Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yağmurlu havada vermem ceketimi kimseye hele ki uyarımı yapıp taksi çağıralım vs dediysem.ceketini verseydi zaten onun üşümesine gönlüm razı olmazdı buraya takılmayın...emin olun onun üşümesini sizden daha çok düşünüyorum...burada aslı olan bir gönül alma bir teklif evet ciddi ciddi verseydin almazdım ama kalbimi kazanırdı şimdi üşümeyi göze alamayan biri benim için acaba DAHA NELERİ GÖZE ALAMAYACAK??
Bizde bugun disardaydik esimle.banyo yapip cikmistim.sahildeydik.inanirmisin dondummmmm.böyle romantik düşünen bir ben kalmışım demek ki şu kk da...
valla eşim iyidir hoştur çok da severim...
iyi bir eş hakkını yiyemem bi kv unsuru var oda artık nazar boncuğu ne yapalım
ağzının kenarıyla al aşkım deseydi bie yeterdi
demek ki beni sevmiyor
Tabiki canm ya kendini uzmussun baska bisey degil.ben çok fedakarım ve aynı fedakarlığı görmedim çok üzüldüm hemde ağladım....
ama bu sevmediğini göstermez demişç oğu kişi
gerçekten sevmediğni göstermez mi????
ben kendini benden çok düşündüğünü düşündüm
affedeyim mi???
kedi gibi dolanıp duruyor zaten :)
sevgi böyle bir şey değil, bununla ölçülemez.ya arkadaşlar ben mi haksızım???
valla hata etmek istemiyorum :)
içim biraz rahatladı
beni sevmediğini düşündüm öyle ağlıyorum
Çocuk dediğim 20 yaşında olsun ama kendi çocuğunuz olsun.Çocuk örneğim katışıksız bir sevginin varoluşunu imgelemek için.sevgi böyle bir şey değil, bununla ölçülemez.
bence siz çok dolmuşsunuz...
ben verirdim diyorsunuz çıkarır verirdiniz sorun yok ama sizi tshirtle gezdirip ceketi üstüne geçiren adamın da düşünceliliğini sorgulardınız tekrar..
e almayacaktım diyorsunuz ama erkekler bu oyunları anlamıyor işte.
ayrıca çocugumuza ceketi vermekle aynı şey değil. yolda durdurup ''cocugum usudu hırkanızı verır mısınız'' deseler verırım ama kadının teki istese vermem.
ister mi 20 yaşındaki çocuk annesinin ceketini?Çocuk dediğim 20 yaşında olsun ama kendi çocuğunuz olsun.Çocuk örneğim katışıksız bir sevginin varoluşunu imgelemek için.