yagmurlu havada ceket vermeyen ES!!!

ya arkadaşlar ben mi haksızım???
valla hata etmek istemiyorum :)
içim biraz rahatladı
beni sevmediğini düşündüm öyle ağlıyorum

Hayır ben anlamadım, eşiniz zaten yağmur başlayınca taksiye binmeyi teklif etmiş siz kabul etmemişsiniz. Bir ceketten nasıl bu konulara geldiniz? Yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın o zaman. Fedakarlık yapmak da bi yere kadar, üstelik yaptığınız şeyleri dile getirecekseniz hiç yapmayın daha iyi.

ceketini verseydi zaten onun üşümesine gönlüm razı olmazdı buraya takılmayın...emin olun onun üşümesini sizden daha çok düşünüyorum...burada aslı olan bir gönül alma bir teklif evet ciddi ciddi verseydin almazdım ama kalbimi kazanırdı şimdi üşümeyi göze alamayan biri benim için acaba DAHA NELERİ GÖZE ALAMAYACAK??
Ben de yağmurlu havada vermem ceketimi kimseye hele ki uyarımı yapıp taksi çağıralım vs dediysem.
Ama onun için göze aldıklarım ve alabileceklerim çok farklı şeyler bir ceket verme ile kıyas dahi kabul etmez. O yüzden buna takılıp bütün hayata mal edecek bir çıkarımda yapmak boşuna can sıkmak olmuş:)

Ben olsam ben de kirilirdim:)) ama keşke adam taksi çağırayim demiş cagirsaydiniz kimse usumeseydi :))

kusura bakmayın ama romantik komedi içinde yaşamıyoruz.. ben olsam ben de vermem ceketimi, düşünüp ona göre çıkacaktınız ya da taksiye binecektiniz.. bunun az önce saydıklarınızla hiç alakası yok ama illa da "ben bunu yapıyorum o da yapsın" diyorsanız yapmayın o zaman..

böyle romantik düşünen bir ben kalmışım demek ki şu kk da...
valla eşim iyidir hoştur çok da severim...
iyi bir eş hakkını yiyemem bi kv unsuru var oda artık nazar boncuğu ne yapalım
ağzının kenarıyla al aşkım deseydi bie yeterdi
demek ki beni sevmiyor :KK43:
Bizde bugun disardaydik esimle.banyo yapip cikmistim.sahildeydik.inanirmisin dondummmmm.
Ama aklimin ucundan bile gecmedi esmin ceketini istemek.
Hee isteseydim vermesydi guler gecerdim cunku hakli.
Bencillik olurdu benm yaptigim.
Ceketini istemek yerine sarilmasini istedim usuyen burnumu agzimi yanaklarina surdum sarildim isindim.
Tmm sizinki farkli bi boyut olmus ama beni sevmiyomu demeyin lutfen ceketini degil belki ama canini verecek kadar cok seviyodur bence

• Beğen
Reactions: nio
ben çok fedakarım ve aynı fedakarlığı görmedim çok üzüldüm hemde ağladım....
ama bu sevmediğini göstermez demişç oğu kişi
gerçekten sevmediğni göstermez mi????
ben kendini benden çok düşündüğünü düşündüm
affedeyim mi???
kedi gibi dolanıp duruyor zaten :)

Erkeklerin yag tabakasi kadinlarinkinden daha incedir. Dolayisiyla erkekler kadinlardan daha cok üşürler. :cool:
Ceketini size verseydi gönül rahatligiyla giyecek miydiniz?
Ben olsam icim rahat etmez mesela.
Bu durumda siz onu sevmiyorsunuz sonucu cikar sizin gibi dusunursek.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çok fedakarım ve aynı fedakarlığı görmedim çok üzüldüm hemde ağladım....
ama bu sevmediğini göstermez demişç oğu kişi
gerçekten sevmediğni göstermez mi????
ben kendini benden çok düşündüğünü düşündüm
affedeyim mi???
kedi gibi dolanıp duruyor zaten :)
Tabiki canm ya kendini uzmussun baska bisey degil.
Emin ol ceketini vermemesi seni sevmiyo anlamina gelmiyo.
Kirilmissin sadece ama unut gitsin.
Bi arkadasin dedigi gibi erkekler duz mantik.

• Beğen
Reactions: nio
Siz romantik olsun diye yürümeyi teklif etmisiniz, ceketini verecegini hesaba kataraktan fakat esiniz hem ceketini kendiliginden vermedigi gibi hem de ben de usuyom yaaaee diye bir laf söylemiş.

Buradan çıkartılan sonuç eşiniz sizin kadar romantik değil hanımefendi, bir dahakine tedbiri elden bırakmayın.

kalbim sıkıştı nefesim kesildi eşim beni sevmiyor diye ama siz normal karşılıyorsunuz...
gerçek dünyadan uzakmıyım neyim :110::110::110::110::110::110:

bu olayın üzerine nerede ağlayacağımı şaşırdım bi yatak odasına gittim bi salona kapıyı filan kitildedim bağırarak ağlayasım geldi ama için için ağladım....

Şimdi yanınızda aklı ergin çocuğunuzla geziyorsunuz çocuğunuzun üzerinde ince bir şey var soğuk ve yağmurlu teklif ettiniz taksi çağırmayalım yürüyelim anne dedi,çıkarıp ceketinizi vermez misiniz? O hasta olacağına ben olayım dersiniz.Benim düşüncem romantiklikten değil,sevdiklerime çok değer verdiğimden,kılına zarar gelmesin diye düşüncemden... Aynı şey benim başıma gelse ben de çok üzülürdüm şahsen,haklısınız..

ben eşime verirdim keisnlikle ceketimi

Ben de vermezdim, eşimden de istemezdim, e o da üşür ama ..bunun neyine ağladın bilemedim..

ya arkadaşlar ben mi haksızım???
valla hata etmek istemiyorum :)
içim biraz rahatladı
beni sevmediğini düşündüm öyle ağlıyorum
sevgi böyle bir şey değil, bununla ölçülemez.
bence siz çok dolmuşsunuz...

ben verirdim diyorsunuz çıkarır verirdiniz sorun yok ama sizi tshirtle gezdirip ceketi üstüne geçiren adamın da düşünceliliğini sorgulardınız tekrar..
e almayacaktım diyorsunuz ama erkekler bu oyunları anlamıyor işte.

ayrıca çocugumuza ceketi vermekle aynı şey değil. yolda dahi beni durdurup ''cocugum usudu hırkanızı verır mısınız'' deseler verırım ama kadının teki istese vermem.

Kk hayatımda ikinci ya da üçüncü defa bir erkeği haklı bulacağım galiba :KK53::KK11:

Bende olsam ceketimi vermezdim, kadınlar kadar erkekler de usuyebilir değil mi? Ama işin raconunu bilmiyor ki eş,oylesine al hayatım ceketim senin olsun deseydi biz kk da bu konuyu okumayacaktik konu sahibi de boş yere uzulmeyecekti

sevgi böyle bir şey değil, bununla ölçülemez.
bence siz çok dolmuşsunuz...

ben verirdim diyorsunuz çıkarır verirdiniz sorun yok ama sizi tshirtle gezdirip ceketi üstüne geçiren adamın da düşünceliliğini sorgulardınız tekrar..
e almayacaktım diyorsunuz ama erkekler bu oyunları anlamıyor işte.

ayrıca çocugumuza ceketi vermekle aynı şey değil. yolda durdurup ''cocugum usudu hırkanızı verır mısınız'' deseler verırım ama kadının teki istese vermem.
Çocuk dediğim 20 yaşında olsun ama kendi çocuğunuz olsun.Çocuk örneğim katışıksız bir sevginin varoluşunu imgelemek için.

ahahaha :KK70:
burdaki yorumlardan çıkan sonuç ;
odunluk sende :KK70:

şaka bir tarafa da ...umarım boşluğuna denk gelmiştir eşinin....

Çocuk dediğim 20 yaşında olsun ama kendi çocuğunuz olsun.Çocuk örneğim katışıksız bir sevginin varoluşunu imgelemek için.
ister mi 20 yaşındaki çocuk annesinin ceketini?
benim erkek kardeşim istemez mesela.. annem üşüdüğünü görse kendi ceketini cıkartıp verse anneme onu zorla giydirir tekrar.

X