar gelmesin diye düşüncemden... Aynı şey benim başıma gelse ben de çok üzülürdüm şahsen,haklısınız..
böyle romantik düşünen bir ben kalmışım demek ki şu kk da...
valla eşim iyidir hoştur çok da severim...
iyi bir eş hakkını yiyemem bi kv unsuru var oda artık nazar boncuğu ne yapalım
ağzının kenarıyla al aşkım deseydi bie yeterdi
demek ki beni sevmiyor
Evli deilim üstelik basmdan bir cok ilişkide gecmedi hayatımda biriyle tek çıktım o da odundu olmadı ayrldık ve sizi cok iyi anlıyorum çünkü bende sizin gibi kör bir fedakarcıydım ama ne kadar çok fedakârlık yaparsanz o kdar üzülürsünuz eğer yeni evliyseniz tavsiyem derhal bu tutumunuzdan vazgeçin vazgeçin ki alışmasn ama anladığm kadaryla bayagi bayağı sizin bişeyleri feda etmenize alışmış onun için çok doğal hatta centilmenligi sizdrn belkiyo yapmaynca bu sizin sucunuz bile olabiliyo çünkü ceketimi versemde almszsn demiş yani sizi biliyo buju sindire sindire degistrmeye calsn taksi cagırrsa binin hatta takside usudum deyip sarıln elbette eşiniz için fedakarlık yapacaksınız ama biri feda edip diğeri kâr ederse buna ticaret denir ve bir cok erkek ne yazikki böyle ama siz siz olun kimse sizden önemli deil bu söz ya da düşünce sizi sogutmasn ama bunun bilince olun cok sevdiğim bi söz vardır ayrldıktan sonra okumustm belki baslarda okusaydm bu kadar yipranmazdm “Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme! Unutma, sen kaldırabiliyorsan, onlar da kaldırabilir!” [Bob Marley] eşin üzülmesin diye sineye cekmeyin o sizin eşiniz sizin anneniz ona bişey söylediğinde o içine atıp sussa uzulursunuz ve destek olursunuz esler destek olmak icin olmalı siz onun sorunlarını onlar sizin sorunlarınızı Paylaşmalı siz ya da o var olan sorunların üstüne sorun olmamalısınızhaklısınız yaaa...
dimi ama herkes kendini düşünmeli
evet bende bundan sonra öyle yapacağım...
mesela bebeğimle tüm gün uğraşıp bebek uyur uyumaz eşim akşam aç gelir diye mutfağa koşmak yerine oturup biraz dinlenirim yahut ortalığı dağınık görmek onu huzursuz etsin ben belki bebek uyurken uyurum...
yada yaptığım pastanın son dilimini kendim yerim eşime ayırmam yada eşimin svdiği bir şey olunca ben doydum demek yerine bende yerim!!!
yahut sırf eşim üzülmesin diye o kaynanamın dokundurmalarını laf sokmalarını siğneye çekmem yada o mutlu oluyor diye ailesinin yanına uzun uzudıya kalmayı kabul etmem lafları yiye yiye kv denin işini görmem kv deye ağzıma gelenni sayarım eşim mi??? üzülürse üzülsün bende üzülüyorum dimi ama?
yahut beğendiğim birşey olduğunda parası var mı yok mu bunu gözetmem de gerekmez
o zaman bir çeket meselesine bu kadar takılmam bende
adam taksi çağıralım demiş daha ne yapsın.
diyorlar ya şu bayanların ne istediğini anlamak zor diye cidden konuyu okuyunca hak verdim.
ayrıca adı üzerinde "fedakarlık" beklenti olmadan yapılandır.
evde yaptıklarınız eşinizin başına kakıyorsanız o fedakarlık kavramına girmez.
En kötü yorumunuz da bana göre ; eşim istediği için hamile kalıp ameliyat masasına yattım o bir ceketi vermedi demişsiniz"
lütfen bebeğinizi buna karıştırmayın.
ilerde de bu çocuğu sen istedin diye kakmayın adamın başına.
çocuğunuz da hisseder.
çok kötü.
demeyin öyle yaaaa...
bebeğime bakamam diye korkuyordum güvenim azdı bu nedenle istemedim hiç bana kalsa da istemezdim
ANNE OLMAK KOLAY MI SANIYORSUNUZ?
bu bir sorumluluk çok ağır bir iş
bebek zorladığında dayanacaksınız tahammül edeceksiniz sabır göstereceksiniz ama hep gülümseyeceksiniz
yok öyle heyt hüyt
vurma kırma
bundan korktum hep
hiçbir zaman annem gibi bir anne olmak istemedim
ama maşşallah çok da iyi bakıyorum meğer yapabilirmişim eşim cesaret verdi bana doğumdan korkuyordum çocuğuma bakamam diye korkuyordum her imkanı sağladı eşim...
gece saat başı uyanmak göğüs çatlağı ağrı sızı uykusuzluk ama yendim çok şükür hemde bebeğimi hiiiiççç hırpalamadan...
şimdi Maşşallah süper ikiliz biz
bebişim ve annesi
O kadar kirildim ki!!!
Bugun hava guzeldi aksama dogru esimle yuruyuse ciktik ben kisa kollu bir tshirt ve cok delikli ince kapri kol bir hirka giydim incecik.
Esimde kisa kollu tshirt giymis ustune normal bir ceket almis disarida zaman nasil gecti anlamadik sobra yagmur ciselemeye basladi esin taksi cagiracakti ben bosver ev yakin yururuz dedim bir iki gittik yagmur durdu ve sert bir ruzgar esmeye basladi soguk!
Ben usudum esimde bende usudum dedi neden taksi cagirmama izin vermedin?
Bende sakayla sen ceketini verirsin bana dedim ve sok!!! Bende usuyorum dedi...
Ne yani vermeyecekmisin dedim yok veririm niye vermeyim filan diye geveledi fakat vermedi.
Bildiginiz ceketini vermedi bana..
erkekler kadınlara göre kat kat daha üşür abes bişey yok herkesin olduğu kadar sizinki de biraz odunumsuymuş benim de kardeşim tarzan gibi çıkar sonra abla üşüyorum en ayar olduğum şeydir kalın giyin çık bu kadar da abartma kardeşimO kadar kirildim ki!!!
Bugun hava guzeldi aksama dogru esimle yuruyuse ciktik ben kisa kollu bir tshirt ve cok delikli ince kapri kol bir hirka giydim incecik.
Esimde kisa kollu tshirt giymis ustune normal bir ceket almis disarida zaman nasil gecti anlamadik sobra yagmur ciselemeye basladi esin taksi cagiracakti ben bosver ev yakin yururuz dedim bir iki gittik yagmur durdu ve sert bir ruzgar esmeye basladi soguk!
Ben usudum esimde bende usudum dedi neden taksi cagirmama izin vermedin?
Bende sakayla sen ceketini verirsin bana dedim ve sok!!! Bende usuyorum dedi...
Ne yani vermeyecekmisin dedim yok veririm niye vermeyim filan diye geveledi fakat vermedi.
Bildiginiz ceketini vermedi bana..