yagmurlu havada ceket vermeyen ES!!!

O baskasi benim ilk yazimda ki hatayi duzeltmis zaten bende ironi yaptim...
Sizin gibi yazim hatalarina bu kadar duskun olan yorumcular olmasa inanin cok eksik hissederdik kk olarak

yazımda ki değil yazımdaki :) ilgi zamiri ve bağlaçlarda eksiğiniz var ona yönelin bence hahahhaa :) hadi ben kaçtım :)

Fedakarlık yapıyorum diye fedakarlık bekliyorsunuz.

Herkes böyle fedakâr olmak zorunda değil.

Gerçi eşinizin başka zamanlardaki ince davranışlarından bahsetmişsiniz.
Demek ki herhangi bir birikmişlik yok, olay sadece bu kadar.
Hiçbir şeyi düşünmeyen eşin son yaptığının bardağı taşınması değil yani.

E ne var odalara kapanıp kapanıp ağlayacak?
Anlamadım ben derdiniz.

yazımda ki değil yazımdaki :) ilgi zamiri ve bağlaçlarda eksiğiniz var ona yönelin bence hahahhaa :) hadi ben kaçtım :)
Büyük harf ile cümleye başlama ve nokta kullanma konusunda sıkıntılarınız var. Buna çalışın siz de o halde?

Reactions: nio

size katılıyorum sonuna kadar ben ne zaman üşüsem eşim bana montunu verdi kendi kısa kolla kaldı. bence de vermeliydi. erkek bünyesi başka kadın bünyesi başka sonuçta

Vay odun vay
Odunluk erkek milletinin fıtratında var bence çok takılma derim

Herkese yorumlari icin tesekkur ederim :)

boşver üzüldügüne degmez
belkide senin sadece agzını yokladıgını düşünmüştür

Yok artık işi beni sevmiyora mı getirdiniz ya :) :) Karşınızdaki bir erkek, bizimle aynı kafa yapısına sahip değil malesef. Sizin yerinizde olsam eşime tatlı tripler yapar, yaptığı kabalığı yüzüne vururdum elbet, ancak bu yüzden kavga etmez, ona alınmaz ve küsmezdim. Düşüncesizlik etmiş olabilir, bu sizi sevmediği anlamına asla ama asla gelmez. Eşinize sorsanız o da sizin için yaptığı bir ton fedakarlık sayabilir, sizin saydığınız gibi. Herkes kendine göre yapıyor fedakarlığını. Size küçük gelebilir ama ona göre büyük bir adımdır o mesela. Neyse konu o değil takılmayın bence bu kadar, üzmeyin kendizi, kabalık etmiş sadece. Dediğim gibi aynı şeyi ben yaşamış olsam asla eşime küsmezdim ama laf sokardım

Sevgili konu sahibi, bu basit ceket olayini 2 koca gündür sayfalar dolusu tartiştiğinizi söylesene eşine? Hatta ceketten çıkıp, artik seni sevmediğini düşündüğünü de söyle.. Belki bi yardimi dokunur..

Evli deilim üstelik basmdan bir cok ilişkide gecmedi hayatımda biriyle tek çıktım o da odundu olmadı ayrldık ve sizi cok iyi anlıyorum çünkü bende sizin gibi kör bir fedakarcıydım ama ne kadar çok fedakârlık yaparsanz o kdar üzülürsünuz eğer yeni evliyseniz tavsiyem derhal bu tutumunuzdan vazgeçin vazgeçin ki alışmasn ama anladığm kadaryla bayagi bayağı sizin bişeyleri feda etmenize alışmış onun için çok doğal hatta centilmenligi sizdrn belkiyo yapmaynca bu sizin sucunuz bile olabiliyo çünkü ceketimi versemde almszsn demiş yani sizi biliyo buju sindire sindire degistrmeye calsn taksi cagırrsa binin hatta takside usudum deyip sarıln elbette eşiniz için fedakarlık yapacaksınız ama biri feda edip diğeri kâr ederse buna ticaret denir ve bir cok erkek ne yazikki böyle ama siz siz olun kimse sizden önemli deil bu söz ya da düşünce sizi sogutmasn ama bunun bilince olun cok sevdiğim bi söz vardır ayrldıktan sonra okumustm belki baslarda okusaydm bu kadar yipranmazdm “Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme! Unutma, sen kaldırabiliyorsan, onlar da kaldırabilir!” [Bob Marley] eşin üzülmesin diye sineye cekmeyin o sizin eşiniz sizin anneniz ona bişey söylediğinde o içine atıp sussa uzulursunuz ve destek olursunuz esler destek olmak icin olmalı siz onun sorunlarını onlar sizin sorunlarınızı Paylaşmalı siz ya da o var olan sorunların üstüne sorun olmamalısınız

Benim aklıma bile gelmezdi ceketini bana vermesi.

adam taksi çağıralım demiş daha ne yapsın.
diyorlar ya şu bayanların ne istediğini anlamak zor diye cidden konuyu okuyunca hak verdim.
ayrıca adı üzerinde "fedakarlık" beklenti olmadan yapılandır.
evde yaptıklarınız eşinizin başına kakıyorsanız o fedakarlık kavramına girmez.
En kötü yorumunuz da bana göre ; eşim istediği için hamile kalıp ameliyat masasına yattım o bir ceketi vermedi demişsiniz"
lütfen bebeğinizi buna karıştırmayın.
ilerde de bu çocuğu sen istedin diye kakmayın adamın başına.
çocuğunuz da hisseder.
çok kötü.

demeyin öyle yaaaa...
bebeğime bakamam diye korkuyordum güvenim azdı bu nedenle istemedim hiç bana kalsa da istemezdim
ANNE OLMAK KOLAY MI SANIYORSUNUZ?
bu bir sorumluluk çok ağır bir iş
bebek zorladığında dayanacaksınız tahammül edeceksiniz sabır göstereceksiniz ama hep gülümseyeceksiniz
yok öyle heyt hüyt
vurma kırma
bundan korktum hep
hiçbir zaman annem gibi bir anne olmak istemedim
ama maşşallah çok da iyi bakıyorum meğer yapabilirmişim eşim cesaret verdi bana doğumdan korkuyordum çocuğuma bakamam diye korkuyordum her imkanı sağladı eşim...
gece saat başı uyanmak göğüs çatlağı ağrı sızı uykusuzluk ama yendim çok şükür hemde bebeğimi hiiiiççç hırpalamadan...
şimdi Maşşallah süper ikiliz biz
bebişim ve annesi

ama inanın o yorumunuzdan o anlaşılmıyor.
anne olmak eminim ki zordur bende hamileyim ve bende çok korkuyordum nasıl bakarım ne ederim nolacak diye
ama ben ve eşim istedik ve Rabbim de nasip eyledi.
muhakkak ki zordur ama eşim istedi çocuk oldu onun yüzünden ameliyat masasına yattım demekle dağlar kadar fark var.

Allah huzurlu yuva ve sağlık versin.

Adam taksi çağırmış. Siz engel olmuşsunuz. Tamam normalde verilmesi lazım ama, size başka bir öneride bulunmuş. Bence kırılmayın.

erkekler kadınlara göre kat kat daha üşür abes bişey yok herkesin olduğu kadar sizinki de biraz odunumsuymuş benim de kardeşim tarzan gibi çıkar sonra abla üşüyorum en ayar olduğum şeydir kalın giyin çık bu kadar da abartma kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…